29.12.2011

year 2011

Oon ite tän postauksen julkastamishetkellä luultavasti toivottavasti jossain päin rukaa pienessä sievässä, mut onneks on olemassa mahdollisuus ajastaa postauksia. Vaikka en oo kokoajan koneen äärellä niin kommenttien tarkistaminen onnistuu kätevästi kännykällä:) On siis aika katsoo vähän taaksepäin kuluneeseen vuoteen. Mulla meni ikuisuus selatessa blogia taaksepäin ja kootessa kuvia mutta i did it! Vuoden 2010 kooste löytyy täältä, tosin vähän erilaisena versiona ku tää 2011 versio.

It's time to look back at this year:) Here you can see the version of year 2010. I have to warn you about my bad english!TAMMIKUU / JANUARY
Vuoden vaihtuminen tapahtui tahkolla kosteissa tunnelmissa. Samasella reissulla onnistuin rikkoo joululahjaks saamani antti asplundin ristikorun mutta hankin onneks uuden rikkoutuneen tilalle. Tammikuussa tuli juhlittua tietysti ensimmäisiä 18-v synttäreilä mun omassa ikäluokassa. Sain joululahjaks myöskin järkkärin jolla kuvailua tuliki sitten harjoteltua aika paljon.

In january I partied a lot (of course) and took a lot of pictures with my new camera.

HELMIKUU / FEBRUARY
Helmikuun tärkein tapahtuma oli tietysti kauan odotetut vanhojen tanssit. Alotin kans autokoulun pienellä pelolla varustettuna. Ystävänpäivä on (yleensä) ainut päivä vuodesta ku syön arnoldsin donitseja. Tämän vuoden donitsit taiski jäädä viimesiks, sillä kuulin jotain juttua että arnolds lähtis täältä tuppukylästä pois:(

The most important event in february was the senior ball. I started to take driving lessons with a lot of fear and ate donuts on valentine's day:D

MAALISKUU / MARCH
Koko kevään kestäny alamäki alko maaliskuun alussa ku eppu kuoli. Se oli masentavaa aikaa mutta kävin mä kuitenkin turussa vierailemassa mun siskon luona. Tilasin uudet pidennykset joihin ompelin ite klipsit.

My old dog died in march so it was a hard time. I visited my sister in turku. I ordered a new hair extensions and sewed clips to the hair by myself.

HUHTIKUU / APRIL
Huhtikuussa oli mun 18v synttärit jotka ei menny ihan niin putkeen. Huhtikuu meni ylläripylläri melko pitkälti baareissa. Tein pienen ompeluprojektin joka näkyy oikeella alhaalla.

I had my 18-year birthday with not so good luck. Bars where my best friends at weekends. I did some sewing (the nude jacket with black sleeves).

TOUKOKUU / MAY
Vappua juhlittiin roopen luona. Toukokuussa sain inssin vihdoin kolmannella yrittämällä läpi ja otin tatuoinnin.

I celebrated the may day at my boyfriend's. I finally got a driver's license and I got my first tattoo.

KESÄKUU / JUNE
Olin kesätöissä ja muuten vietin aikaa melko pitkälti auringon alla. Juhannuksen vietin kalajoella ja oli kyllä kauhein juhannus ikinä. Loppu kesäkuu meni melko masentuneissa merkeissä eron ja kaiken muun takia.

I had a summer job but otherwise I was spending my time under the sun. In midsummer day I was at kalajoki and it was a disaster. After midsummer day I was depressed because I broke up with my boyfriend and all the stuff was just too much to handle.

HEINÄKUU / JULY
Elämä alko sujumaan vähän paremmin. Käytiin laivalla kreisibailaamassa ja tukholmassa shoppailemassa mun kaverin kanssa. Sen jälkeen jäin pariks päiväks helsinkiin juhlimaan vähän lisää ja lintsilläki tuli käytyä. Heinäkuun alussa oli oluset ja kävin kans piipahtaa kuopio rockissa loppukuusta.

Life was better. I went shopping in stockholm and partied on cruise. More partying at helsinki, kuopio and just here in iisalmi.

ELOKUU / AUGUST
Palattiin roopen kanssa yhteen ja sen luona tuli vietettyä paljon aikaa ennen kouluun palaamista. Alotin mun kolmannen ja viimeisen lukiovuoden ja biletin vähän lisää. Kuvista päätellen kokkailin paljon. Vaihdoin blogin nimeks tän nykysen ku ennen nimi oli vähän liian pitkä (nothing wrong with being just a little bit vain).

I got back togerther with my boyfriend and spend a lot of time with him. My third and also last year at high school began. I changed the name of my blog (it used to be nothing wrong with being just a little bit vain).

SYYSKUU / SEPTEMBER
Syyskussa luin kirjotuksiin ja otin vaan rennosti. 

I had a marticulation examination so september was all about reading and relaxing.

LOKAKUU / OCTOBER
Lokakuussa ei tapahtunu mitään juhlimista kummempaa.

Nothing special happened at october, just partying.

MARRASKUU / NOVEMBER
Kuvista päätellen tykästyin mun uusiin forever21:n kenkiin. Tapasin ihanat espanjalaiset vaihto-oppilaat:)

Judging from the pictures I fell in love with my forever21 heels. I met lovely spanish exchange students:)

JOULUKUU / DECEMBER
Abipikkujoulut, itse joulu ja nyt uusi vuosi.

Pre-chistmas party, chirstmas and now new year.

Pitkälti oli melko tylsä vuosi, mutta ens vuonna parempi onni:) Ja kyllä tiedostan että vuosi oli melko pitkälti bilettämistä, mut sellasta se vaan on ku täyttää 18 ja on muutenki tylsä elämä. Hyvää uutta vuotta! Happy new year!

25 kommenttia:

 1. Heeei hauska :D Ihme kun jaksoit kuukausittain tehdä... mulla on vielä oma työn alla edes noin niinku vuodenajoittain :D mitenmuistatkin noin paljon kaikkea.....

  cloudbusted.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. toi sun vanhojenmekko näyttää tosi nätiltä ! voisitko laittaa siitä kuvan tänne jossain vaiheessa niin että se näkyy kokonaan ja sun päällä suorana? (: haluisin tosi paljo nähä sen suorana, nii jos vaan viittit, pliis (:

  VastaaPoista
 3. hei mistä toi ekan kuvasarjan oikeassa alakulmassa oleva vaate on hankittu ? pakko saada tollai :)

  VastaaPoista
 4. ja entä noi korkeavyötäröiset shortsit mitkä on sulla tos ihme otsikos ylhäällä ? :D

  VastaaPoista
 5. TA-JUT-TO-MAN upee wanhojen tanssimekko yhdistettyinä noihin hanskoihin! Nyt harmittaa kun itellä oli niin yksinkertanen... :D

  VastaaPoista
 6. Toi sun wanhojen mekko on kivan värinen:)! mistä tilasit? tilasin juuri itse netistä wanhojen mekon kultaisena mietin pitkään että kultanen vai shampanja mut päädyin sitten kultaseen! toivottavasti tulee hyvän värisenä

  VastaaPoista
 7. onks sul vieläki käytös noi maaliskuus hankitut pidennykset ? :) missä kunnos ne on ? minkä pituiset ? oon niin iloi et postasit hairtradesta ku nyt itekki uskallan vihdoin tilata tuolt :D

  VastaaPoista
 8. anonyymi: tilasin nettikaupasta nimeltä shop in dream:)

  anonyymi: joo on, onha ne vähä jo huonoon kuntoon päässy mut yllättävän pitkään ne pysy hyvänä:) taisin tilata sen pisimmän pituuden mut oon lyhentäny monesti sen jälkeen niitä

  VastaaPoista
 9. Näkyjää ollu kiva vuos, parii kohtaa lukuottamatta. :)
  Joo ja näköjää JOKASELLA 18 täyttäneellä on hirvee himo vaa juhlii. Veli ja serkku meinaa täytti tuon iän kans tänä vuonna ja meno ollu vähän kans sen mukasta... :D

  VastaaPoista
 10. Ei susta kyllä muuta voi sanoa,kuin että oot niin upea ja kaunis<3 Kuulet tätä varmaan kyllästymiseen asti.. :D
  Hyvää uutta vuotta sulle!

  VastaaPoista
 11. you should write more in english :D
  i tried to translate your q+a post, but google translator didn't work properly ^^

  looks like a great year :)

  VastaaPoista
 12. hei,ja hyvää uuttavuotta! pakko kysyy ko tykkään kyllä sun tyylistä,mutta miten kuvat voi tehä sun kropasta niin eri näkösen eri kuvissa? esim toukokuun tatuointi kuvassa näytät melko hoikalta mutta viereisessä kuvassa paljon isommalta? en siis pahalla meinaa pistää vaan aina silmään :D

  VastaaPoista
 13. jessi: koska mulla on jojopaino mut tässä tapauksessa minkä sanoit nii on kyse luultavasti vaan siitä että toisessa kuvassa on tiukat ja toisessa löysät vaatteet:)

  VastaaPoista
 14. sulla on usein huiveja päässä, niin voisitko tehä ihan vaikkapa jopa postauksen siitä miten niitä sidot? :-D

  VastaaPoista
 15. viime vuonna moni iisalmelainen nuori kuoli, tunsitko ketään?

  VastaaPoista
 16. anonyymi: en henk. kohtasesti mutta tiesin kyllä tyypit ja olin jutellu jotain joskus

  VastaaPoista
 17. Tosi kiva postaus hienoja kuvia!! :))

  VastaaPoista
 18. muuten ootko jo siis kirjottanu ylioppilaskirjotukset vai ? :D:D

  VastaaPoista
 19. anonyymi: en oo kokonaan, nyt keväällä vielä kirjotan:)

  VastaaPoista
 20. Näin alkuun: Sulla on aivan uskomattomat silmät ja noi hiukset kelpais mullekkin!

  Löysin tänne Lauran blogista, ja lueskelin näitä sun postauksia(aivan loistavaa!). Kunnes toi Arnolds juttu iski silmään. Tai siis se, et sun paikkakunnalla Arnolds lopettaa. Rupesin funtsii, et sun blogin kuvaukses luki, et et oo etelä-suomesta, vaan joltain pienemmältä paikkakunnalta, ja efter huisin salapoliisityön tajusin, et PIRU VIE! Nainenhan asuu samalla paikkakunnalla kun mä!

  Näytät kyllä kauheen tutulta, mutten osaa yhtään yhistää kehenkään. Ollaanko me esim. ohimennen nähty joskus?

  Pia, http://beingpia.blogspot.com/.

  VastaaPoista
 21. pia: haha aika hassu sattuma:) en mä muista ainakaan tälleen äkkiseltään sua, outoo että näin pienellä paikkakunnalla on ees mahdollista tällanen:D

  VastaaPoista
 22. Yea, liikutaan varmaan niin eri piireis. :D Enkä mä käyny kouluja täällä, et seki voi olla. :D Mut varmasti jossain kaupassa tms. oon joskus nähny sut. Oot niin tutun näkönen. :)

  VastaaPoista
 23. Ääääww oot valtavan kaunis! Im jelly ;__; Check out my blog please :3

  http://the-enjoymentoflife.blogspot.com/

  VastaaPoista