21.1.2012

back to curls

Vihdoinkin jaksoin kihartaa pidennykset, alko sen verran kyllästyttää jo suorat hiukset. Mulla on siis clip-onit ja kiharran ne erikseen piipparilla, sama kiharrus kestää ainakin pari viikkoa. Omat hiukset kiharran suoristusraudalla.

Nyt luvassa patonkia, lohisalaattia ja gossip girliä. En tiiä millon postaan seuraavan kerran ku en tiiä selviänkö maanantaina ollenkaan kouluun ku pitää suunnata heti aamusta hammaslääkäriin kattoo mikä siinä mun hampaassa on. Huomenna tuskin ainakaan on tulossa mitään ku on todennäkösesti pieni hangover:D Katotaan nyt jos selviin elossa hammaslääkäristä, sitten voi olla että jotain postausta tulee maanantaina. Vaikee olla postaamatta päivää pitempään!

24 kommenttia:

 1. neiti hyvä, osta ehyet sukkahousut!

  VastaaPoista
 2. You look gorgeous! And I like your tights!

  Bisous,

  Libra

  VastaaPoista
 3. anonyymi: kyllä multa löytyy ehjiäkin, noi nyt vaan sattu menee tossa kuvia räpsiessä rikki enkä viittiny siinä vaiheessa rueta vaihtaa:D

  VastaaPoista
 4. eihitsi ku noi hiukset on ihanat ja sopii sulle!

  VastaaPoista
 5. Heei minkä merkkiset noi sun pidennykses on? Näyttää iha sairaa hyviltä nimittäin! Tai että ku usein monista huomaa että joo tolla on pidennykset niii musta noi sun näyttää kovinki aidoilta:)

  VastaaPoista
 6. en tiennykkää et sul on pidennykset :) itellä on rapunzelilta tulossa pidennykset.. kuinka usein sä peset noita sun pidennyksiä? tai pidätkö niitä päässä joka päivä?

  VastaaPoista
 7. en kestä kun oot niin ihana<3 viittisitkö viel linkkaa suoraa siihe sun jatkoje hiusmallii ei siis väriin vaa siihe malliin ku eksä ompele ne klipsit ite kii? oon ite käyttäny raspunzelin jatkoja ja ajattelin nytte sit kokeilla hairtradea ku oot niin kehunu! keep going girl :)

  VastaaPoista
 8. kuinka pitkät sun omat hiukset on?:) ja kauan sulla meneee kun kiharrat hiuksesi? (mukaan lukien siis pidennykset:)

  VastaaPoista
 9. En nyt muista ootko tehnyt sitä "5 asiaa jotka haluaisit omistaa" -postausta, mutta tämmönen käänteinenkin ois kiva:
  http://kaksiyhdenhinnalla.blogspot.com/2012/01/no-thanks.html
  :)

  VastaaPoista
 10. heippa :-) aattelin vaan tulla ilmottelemaan, että mun blogissa on meneillään nelly.comin lahjakortin arvonta, joten kannattaa tulla osallistumaan !

  http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. pystyykö noita clip oneja värjäämää? :)

  VastaaPoista
 12. mira: pesen ehkä kerran kuukaudessa ku ei ne pidennykset pääse rasvottuu:) en pidä joka päivä jos en oo lähössä oikein minnekkään, arkisin pidän vaan koulussa ja jos koulun jälkeen meen jonnekkin mut yleensä otan heti koulun jälkeen pois

  anonyymi: ne löytyy sieltä ''human hair weave'' osiosta:)

  enssi: mun omat hiukset on melkein yhtä pitkät ku pidennykset, mut mun omat hiukset on kauheen ohuet:D pidennysten kihartamiseen menee ehkä joku 10-15min ja omien hiusten kihartamiseen 5min.

  anonyymi: en oo tehny sitä, pitäis varmaan tehä:)

  josku: pitääpä osallistua:)

  anonyymi: pystyy mut se tietysti vaikuttaa niitten pidennysten kuntoon:)

  VastaaPoista
 13. heipsan :)
  kävit mun blogissa osallistumassa nelly.comin lahjakortin arvontaan, mutta ennen ku sun osallistuminen hyväksytään sun täytyy rekisteröityä mun lukijaksi, kiitos!

  http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  VastaaPoista
 14. kuinka monta nippua noita tilaat? yhden vai monta? tilaatko klipsit erikseen ja mikä on pituus kun nuo ei oo senttimetreissä, 14-22 välillä ?

  VastaaPoista
 15. anonyymi: yhden ja siinäki on niin pitkä hiusnauha että ei kaikkee saa mitenkään tungettua kerralla päähän:D klipsit mä otin vanhoista pidennyksistä ja pituus oli 22 tuumaa mutta oon lyhentäny monta kertaa ku ne oli aluks aivan luonnottoman pitkät, suosittelen ottaa lyhyemmät ku 22 tuumaa:)

  VastaaPoista
 16. Sulla on söpö hymy! Ja ah mitkä ripset.

  http://colours-and-carousels.blogspot.com/

  VastaaPoista
 17. Äwää onks gossip girl jo alkanu*? vai oonks missannu jotai :D

  itsomekindofjoke.blogspot.com

  VastaaPoista
 18. erika: riippuu että missä tarkotat? amerikassa on nyt viides kausi joka alko jatkuu viime maanantaina tauon jälkeen, en tiiä esitetäänkö suomen telkkarissa tällä hetkellä ollenkaan gossip girliä:)

  VastaaPoista
 19. haluun nähä sun hiukset ilman pidennyksiä!:) laita joskus kuvia

  VastaaPoista
 20. Heips! Sulla on aivan IHANA hiusväri, värjätyt? Jos on nii millä sävyllä? :)
  Löysin blogis äsken ja katoin sen kokonaan läpi muutamassa päivässä, ahh rakkautta. <3 Ihana tyyli :>

  VastaaPoista
 21. anonyymi: pitäs muistaa räpsiä joskus:)

  anonyymi: en osta mitään tietyn merkkistä tai sävystä, aina vaan mikä näyttää suunnilleen omien hiusten väriseltä:) kiitti paljon!

  VastaaPoista
 22. Onx sul pidennykset alapäässäki?

  VastaaPoista