22.12.2011

Q&A part 8389

 Näitä kysymyksiä tuli toosi tosi paljon, musta tuntuu että kukaan ei jaksa lukee ainakaan kaikkia läpi:D Alotin vastailee illalla mut alko jo käsiin koskee kirjottaminen niin jatkoin nytte koulun jälkeen. Kiitos teille jotka näitä kysymyksiä jaksoitte niin ahkerasti lähettää:)

Millainen oli ensisuudelmasi, missä se tapahtui ja kenen kanssa? En muista mun ensisuudelmaa:D Todennkösesti se oli päiväkodissa, en vaan muista että kenen kanssa. Mikä on sun pahin kännikokemus? Näitähän riittää.. No mistä oon kuullu kuittailua eniten oli vanhojen jatkot joissa lievästi sanottuna innostuin. Eikä muuten kaduta yhtään, pidinpähän hauskaa:) Missä otit sun tatuoinnin? Paljon se makso? Kuopiossa tino's tattoossa, tais maksaa 80e. Miks sua vihataan? Ne ihmiset jotka mua vihaa, vihaa mua kukin omasta syystään. Varmaan on omilla tekemisillä ollu vaikutusta. Lempivaatekaupat? H&M ja nettikaupoista forever21:) Paljon painat? Paljon. Tän hetken lempibändit? The pretty reckless. Kuis kulkee näin talvisena päivänä? Siinähän se, ei oo tarpeeks talvista kyllä mun makuun:) Saatko sä jostain inspiraation sun pukeutumiseen? Blogeista, katutyylisivustoista ja millon mistäkin. Mistä vaatteitasi yleensä ostat? Millon mistäkin, eniten h&m:ltä. Onks toi lintutatuointi sun olkapäässä? Koska hankit yms..? On, hankin sen toukokuussa.  
 Hyväksytkö kauneusleikkukset? Mun mielestä se on jokasen oma asia haluaako niitä käyttää. Kun itse rupsahdat voisitko ottaa botoxia? Vaikee sanoo näin nuorena vielä mitään:) Tän hetken lempibiisi? En osaa kyllä nyt sanoo, ei oo tällä hetkellä varmaan mitään yhtä joka olis ylitse muiden. Lempi jääkiekkojoukkue? En seuraa sm-liigaa joten ei oo mitään suosikkia:) Pahin virhe elämässäsi? En haluu kertoo. Millasesta musiikista pidät? Laidasta laitaan. Jos seurustelisit tytön kanssa, millanen se olisi? Vaikee kuvitella koska oon hetero:) Asia jota häpeät eniten ja miksi? Se jääköön mun omaks salaisuudeks. Mitä mieltä olet syömishäiriöistä? Onko sulla ollut niitä lähipiirissä tai tutuilla? Mulla on kokemuksia anoreksiasta ja bulimiasta, en kerro sen tarkemmin. Mitä täytteitä haluut sun pitsaan? Kana ja aurajuusto. Entä mitä asioita et todellakaan halua pitsaasi? En melkeinpä mitään muuta ku noita mitä mainitsin:D Mitä täytteitä laitat tortillaan? Mitä täytettä sattuu olee tarjolla, kanaa tai jauhelihaa. Mikä on sun lemppariravintola ja mitä yleensä tilaat sieltä? Varmaanki amarillo. Ei oo mitään yhtä tiettyä mitä siellä aina tilaisin. Sun lemppari irtokarkit ja suklaat? En tykkää karkeista ja suklaassa lemppari on varmaan perus marabou.  
 Ootko julkaissu täällä mitään postausta sun poikaystävästä/näyttäny kuvia? On ollu kuvia muutaman kerran. Kuka on roope? Poikaystävä:D Missä ja milloin tutustuitte? Ekan kerran päiväkodissa mutta sitten yläasteella uudestaan. Onko sulla muita tatuointeja kuin tuo yksi? Ei oo. Mikä on sun lempiruoka? Niin naurettavalta ku se kuulostaaki niin ranskalaiset:D Ketä sun perheeseen kuuluu? Porukat, isoveli, isosisko ja koira (oikeestaan myös mun siskon koira). Ootko ajatellut muuttaa pois kotoa? Kyllä. Sulla on ilmeisesti poikaystävä, ootteko puhuneet siitä mitä tapahtuu sitten kun lähdette muualle opiskelemaan? Muutatteko yhdessä samaan kaupunkiin? Ei olla mietetty vielä niin pitkälle ku roope menee kuitenki vuodeks armeijaan eka. Mitä hiustuotteita käytät yleensä päivittäin? Shampoo, hoitoaine ja hiuslakka. Odotatko kovasti joulua ja oletko ostanut paljon joululahjoja? En oota niin paljon ku yleensä, ja lahjat hankin tänään:) Haluisitko koskaan asua pääkaupunkiseudulla? Sinne just haluaisin muuttaa. Ootko käyny paljon ulkomailla? Jos, niin missa kaikkialla? En oo käyny monesti, paikkoina on nää perus ruotsi ja viro ja sit kanarian saarilla oon käyny parissa paikassa ja torreviejassa ja alanyassa. Mitä aineita kirjotat keväällä? Äikän ja enkun.  
 Mitä vaatetta et ikinä laittais päälles? Vaikee mennä sanoo, vaikkapa toppahaalaria:D Kerran on tullu nukuttua varastossa sellanen päällä ja siihen sai jäädä... Sano hyviä piirteitä sun luonteessa, ja sitten mitkä on niitä huonoja? Hyviä mitä mulle on sanottu niin oon mukava (niille joille haluan) ja mulla on hyvä huumorintaju. Huonoja on se etten osaa luottaa enkä ajattele asioita aina loppuun asti. Asiat josta pidät ulkonäössäsi ja joista et pidä? Pidän mun silmistä ja vyötäröstä. Varmaan kaikki loput meneeki sitten sille osastolle mistä en pidä... Ootko mielestäsi kaunis? Hyvin hyvin harvoin ja silloinki korkeintaan ihan nätti, oon tosi kriittinen mun ulkonäön suhteen mut pystyn helposti lähtee kyllä liikenteeseen vaikka näyttäisin kuinka rumalta. Kuinka monta kertaa oot seurustellut ja kauanko suhteet on kestäny? En ees tiiä, oli joskus noita muutaman päivän-viikon suhteita... Seurustelin mä kerran ennen roopee peräti kaks kuukautta. Millon oli eka suhde? Seiskalla. Onko teidän perhe rikas? Hiukan keskitason yläpuolella. Jos et halua ei tarvitse kertoa, mutta mitä vanhempasi tekee työkseen? Iskä on toimintapäällikkö ja äiti on esimies. Voisitko ikinä seurustella tytön kanssa? En usko mutta never say never.  
 Mitä sulle kuuluu? Toisaalta hyvää ja toisaalta huonoo. Enemmän kuitenki hyvää:) Kuinka pitkä oot? n. 160cm, en tiiä paljon tällä hetkellä tarkalleen. Entä roope? n. 170cm Missä on iisalmi? Jos tiiät missä kuopio on niin kuopiosta vähän pohjoseen:) Kuinka pitkä matka sieltä on helsinkiin? Muistaakseni noin 500km. Mihin paikka kunnalle haluisit muuttaa jos saisit valita ja miksi? Tällä hetkellä helsinki houkuttelis eniten. Näytätkö enemmän isältäs vai äidiltäs? En osaa sanoo, en kummaltakaan mitenkää hirmu selvästi:D Mikä on kaunein tytön nimi? Mikä on kaunein pojan nimi? Ei tuu mieleen kumpaakaan. Jos ottaisit toisen koiran, mikä sen nimeks tulis? En osaa sanoo kyllä tähänkään mitään ku ei oo tulossa toista koiraa:) Mikä on oudoin näkemäsi uni? Näitäkin riittää.. En vaan muista muita ku sellasia unia missä oon vaan käsiä heiluttelemalla lähteny lentoon:D Ootko ikinä kävelly unissas? Joo joskus pienempänä.  
 Kuunteletko jujua? En oo kuullukkaan tollasesta:D 3 vaatetta jotka haluaisit? Nyt ei oo kyllä mitään sellasia selkeitä mitä ehdottomasti haluisin. Mitä ruokaa/juomaa sun tekis nyt mieli? Ei mitään just nyt. Jos saisit päättää annetaisko sulle nyt uus kone, kamera vai puhelin, nii minkä ottaisit? Kamera:) Mikä sun keskiarvo oli kun lähit ysiltä? Oisko ollu 7.7 Pidätkö näyttelemisestä? ei oo oikein kokemuksia niin vaikee sanoo. Lempi vuodenaikaisi? Kesä tottakai. Kumpi on kivempi, kevät vai syksy? Kevät koska kesä lähestyy:D Miten vietät joulusi? Kotona perheen kanssa. Stressaako kirjotukset? Ei:) Kauhein/kauheimmat muotivillitykset? Leveelahkeiset housut tulee ekana mieleen:D Minkä korkuset korkkarit on parhaat? Joku 10-13cm, riippuu iha korkkareitten mallista. Mikä sun toinen nimi on? Mulla on itseasiassa kolme nimee, toinen on laura mut kolmatta en kerro:D Mikä on parasta joulussa? Se tunnelma:) Onko kesäsuunnitelmia? Ei oo vielä. Lemppari elokuva? En tiiä. Lemppari näyttelijä? Blake lively. Unelma ammatti? Ei oo mitään tiettyä. Mitkä olisivat kolme unelmiesi matkakohdetta ja miksi? Thaimaa koska musta tuntuu et kaikkien pitää kokee se joskus, sitten new york ja vaikkapa los angeles. Käytkö kirpputoreilla? Kyllä, nykyään harvemmin kuitenki. Minkä väriset sun hiukset on oikeesti? Vaaleenruskeet. Ootko koskaan katunut kun lopetit tanssimisen? Monesti. Kauanko ootte ollu yhes roopen kaa? Tammikuussa tulee 4,5v. Ootko hyvis väleis sun vanhempien kaa? Kyllä.  
 Pitäsikö sun mielestä kannabis laillistaa? plus ootko koskaan kokeillu? En osaa sanoo juuta enkä jaata, ja en oo kokeillu. Mikä on sun lempipaikka? Oma huone. Mitä teet kun suutut? Huudan tai mökötän, yleensä molempia:D Ootko herkkä? Kyllä. Onko sulla naispuolisia "parhaita ystäviä"? On. Mistä saat rahaa vaatteisiin? Vanhemmilta tai sillon ku käyn töissä. Lahjojen saaminen vai antaminen? Kuulostaa varmaan itsekkäältä mut saaminen koska musta on niin vaikeeta hankkia lahjoja:D Koira vai kissa? Koira! Kahvi, tee vai kaakao? Kaakao. Mekko vai hame? en osaa päättää:D Pitsa vai hampurilaisateria? Riippuu mitä tekee mieli, yleensä enemmän jälkimmäistä. Loppukevät vai alkusyksy? Hmm ehkä alkusyksy ku sillon on vielä lämmintä. Vappu vai juhannus? Vappu. Uusi vuosi vai joulu? Joulu. Punainen vai sininen? Punanen. Mäkkäri vai hese? Mäkkäri! Mitä teit eilen? Kello on jo yli 00 eli ööm no päällimmäisenä jäi koulussa puheen pitäminen. Mitä meinaat tehä tunnin päästä? Nukkua toivottavasti. Monelta menit eilen nukkumaan? Kahteen mennessä, en muista tarkalleen.
 Suklaa vai irtokarkit? Suklaa! Timantit vai helmet? Timantit. Kakku vai piirakka? Riippuu vähän:D Millon viimeks söit? Puol tuntia sitten. Millon viimeks imuroit? Alkuviikosta. Millon viimeks vaihoit lakanat? Vähän yli viikko sitten. Tykkäätkö jouluruuista? En oikeestaan muusta ku lohesta, kinkku on yäk ja samoin kaikki laatikot. Mietitkö seuraavan päivän vaatteet edellisenä iltana? Kyllä yleensä mut sitten jos voi nukkuu pitempään ku puol 7 nii saatan miettii vasta aamulla. Uskotko horoskooppeihin? En vaikka ne monesti kuulostaa todentuntusilta:D Kaunein naisjulkkis? Hmm oiskohan megan fox. Komein miesjulkkis? Näitä riittää, nyt iski kyllä valinnanvaikeus:D Millasista leffoista tykkäät? Sellasista joitten juoni ei oo liian monimutkanen, tipahdan tosi helposti kärryiltä. Lempi alkoholijuoma? Varmaan ihan vaan siideri. Onko ihmisten käsitykset muuttunut susta yhtään tämän blogin myötä? Tai ootko saanu jotain kuittailua sun blogin jutuista siellä? En osaa sanoo onko muuttunu, ainaki jotkut on kommentoinu silleen. En oo saanu päin naamaa kuittailua mutta oon kyllä kuullu että mitä mun blogin jutuista ja ite blogista on kuittailtu ja että ketkä on kuittaillu:D  
 Missä oot omasta mielestäs onnistunu parhaiten ku oot kirjottanu tätä blogia? Hmm oon varmaan onnistunu pitää sellasen omanlaisen kirjotustyylin. Missä et ehkä oo onnistunu nii hyvin? Siinä että postaan jotain kuvia jotka on oikeesti tosi huonoja. Mikä innostaa sua eniten jatkamaan tätä blogia(esim. kannustavat kommentit, inspis, rakkaus muotiin, uudet lukijat...)? Rakkaus muotiin ja sitten tää kirjottaminen, toki sitä lisäintoo tulee kivoista kommenteista ja uusista lukijoista. Ootko saanu paljon tuotteita tän blogin kautta? En oo saanu oikeestaan mitään, saan joka kuukausi yves rocherilta tuotteita testattavaks mut siihen kuuluu se et mun pitää kirjottaa niistä arvostelut. Onko Iisalmessa mitään muuta tekemistä kuin juominen? Haha kai täällä on, melko heikko tekemistarjonta täällä kylläki on:D Mitä tv-ohjelmaa vihaat? Katon aika vähän telkkaria niin en osaa kyllä sanoo. Paikka mihin haluaisit nyt mennä? Jonnekki lämpimään! Leikitkö pienenä barbeilla? Kyllä, mut sitten ku markkinoilla tuli bratzit niin siirryin leikkii niillä:D Mitä limpparia oot juonnu elämäs aikana eniten? Ehdottomasti pepsi maxia, juon sitä joka päivä. Ruoka mistä et yhtään tykkää? Näitä riittää... Sun 3 suosikkijuomaa? Limppari, vesi ja siideri. 
 Kuinka vanha haluaisit olla? Tää ikä taitaa olla melko passeli. Ootko miettiny koskaa et "ei hitto kohta oon 20, sitten 25,30,35..50!"? En oikeestaan, veikkaan että sen aika on ens vuonna ku täytän 19:D Haluatko lapsia? Jos haluat niin montaja ootko koskaan aatellu nimiä? Haluan ja 2-3 ois hyvä. Nimiä en oo sentään miettiny. Mihin ja minkä ikäsenä sun koiras kuoli? Vanhuuden taudit ja lähinnä sydän vaivas, eppu oli melkein 14 ku kuoli. Missä näät ittes kymmenen vuoden päässä? En yhtään tiiä:D Ootko enemmä kaupunkilais vai maalaisihminen? Kaupunkilais ehdottomasti. Iso kerrostalohuoneisto helsingin keskustan lähettyviltä vai omakotitalo järven rannalta n 3km päässä jostain kaupungista? Tällä hetkellä toi kerrostalohuoneisto, vanhempana on varmaan sitte eri juttu. Tykkäätkö sushista? En oo maistanu koskaan:D

kuvat we♥it

13 kommenttia:

 1. Tän postauksen myötä sain tietää sust enemmän, ku oon vast jonkunaikaa lukenu tätä sun blogiii :) Vaikutat oikeesti tosi kivalta, vaikka sua "kiusataanki" tms.

  VastaaPoista
 2. ai et oo kuullu koskaan jujua, no nyt kannattaaa! ehkä maailman ihanin biisi: http://www.youtube.com/watch?v=v8WcrguTe54 <3

  VastaaPoista
 3. et kertonut siitä pettämis jutusta....

  VastaaPoista
 4. sellanen pieni kysymys vaan että onks iisalmeen tullu jo se H&M? :D

  VastaaPoista
 5. anonyymi: niin koska tein siitä eilen kokonaisen postauksen mutta jouduin poistaa sen, eli parempi antaa vaan olla:)

  maisa: on tullu:)

  VastaaPoista
 6. Voi hitsi kun olisi ollut mielenkiintoisia kysymyksiä paljon! Oisitpa vain jaksanut vastailla syvemmin:)

  VastaaPoista
 7. Hei! Sinulla on siis ollut syömishäiriö? Etkö tekisi niistä postausta? Helpottaisi varmaan itseäsikin puhua aiheesta. Minua ainakin kiinnostaisi kuulla, kun itse olen syömishäiriöinen niin ainakin siitä, että miten oot päässyt yli (jos olet?)

  VastaaPoista
 8. anonyymi: se on sellanen aihe mistä en pysty puhumaan täällä blogissa, koska on ihmisiä joitten en halua siitä lukevan:)

  VastaaPoista
 9. jännää huomata, et meillä on tosi samanlainen ajatusmaailma! oot tosi söpö tyttönen :)

  VastaaPoista
 10. no ei kyllä käsitys susta parantunut yhtään tän myötä toisinkun yleensä käy, oot ihan yhtä tyhjäpäinen ja turha teini.. turhat lyhyet vastaukset joihin ei nähty mitään vaivaa vaikka olis voinu vastata paljon paremmin. ehkä sä vielä joskus kasvat aikuiseks.

  VastaaPoista
 11. miks teet kysymyspostauksia, kun vastaat puoliin kysymyksistä "en kerro, en tiiä, ei tuu mieleen" ?

  VastaaPoista
 12. anonyymi: eli se että vastaan lyhyesti tekee musta tyhjäpäisen ja turhan teinin? no onneks sä tiedät musta kaiken ja olet itse niin aikuinen:) hyvää joulua!

  anonyymi: koska vastasin suurimpaan osaan kysymyksistä siinä aamuyöstä niin ei yksinkertasesti vaan keksi vastauksia, enkä kyllä varmaan ois virkeempänäkään keksiny moniin vastauksia.

  VastaaPoista