3.11.2011

it would take a whole lot of medication to realize what we used to have

Mulla on ollu koko päivän sellanen tunne ku ois perjantai. Ettei vaan johtuis huomisesta vapaapäivästä? Pidennetyn viikonlopun kunniaks huomenna oiski tarkotus lähtee parille ja keskittyy lukuhommiin sitten lauantaina (jos pystyy...) ja sunnuntaina. Meillä on kotona kauhee hälinä just meneillää ku tulee uus jääkaappi, pakastin, uuni ja astianpesukone. Niin ja uus telkku ja mikro tuli maanantaina:D Eikä entisissä ollu mitään vikaa, ota noista nyt sitte selvää.
 Ah mä niin rakastan noita kenkiä, vaikka noilla onki vähän haasteellista kävellä. Mittasin ihan huvikseen koron pituuden ja se oli 13,5cm. Taitaa parit mun korkkarit olla korkeemmat mut niillä tuleeki melko vähän käveltyä ku niissä ei oo läheskään noin hyvät platot.

Harmi ku en tajunnu räpsästä kynsistä kuvaa ku lakkasin ne tossa yks päivä sattumalta noihin kenkiin mätsääviksi:D


8 kommenttia:

 1. haha, huippu toi takki-tiedotus tuossa ylhäällä xD

  mut nii, tosi kivannäkönen asu, rakastuin kenkiis vaikka ite en ottaiskaan noin korkeita bootseja :O mut sulle käy!

  VastaaPoista
 2. ei vitsi sä oot niin kaunis! Ja sul on älyttömän hyvä tyyli :p

  http://prettythings-oona.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ihana asu. :) Hei muuten harrastatko urheilua? Ja jos, niin kuinka usein (suunnilleen) ja missä muodossa? Ois kiva tietää, oot kuitenkin hoikassa kunnossa. <:

  VastaaPoista
 4. anonyymi: en sanos olevani mitenkää erityisen hyväs kunnos:D mutta siis harrastin tanssia about 15 vuotta ja nyt käyn ihan vaan salilla. Kesällä kävin noin kolme kertaa viikossa ja nyt kerran kaks viikossa ku mulla on ollu koko syksyn liikuntaa koulussa niin ei oo tarvinnu vapaa-ajalla keskittyy liikuntaan niin paljon:)

  VastaaPoista
 5. tosi kiva asu :)


  wtfdodi.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. aivan mahtavat nuo kengät!! mistä ne on ostettu haluun samanlaiseeet :D kunnon killerit talveks :DD

  VastaaPoista