17.1.2012

blazers

En tiiä mitä mä tekisin ilman jakkuja, oon jostain syystä ihan hurahtanu niihin. Ne vaan tuo semmosen tietyn lisän asuun ja toimii mun mielestä paremmin ku neuletakit. Kuvasin kaikki mut jakut tossa yks päivä, nyt siis luvassa niitä:) Tällä hetkellä kaipaisin kokoelmaan punasta, pinkkiä ja keltasta jakkua. Ton värisiä harvemmin näkee missään mut toivotaan että tärppää vielä. Niinku huomaa niin eniten tykkään h&m:n dividedin jakuista:D

Harmaa pikkujakku on h&m:ltä, kukkajakku new lookista, sininen jakku h&m:ltä ja musta jakku kirpparilta (alunperin kappahl) ja oon ommellu siihen ite ketjut.

Nude jakku mustilla nahkahihoilla on ite tehty (nuden jakun hankin kirpparilta ja ompelin nahkahousujen lahkeista hihat), harmaa jakku kirpparilta, musta jakku lindexiltä ja nude jakku kirpparilta.

Raitajakku nelly.comista (vila), valkee jakku h&m, tummansininen jakku bikbok ja harmaa jakku h&m.

Harmaa jakku zara (auroran blogikirpparilta ostettu), nude jakku h&m ja vaaleenpunanen jakku h&m.

16 kommenttia:

 1. Kateushan tässä iskee,nuo kaikki on niin ihania :-) Tosi kivoja etenkin nuo,joita oot ite tuunannu.Itse omistan vain yhden mustan jakun..:D

  VastaaPoista
 2. kuopion kappahlissa ainakin näky olevan jonkinlaisia punasia jakkuja. sen tarkemmin en katsonut mutta niin olin huomaavinani :)

  VastaaPoista
 3. anteeks saisinko mulle myös noin paljon ihania bleisereitä?! ehdottomia tyylin kulmakiviä ja ryytyneen päivän pelastajia! :)

  VastaaPoista
 4. vähänkä sulla on paljon jakkuja! oon ite ostanu joskus punasen jakun hm'stä ja sama löyty myös pinkkinä, en tosin tiedä myydäänkö niitä enää..

  VastaaPoista
 5. kuopion hm:llä oli dividedillä kirkkaan pinkkejä jakkuja 20e :)

  VastaaPoista
 6. jaa sulla paljon bleisereitä on:D mutta ihania kyllä!! haluisin itekin pinkin..!! sekä mustan pidemmän mallisen, valkose, ja nuden... jooo:D

  VastaaPoista
 7. Äää mäkin haluun!! :D Noi on ihan sika kivoja ja jos ne toimis mullakin yhtä hyvin kun sulla! :D

  VastaaPoista
 8. h&m:llä on (ainaki verkkokaupassa) värikkäitä bleisereitä :) myös vertsun aleissa joulun jälkeen bongasin pinkin ja punasen..

  VastaaPoista
 9. oonass-: kiitos:)

  melinda: eiku vaan lisää hankkimaan;)

  anonyymi: kiitti vinkistä:)

  kaisa: kiitos:)

  eeva: totta puhut:)

  annika: kiitti:)

  -inga: pitääpä käydä kattoo:)

  johanna: kiitti vinkistä:)

  milla: kiitos:)

  enssi: haha kiitos:D

  e: kiitos kiitos:)

  sanna: okei pitääpä kattoo:)

  VastaaPoista
 10. Ihan mahtava bleiseri kokoelma sulla! Itekki käytän paljon mieluummin bleisereitä ku neuleita ja sen takia pitäs muutama uusi niitä lisää hankkia! Itsekin halusin pinkin bleiserin se ois niin piristävä!

  VastaaPoista
 11. http://www.hm.com/fi/product/96893?article=96893-D#article=96893-E siinä sulle jakkuja :D pinkkejä ja punasia

  VastaaPoista
 12. anonyymi: muuten iha jees mut haluisin vähän pitemmän mallisena:)

  VastaaPoista