17.1.2012

the snake shirt

Tänään en jaksanu pukeutua mitenkään erityisemmin, on ihan kiva pitää välillä päiviä ku ei yksinkertasesti ajattele mitä päälleen pukee. Mun keskittyminen jotenkin kummasti herpaantu matikan kirjasta ja keskityin miettii että mitä tekisin ton mun käärmepaidan kanssa. Tilasin sen siis new lookin nuorten puolelta ja se on ihana, siinä on vaan se ongelma että se on eestä tosi lyhyt. Takaa se on onneks pitempi, mut ei hirveesti lohduta ku etupuoli on niin lyhyt että maha näkyy:D Korkeevyötäröiset ois ratkasu, mut en oo keksiny vielä mitään tarpeeks kivaa tota paitaa varten.
Bongatkaa irina:D Koirajuttu ei oo edenny kyllä mitenkään, äiti sano vielä pari päivää sitten että ottais länsiylämaanterrierin vaikka heti jos sais sijotukseen ja nyt ku siihen olis mahdollisuus niin ei kelpaa ku se on kuulemma tullu nyt järkiinsä. Onneks se lupas edes miettiä, eli joko se ei haluu antaa mulle turhaa toivoo tai sit se alkaa pikkuhiljaa lämmetä. Itsehän oon kolunnut jo netin läpi lukien kaikkee mahdollista westeistä ja selannu loputtomiin kuvia..... Niin perus että innostun vähän liikaa, sitten ei oo kivaa kellään ku juttu ei onnistukkaan.

17 kommenttia:

 1. sairaan hieno toi paita :) muutenki tosi kiva blogi! saitpas kuule uuden lukijan :D

  vivantvivi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. En oo ikinä ollut käärmekuosin suurin fani, mutta tässä näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 3. mitä meinaa siis "sijoitukseen" niinkun tossa koirahommassa:D?

  VastaaPoista
 4. mitää sää laitat sun huulii? olit laittanu jollekki et huulirasvaa mut ei niistä tuu tollasii kivoi nudei:D

  VastaaPoista
 5. vivian: kiitos paljon!:)

  maya: kiitti:)

  anonyymi: siis silleen et siitä ei tarvii maksaa mitää mut se pitää pennuttaa sitten jossain vaiheessa, en tiiä oikeestaan tarkalleen:D

  anonyymi: ihan pelkkää huulirasvaa, vissiin mun huulet on luonnostaan vähän vaaleahkot tai sitten huulirasvassa on pigmenttiä tai jotain:)

  VastaaPoista
 6. Sijoituksessa maksetaan yleensä korkeintaan puolet koiran ostohinnasta, eli n. 400-900€ :)
  Hyvin harvoin saa ilman mitään maksua sijoitukseen.
  Koira ei ole oma, ennen kun sopimus päättyy, ja tuon maksun saa sitten takaisin kun se soppari päättyy, pentujen tai kaksien jälkeen tmv.

  Anteeksi, piti käydä pätemässä :D

  - Henna

  VastaaPoista
 7. sijoituksessa oleva koira siis saadaan kasvattajalta ilmaiseksi (ja se joka koiran saa, maksaa toki kulut, ruoka, ell. yms). yleensä sijoitukseen lähtee narttukoira, ja sopimukseen kuuluu yleensä teettää yksi pentue.
  tuontinartuilla määrä voi olla enemmän.

  lisäksi sopimuskohtaisesti sijoituksessa olevaa koiraa käytetään näyttelyissä (yleensä kasvattaja käyttää) :)

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Sijoituskoira

  wikipedia kertoo aikas paljon (:

  VastaaPoista
 8. anonyymi: hyvä vaan että pädit ku mulle itelleni on tosiaan noi jutut vähän epäselviä:D

  VastaaPoista
 9. ää toi paita on ihan superkiva!

  VastaaPoista
 10. Ite tiedän westeistä sen verran, että niil on ainakin tosi paljon allergioita. Muuten ihan kiva rotu kyllä! Käärmepaita on ihana<3:)

  VastaaPoista
 11. Kannattaa kyllä Westietä oikeesti miettiä tarkkaan :)

  Me jouduimme juuri kesällä lopettamaan 8-vuotiaan westiemme, kun allergia meni niin pahaksi, että raukan oli öisin vaikea hengittää ja korvaan puhkesi koko ajan hiiva. Lähes koko elämän ajan jouduimme antamaan koirallemme aamuin ja illoin lääkkeen, jotta allergian oireet pysyisivät pois ja koiran iho ei kutisisi. Monet kerrat olimme lääkärillä pistämässä kortisonia, kun kesäisin siitepölyn aikaan iho rupesi kutisemaan niin paljon, että pikkuinen jäkersi tassut haavoille. Mitään ylimääräisiä herkkuja ei voinut antaa, sillä heti alkoi tassujen jäkertäminen, kun kaikki vehnä-. ja lihatuotteet olivat niin allergisoivia. Luut ja ruoat piti ostaa apteekista tai eläinlääkäriltä, koska niiden piti olla juuri allergiaan sopivia.

  Westeillä juurikin vehnäallergia on todella yleinen ja voi mennä todella pahaksi. Meidänkin koiramme oli muuten todella pirtsakka, mutta allergia vei voiton, eikä toista haluttu enään kiduttaa jatkuvalla kutinalla, kun kaikki hoitokeinot oli jo lopussa käytetty <3

  + sitten on vielä se turkinhoito, kun se pitäisi nyppiä.

  Ihana koira, mutta huonolla tuurilla todella paljon ylimääräistä vaivaa ja huolta :/

  VastaaPoista
 12. Ihan mielettömän ihana paita!! <3

  VastaaPoista
 13. Ei meidän westieillä (ollu yhteensä neljä) ole koskaan ollut mitenkään ihmeellisesti allergioita. En ole huomannut mitään eroa esim. kavereiden muun rotuisiin koiriin :)

  VastaaPoista
 14. Lue nyt sitä matikkaa! :D Huolestun sun puolesta! :D

  VastaaPoista
 15. Vielä vähän toistoa. :-D Toi paita on täydellinen!

  VastaaPoista