5.12.2011

I got 99 problems but a bitch ain't one

Tänään oli taas sellanen päivä et ei ollu oikeestaan järkee laittaa mitään ihmeempää päälle ku päivä meni siihen malliin että liikuntatunti, kotiin syömään ja nukkuu ja neljän tunnin päästä takasin kouluun yheks tunniks. Oon ollu tänään ihan puhki ku eilen tuli riehuttua salilla vähän liikaaki, en tiiä miks mut se tunne ku ei ihan oikeesti jaksa enää tehä on parasta. Niin ja suosittelen kyllä lämpimästi kaikille että kannattaa muistaa syödä ennen liikuntatuntia, mua pyörryttää ihan tosi tosi harvoin ja tänään oli yks sellasista päivistä ku niin kävi. En yksinkertasesti vaan kerenny syödä aamulla ja tätä sattuu vähän liianki usein. Ekana tulee mieleen tietysti että pitäs herätä aiemmin, mut mulle käy monesti kans niin että aikaa jää aamulla vähän liikaaki.

Koska asukuvia ei oo niin räpsin äsken pari huonolaatusta kuvaa (again) farkkuliivi päällä joka tolleen ihan yllättäen tuli vastaan vaatekaapissa. Tonki olemassaolon olin päässy jo unohtaa:D Ton lisäks mulla on musta farkkuliivi ja sellanen sininen johon oon ite laittanu niittejä. En vaan oo niinkään varma et ne niitit on enää siinä liivissä...
Mitäs tykkäätte liivistä? Se on btw vanhasta farkkutakista leikattu. Käytin tota joskus viime talvena jonkin verran, joku saattaa asukuvista muistaakin.

I didn't wear anything special today so I desided to take a few pictures with my ''selfmade'' jean vest on. I cut sleeves from old jean jacket and this is how it looks. What do you think?

7 kommenttia:

 1. sul on tosi upee kroppa ja oot muutenki tosi kaunis !

  ja farkkuliivi on erittäin kivaisa :--)

  VastaaPoista
 2. Kiva farkkuliivi :) Ja sulla on aivan älyttömän kaunis kroppa!!! Menin ihan vihreeks kateudesta...

  VastaaPoista
 3. sulla on upean muodokkaat ja kurvikkaat jalat, kelpais kyllä mullekin!

  VastaaPoista
 4. sul o ihana naiselline vartalo (::

  VastaaPoista
 5. ihana blogi sulla ja oot todella nätti :)

  http://diamondsandlollipops.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Wau mikä äässi! Kerrassaan upea!

  VastaaPoista