8.11.2011

why's it feel like you care when I know that you don't

nicole sherzinger - try with me

Sori pienestä hiljaiselosta, tää postaustahti tulee olee nyt tällanen loppuviikon ku en jaksa pukeutuu mitenkää ihmeellisesti koeviikolla. Mulla ei itseasias edes ole enää kokeita, paitsi no torstaina liikunnan koe. Hmm? Tänään mulla oli psykan koe ja sain sen valmiiks 25 minuutissa. Siinä puolisen tuntia pakkoistumisen jälkeen suuntasin salille. Pitäs käydä useemmin tolleen aamulla ku siellä ei ollu ku muutama ihminen mun lisäks. Tein tänään pari pizzaa joista tuli muuten ihan hiton hyviä. Siinä kokkailun ohessa räpsin noi ylläolevat kuvat, joissa ohuen meikkipohjan ansiosta mun pisamat näkyy vähän liikaaki. Yäk. Miks muitten pisamat on niin söpöjä?

Pizzapohjan ohjeen otin täältä ja tomaattikastikkeen täältä. Toi tomaattikastike tehtiin yhessä kokkiohjelmassa jota katoin ihan sattumalta joskus pari viikkoo sitten. Kuulosti niin hyvältä et oli pakko kokeilla itekki ja tuli oikeesti ihan sika hyvää. Tein kaks pizzaa joista toiseen (eka kuva) tuli tomaattikastikkeen lisäks mozzarellajuustoo, aurajuustoo, tavallista pizzajuustoo, kinkkua, pekonia ja punasipulia. Toiseen pizzaan (alempi kuva) tuli noi samat juustot ja tomaattikastike ja niitten kans sitten tonnikalaa ja tomaattia. Nam!
Mä muutes onnistuin kaks viikkoo välttelee hiilareita (en jättäny kokonaan pois vaan vähensin vaan) ja jotai tuloksia tuli ehkä näkyviin mut viikonlopun herkuttelujen ja ton pizzan jälkeen musta tuntuu et kohta painan vaan entistä enemmän...:D

6 kommenttia:

 1. Heei , miten saat ton musiikin tollaseks, että siinä ei näy videoo ? :)

  VastaaPoista
 2. piiiwi: siinä vaiheessa ku videon liittää siihen html-juttuun niin pitää muuttaa siihen height kohtaan 25:)

  VastaaPoista
 3. Oi nam tuo pitsa! <3 Hih ootpas söpö noissa kuvissa (-:

  VastaaPoista
 4. SUN pisamat on just ihania!! ja mun kamalia. miten se meneekin aina näin!? ja muutenkin ihanat kuvat, ihana tukka, ihana koru, ihanat kynnet, tykkään! :)

  VastaaPoista
 5. miten sun käsien iho on ton näköstä:O ja jotenki hirvee raja menee

  VastaaPoista
 6. anonyymi: laitoin itseruskettavaa joskus viikko sitten niin se on alkanu mennä huonoks haalistuessaan:D

  VastaaPoista