10.12.2011

celebration

Abipikkujouluista selvitty hengissä tai ei niin hengissä. Filmi pätkii ja pahasti eiliseltä, enkä kyllä välttämättä haluais muistaakaan mitään koko illasta. Minä ja alkoholi olemme erittäin huono yhdistelmä, se ainaki tuli todettua taas kerran. En omasta mielestäni eilen ollu enää kipee mut nyt oonki sitten entistä kipeempi. Ääniki lähti eilen jossain vaiheessa eikä oo tullu vieläkään takas. Tulihan tuolta tittelikin voitettua mut ei se tässä vaiheessa enää mikään yllätys ollu ku olin kuitenki ite laskemassa ääniä niin tiesin jo aiemmin. Kiitti kaikille jotka äänesti! Päällä piti olla punasta joten tilasin asokselta punasen mekon itelleni. Korun kävin ostaa kappahlista. Mekko oli mulle ihan liian iso ku hihat tippu kokoajan.

Mulle on muutes hirmu vaikeeta olla kännissä poseeraamatta ilman jotain mutrua naamalla ku jos oon normaalisti kuvissa niin ne on aina ihan järkyttäviä:D En menis kyllä sanomaan että mutruilmeet mitenkään sen parempia olis....

I had this pre-christmas party yesterday. It was fun, although I don't remember much... The dresscode was red so I was wearing a red dress from asos.com and a necklace from kappahl.

15 kommenttia:

 1. Tosi nätti tuo punainen mekko! :)

  VastaaPoista
 2. äänestin sua kyl läpällä

  VastaaPoista
 3. anonyymi: omituinen huumorintaju

  VastaaPoista
 4. Wou joko huomasit et Motherfuckin fashionin Laura suosittelee sun blogia omassa blogissaan?;D saat varmaan roppakaupalla uusia lukijoita, onnee siitä !:)

  VastaaPoista
 5. Ihana punainen mekko!!

  boutmeroosa.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Iisalmelaisena varmaan tiedät: millainen paikka Chaplin on? :)
  Juomalista vaikuttaa yllättävän kattavalta, eli ihan perusjuottola se varmaankaan ei ole - meneekö ihan metsään? Millaista ruokaa sieltä saa?

  VastaaPoista
 7. salla: vaikee sanoo ku oon kerran käyny vaan syömässä siellä, mutta siis ruoka oli hyvää ja siinä vaiheessa ku kävin siellä (kesällä) niin ruokalista oli vielä melko suppea mut ilmeisesti se on nyt vähän laajentunut. paikka on hieno sisältä ja hintataso on kohdillaan:)

  VastaaPoista
 8. Oi! Täytyypä harkita pysähtymistä. Se paikka on näyttänyt aina tosi sympaattiselta. Ajelen Iisalmen läpi aina välillä, se on puolivälissä isäni kotia ja miehen vanhempien mökkiä. :)

  VastaaPoista
 9. IHANA blogi! miksen oo ennen tätä löytäny :O oot älyttömän kaunis ja ihailen sua ku oot selvinny nii paljosta paskasta ja silti jaksat olla tollanen positiivinen :)

  VastaaPoista
 10. Mietitkö koskaan, et miltä Roopesta tuntuu kun kirjotat täällä blogissas kun se petti sua?

  VastaaPoista
 11. Löysin tänne Lauran blogin kautta ja selasin äsken vaikka kuinka kauan sun postauksia, tykkään! Sulla on upee vaatetyyli, kivoja kuvia ja vaikutat sellaselta mukavalta tyypiltä joka ois kiva tuntee :) Yleensä en kauheesti lue tekstejä blogeissa mut sun kirjotuksia lukee iha mielellään, ne on jotenki sellasia aitoja. Just tänään mietin että ois kiva löytää uusia blogeja seurattavaksi, hyvä ku löysin tän!

  VastaaPoista
 12. anonyymi: mä tiedän eli ei tarvii miettiä

  VastaaPoista
 13. Oot ihanan rehellinen ja aito TYKKÄÄN!muutamalla tutulla on omaa blogia ja ne tuntien tiedän että ne hehkuttaa ja elvistelee asioilla jotka ei oo välttämättä totta tai kaunistelee asioita reilusti tällainen rehellisyys on tosi freshiä täällä bloggerissa keep going girl!!

  VastaaPoista