9.2.2012

chillin

Nyt vähän erilaista postausta luvassa ku nappasin kameran mukaan toissailtana roopen luokse. Koeviikko alko sopivasti kahden päivän vapaalla, joten menin sinne yöks.

 Katottiin pari leffaa, molemmat hyviä. Mä rakastuin ehkä pikkusen (okei aika paljonki) ton sinun numerosi elokuvan pääosan miesnäyttelijään.

Sleeping beauty (not). Pitäs opetella herää aamulla ennen roopee ja laittautuu hirveesti ja palata sänkyyn niin että se sitten luulis että näytän aina herätessäni siltä. Tossa sinun numerosi elokuvassa ja bridesmaidsissa tehtiin just tollee, en voi ymmärtää:D Mua ei ensinäkään saa mitenkää heräämään ennen roopee, joskus nukun pariki tuntia pitempään ku se ite.

Terveellistä aamupalaa... Mä en yleensä syö roopen luona aamiaista, nyt käytiin illalla jo ostaa jotain aamuks ku katottiin toi toinen leffa vasta aamulla. Mulla on vähän omituinen tapa ostaa salamipitsa ja jättää ne salamit siitä syömättä:D Mut mikäs siinä ku toi pitsa on hyvää muutenki.

Irina otti rennosti sillä aikaa ku me katottiin leffaa. Mä otan irinan aina mukaan ku meen roopelle yöks, en vaan osaa nukkua ilman sitä ja mikäs siinä ku se pääsee leikkii roopen koiran kanssa. Irina tykkää enemmän rapsututtaa itteensä roopella, ja se tekeeki sen silleen että makaa selällään sen kainalossa ja heti jos roope lopettaa rapsuttamisen nii irina rupee tuijottaa sitä sellasella koiranpentuilmeellä ja kiehnää niin pitkään että rapsutus jatkuu. Joku osaa kietoo pikkurillin ympärille:D

Roopen luona on juoksumatto jota käytin hyödykseni pitsakalorien polttamiseen. Irina ei tuntunu ihan ymmärtävän ton juoksumaton ideaa ku se joko istu siihen tai jäi vaan seisoo paikalleen... Sitten ku mä vetelin juoksuvauhtia niin se keksi hypätä siihen juoksumatolle ja no osaatteki varmaan kuvitella lopputuloksen:D

Tykkäättekö jos teen välillä tällasia vähän erilaisia postauksia?

14 kommenttia:

 1. voi miten sulosta, et osaa nukkua ilman koiraa aaws :D joo lisää tämmösiä vähän erilaisia postauksia :)

  VastaaPoista
 2. tosi kiva jos teet tälläsiä vähä erilaisia postauksia! oon joskus jättäny jotain postauksia kattomattaki siks, ku ne on aina sitä samaa.

  VastaaPoista
 3. No ei todellakaan haittaa! Tää oli ihana postaus :)

  VastaaPoista
 4. monestikko viikossa nukutte suunnillee yhessä?:)

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva kun teet tämmösiä erilaisia postauksia, lisää lisää ! :-)

  VastaaPoista
 6. i like evenings like this. Pizza, film and bed ;) yeaah <3

  VastaaPoista
 7. Itekin tein aina ennen noin, että ostin salamipitsaa ja jätin ne salamit syömättä! :D
  Ja kiva on tämmöinen vähän erilaisempi postaus, näitä lisää.

  VastaaPoista
 8. krista: haha:)

  anonyymi: jeps:)

  ellu-kana: kiitti:)

  anonyymi: riippuu ihan viikosta, normi kouluviikolla kerran tai pari mut sitten jos on vähemmän koulua niin kolmeki kertaa viikossa:)

  anni: haha<3:)

  meri: hyvä etten oo ainoo:D kiitti:)

  ansku: juu pitää tehä:)

  VastaaPoista
 9. jee lisää vaan tälläsiä =) !

  VastaaPoista
 10. Ihan ekaa kertaa päädyin vierailemaan tänne blogiisi, ja selasin puolet sun asukuvista läpi enkä voi ajatella muutakuin että UPEAA! Niin ihana tyyli että huhhuh :-) Liityn heti ensi kättelyssä lukijaks, mahtava blogi.

  VastaaPoista
 11. Täälläkin rakastuttiin tuohon mieshahmoon!:) Se oli niin ihanan miehekäs, romanttinen ja itsevarma:D Yleensä en tykkää tuollaisista clisheistä komedioiden unelmamiehistä, mutta tässä oli sitä jotain!

  Ja meillä on muuten tuollaiset samanlaiset lakanat ;DDD Ne on vielä siis jotakin varmaan 15vuotta vanhat, aika hauska sattuma.

  VastaaPoista
 12. lisää tällästä oli kivaa vaihteluuki normaalii vaatepostauksii :) on kiva tietää välil mitä oot tehny päivällä, vaikka siinä samalla ku pidät päivänvaatepostauksen :D

  VastaaPoista
 13. anonyymi: :)

  heidii: pitää tehä:)

  kaisa: kiitti tosi paljon!:)

  anonyymi: todellakin oli!:)

  susanna: juu pitääpä yrittää välillä muistaa kuvailla:)

  VastaaPoista