11.2.2012

I'm a wreck and I know it and i tend

he is we - pardon me

Eilen oli äikän tekstitaidon kirjotukset, jotka ainaki jälkikäteen abitreenejä lukiessa vaikutti menneen penkin alle. Tiiän että saan helposti äikästä m:n, mutta nyt en ainakaan elättele enää e:stä toivoo:D No vähän sain lohdutusta ku membersille tuli eilen taas nellyn kenkiä halvalla. Siellä oli nelly heels ja nelly boots osiot ja multa jäi se boots osio aluks huomaamatta. Sitte ku huomasin sen nii tilaukseen oli lähteny jo kahet kengät sieltä heels osiosta, yritän nyt peruu toiset niistä ku tietysti löysin sieltä boots osiosta kivemmat kengät. Se tarjous oli ollu auki ehkä viis minuuttia ja niistä kivoista kengistä oli sitte menny jo mun koot, tilasin kuitenki kokoo pienemmät. Jos mieli tekee 15 euron kenkiä niin kannattaa tsekata members.com. Niin ja ihan omasta tahdosta mainostan ku viimeks kyselitte niin paljon ku tuolta tilasin kenkiä:)
Mun vaatekaapissa on yks hylly pitkähihasia paitoja varten, ja se hylly on nyt jo pitemmän aikaa ollu niin täynnä et sinne ei oo mahtunu laittaa pesusta tulleita paitoja ku väkivallan avulla. Päätinki siirtää paitoja vähän vaaterekille ja siirtää vaaterekillä ennen olleet neuleet puolestaan vaatekaappiin. No nyt sitten kaks neuleille tarkotettua hyllyä tursuaa neuleista... Eli olipa taas järkevä siirto. Eilen oli pakko vähän nollata pitkästä aikaa ja nollasinki vähän liian kirjaimellisesti.... No mutta käyttöön pääs ekaa kertaa joululahjaks saatu pinkki huulipuna. En muuten typerämpää kuvaa saanu otettua:D

Ainiin ja jouduin mainonnan uhriks ja ostin ton bb-voiteen vai mikä onkaan. En tajunnu ees että tossa on jotkut sävyt ennen ku nyt ton kuvan kattoessani:D Pitää toivoo ettei oo liian tummaa, en oo kerenny testata vielä.

Tänään otanki sitten ihan iisisti varmaan ihan vaan putousta ja leffaa kattoessa. Kivaa lauantaita!

16 kommenttia:

 1. oli pakko tilata itekin tuolta, löyty ehkä kymmenen paria jotka oisin voinu ottaa ja vain yhessä oli omaa kokoo jäljellä. :D

  VastaaPoista
 2. Sulla on ihanan kuohkeet hiukset! Mäkin haluun tollaset 8D
  http://mysecrets-linda.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. olin kans eilen kirjoittamassa tekstitaitoo ja jestas mikä koe! mun äikän keskiarvo on aina ollu suunnilleen ysi ja aattelin, että jes tästä vois saada e:n, mut hehe meni se tekstitaito niin penkin alle ettei tosikaan :D mä mm. tulkitsin sitä novellia ihan väärin :D mihin kysymyksiin vastasit?

  VastaaPoista
 4. toi on tummempi sävy noista bb-voiteista. ja sulla aikas vaalee iho, niin pelkään että toi on liian tumma sun iholle:( kun mun ihollekkin liian tumma vaikka kuvien perusteella omaan tummemman ihon kuin sä:)


  t: maria:)

  VastaaPoista
 5. hei minkä merkkinen ja sävynen toi huulipuna on? :)

  VastaaPoista
 6. Hei mikä tuon huulipunan koko sävynumero on? (= Ja onko tuo maybelinen, vai joku muu? Näyttää niin kivan väriseltä, että voisin ite käydä tsekkaamassa samanmoista.. (8

  VastaaPoista
 7. Itellä toi bb-voide oli värinä 02 light ja seki oli todella tumma :/

  VastaaPoista
 8. oi vitsi oot ihan sairaan upee ja kuolaan sun vaatteita! :c tuu tänne sitte kertomaan et millasta tuo bb-voide oli kun oon miettiny myös sen ostoa :)

  http://alinasmemories.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. sun vaaterekki on täynnä ihanuuksia !

  VastaaPoista
 10. Voi vitsi sun hiukset on niin ihanat! Ja täytyy sanoo et tästä on tullu nopeesti yks mun lempiblogeja. Vaikutat ihanalle tytölle ja sul niiin on ihana tyyli !

  http://kaksinkauheampi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. oli aivan saakelin outo tekstitaidon koe! mäkin kun luulin pärjääväni äikässä numeroiden perusteella, mutta silti tuntuu, että hyvä on jos ees läpi pääsee.. kolme tehtävää viidestä liittyen yhteen tekstiin oli huono ratkasu ihan näin yleisesti ajatellen.

  VastaaPoista
 12. Kerro sitten millanen toi bb-voide on! Itekin pohdin just eilen kaupassa että ostanko vai en, enkä lopulta päätynyt ostamaan. Pelkään että tuntuu siltä että kasvoilla olis meikkiä koska voide on sävyllinen. Kerro tuntuuko siltä!

  VastaaPoista
 13. Siulla on ihanat hiukset ja oot niin kaunis ja siulla on ihana blogi ja siulla on tosi kiva tyyli ja osaat yhdistellä vaatteita ja asusteita tosi hyvin ♥ ja taas kerran tosi kiva asu ;) Heheheee, mieki jouduin mainonnan uhriksi, ja menin ja ostin ton BBvoiteen :D!
  Heta

  VastaaPoista
 14. ihanan värikäs ja raikas toi sun vaaterekki nyt! :)

  http://thirdtimeblog.blogspot.com/

  VastaaPoista
 15. En tajuu miten löysit kivoja kenkiä sieltä Nellyn alesta, mä menin heti ku se aukes ja ne oli musta kaikki tosi tylsiä tai rumia?

  Ja sitte, toi Garnierin BB-voide on aika huijausta... Se ei oo mitää verrattuna oikeisiin BB-voiteisiin, vaan enemmänki sävyttävä päivävoide tms! Tosi ärsyttävää koska olin eka ihan innoissani, mutta ei siinä muuta ku pettynyt..

  VastaaPoista
 16. johanna: no onneks oli ees siinä yhessä:)

  linda: eiku vaan pidennykset, kampa ja lakkaa nii tällasistaki ohuista lättänä hiuksista niinku mulla on saa tollaset:)

  anonyymi: no mulla on äikän kurssien numerot vitosen luokkaa eli ei se kursseilla menestyminen oo suoraan verrannollista kirjotuksiin:D tein 2, 4 ja 5

  anonyymi: joo oli liian tummaa ku testasin:s

  anonyymi ja kaisa: toi on maybellinen ja sävynumero on 140:)

  anonyymi: joo niin toi kolmonenki tuntu olevan:) pitää käyttää sitten ku on vähä rusketusta

  alina: se tuntu vähän meikkivoidemaiselta ja tosiaan oli liian tumma sävy mulle:D kiitti!

  hanna: kiitoos:)

  anbbe: voi kiitos!:)

  anonyymi: niinpä:)

  elina: joo kyllähän se vähän meikkimäiseltä tuntu:/

  anonyymi: kiitti paljon!:)

  tytti: :)

  anonyymi: joo oli kyllä aika pettymys viime kertaan verrattuna, mut kyllä sieltä sitten parit kivat löyty:)

  VastaaPoista