14.1.2012

you know how to pull me back

Löysin vanhoja kasvomaaleja ja tylsyyksissäni rupesin vähän pelleilemään niitten kanssa. Nää on nyt siis ihan vaan tällasia läpällä räpsittyjä kuvia, ei pidä ottaa tosissaan:D Laatu kusee ku latasin kuvat bloggerin kautta ku flickriin ei enää mahtunu.10 kommenttia:

 1. miten sä lataat tänne kuvii flicrin kautta? tai siis kun muuta vaihtoehtoo en oo (vielä) löytäny kun sen et sieltä postaa suoraan postauksen.. meinaan et saisko niitä kuvii tänne ja niistä sit täällä bloggerissa vääntää ite postauksen? sekava kysymys mutku en ossaaa :D

  VastaaPoista
 2. boora: sinne saa bloggertilillä ladattua kuvia, sit pitää kopioida kuvan osoite ja sit postauksen kuvan lisäyksessä pitää mennä kohtaan url-osoitteesta ja liittää siihen sen flickrissä olevan kuvan osote:)

  VastaaPoista
 3. okei kiitti, testailen sitä :)

  VastaaPoista
 4. photobucket on hyvä ja ilmainen paikka kuville :)

  VastaaPoista
 5. Kuule hei! Sun täytyy lopettaa toi anteeksipyytely teskstissäsi ja olla rohkeasti oma itsesi!! <3
  Jos kerta oot sitä mieltä harkinnan jälkeen, että materiaali on julkaisukelpoista ja lataat ne tänne, niin ei sun tarvitse enää teksteissä mitään empiä ja selitellä?? huhu!
  Jos jotakin häiritsee, niin voi jättää lukematta/seuraamatta/kommentoimatta. huoh

  VastaaPoista
 6. wautsi ompas hienoja kuvia ! =)

  VastaaPoista
 7. Löysin kans ykspäivä vanhoja kasvomaaleja niin testasin sitten niitä pikkuveljeen ja kuvailin sitä :D paljon helpompi ratkasu kun ittensä töhriminen ;)

  VastaaPoista
 8. siis oon mennyt mun googletilillä sinne flickriin, ja sitten sieltä kuvasta ottanu url-osoitteen ja mennyt blogiin ja liittänyt sen url-osoitteen sinne lisää kuvia url-osoitteella, mutta tämä valittaa että virheelinnen url osoite!? oonkohan tehnyt nyt jotain väärin vai millä tunnuksilla sinne flickriin pitää kirjautua =D kiitos jos jaksaisit neuvoa.

  VastaaPoista
 9. anonyymi: hmm kuulostaa oudolta:D en tiiä missä vaiheessa oot kopioinu sen url-osotteen, mä ite kopioin sen ku oon valinnu kuvan kooks large ku sen voi laittaa pieneks, mediumiks tai isoks latauksen jälkeen

  VastaaPoista