10.1.2012

why's it feel like you care when I know that you don't

Heippu! Oon tällä hetkellä harvinaisen hyvällä tuulella liittyen siihen roopen joululahjaan minkä saan vihdoin huomenna! En kuitenkaan paljasta vieläkään mitä on kyseessä, näätte sitten huomenna:) Nyt kuitenki tähän päivään:

Päällä oli lindexin sortsit ja karvaliivi, sekä ginan v-aukkoinen t-paita. Viimeks ku mulla oli asukuvia toi t-paita päällä niin joku anonyymi ilmaisikin ihanasti että mulla on mummon utareet. En tiiä oisko tosta pitäny loukkaantua, lähinnä naurattaa vieläkin:D

Mentiin koulun jälkeen kasun kämpille (se ite on armeijassa) ja heti ekana vastassa oli taas kerran kiva tiskivuori. Ollaan tiskattu tuhat kertaa astiat tuolla, kiitos poikien jotka ei osaa tiskata omia astioitaan.... Roopen hoitaessa tiskit me irinan kanssa käytettiin hyväks iltapäivän viimeset valonsäteet ja räpsittiin kuvia. Ainiin ja roopella on urheilukamat päällä alla olevassa kuvassa, ei se aina ihan tolleen pukeudu.
Irina täyttää toukokuussa 3v mutta silti se on ikuinen vauva ainaki kokonsa puolesta:)

Tällä kertaa ruokalistalle pääs kaupasta valmiina ostettu lohisalaatti, joka on muuten ihan pirun kallista. Törkeetä että esimerkiks ison ranskalaispussin saa alle eurolla mutta sitten pieni rasia salaattia maksaa 7e.

Nyt sitten vielä se suosikin juttu, jossa siis sama kuva ku bannerissakin komeilee. Hyvä sattuma että mulla oli just tänään toi samanen karvaliivi päällä ku sitä edellisen kerran taisin käyttää just tona päivänä ku noi kuvat otettiin.

Ainiin oon kyllä ylpee itestäni; nukuin tänään vaan puolen tunnin päikkärit ja nukkumisen sijaan suuntasin salille. Jospa toi urheiluinnostus nyt lähtis tästä liikkeelle niin vois karppaamisen sijaan keskittyä ihan vaan normaaliin terveelliseen ruokavalioon ja pudottaa painoa liikunnan avulla. Kerran viikossa pitää tietysti pitää herkuttelupäivä.

Palaillaan sitten huomenna sen joululahjan parissa!:)

16 kommenttia:

 1. öhh käytätkö koskaan housuja? rajottaa aika paljo sun tyyliä toi hame-shortsit-sukkis linja...

  muuten sulla on tosi kivat hiukset, onko sulla pidennykset?

  VastaaPoista
 2. anonyymi: käytän, esimerkiks kahdessa edellisessä asussa:) siks laitoinki nyt sortsiasun ettei oo liian montaa kertaa housut putkeen, haha:D joo ja on pidennykset. kiitos!

  VastaaPoista
 3. minkä rotunen toi koira on? :)

  VastaaPoista
 4. anonyymi: jackrusselinterrieri:)

  VastaaPoista
 5. no et sinä laihdu pelkällä ruokavalion muutoksella

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. saatko ripsienpidennykset ?;)

  VastaaPoista
 8. aivan ihana asu<3 ja tuo koira on tosi suloinen tapaus :-)

  VastaaPoista
 9. Oi, mikä söpis dogi!!!

  VastaaPoista
 10. Awwws ku söpö pikku koira <33 näytttää tosi lutuselta ::)
  Ja sä oot kaunis, kuten aina nois kuvissas!

  VastaaPoista
 11. Jep oon ihan raivona aina ku salaatit on niin mielettömän kalliita! :(( Pitäs aina ostaa ite kaikki värkit erikseen mut ois niin ihanaa ja helppoo jos ne salaatit tosiaan ois saman hintasia ku roskaruuat :D

  VastaaPoista
 12. Vooiii, mikä koira, ihana! Ja tosi kiva asu, taas jälleen ;-)

  VastaaPoista
 13. Onko toi Cittarin tuoretiskin salaattia? NAMMM se on loistavaa sapuskaa!!<3

  VastaaPoista
 14. anonyymi: on ja hyvää onkin:)

  VastaaPoista
 15. oho, onnea kun pääsit oikeen lehteen! :)

  VastaaPoista