14.2.2012

life is never really what it seems

Ystävänpäivä, vähän erilainen ku aiempina vuosina. Okei erilainen vaan sillä, että ollaan perheen kanssa aina haettu ystävänpäivänä arnoldsista donitsit, nyt ei oo enää arnoldsia:D Säästypähän neki kalorit!

Taas vaihteeks asukuvaa jossa katon maahan:D No mut pitää aina ottaa pari tällastaki siltä varalta et naama ei oo edustuskunnossa, nyt oli taas sellanen kerta. En tiiä mikä siinä on että aina ku yrittää näyttää edes vähän tavallista paremmalta nii näyttääki vaan entistä kamalammalta. Ehkä pitäs laittautuessa miettiä päinvastoin nii onnistuis vähän paremmin....

Kokeilin tänään vaihtelun vuoks blistexin medcomfort huulirasvaa. Vakiorasvana mulla toimii protect+ ja siinä aion pysytellä jatkossaki, toi ei nimittäi pysyny kovin hyvin:) Toi on enemmän tollasta huulikiiltomaista.

En keksiny roopelle oikei mitää ystävänpäivälahjaa nii päädyin leipoo mokkapaloja ku se tykkää niistä niin paljon. Noi kyllä vähän epäonnistu ku en jaksanu mitata leivinjauheen määrää ku laitoin vaan ihan silmämääräsesti.

Mokkapaloja ootellessa leikin ton pikku prinsessan kanssa. Otin varmaan 50 kuvaa ja tää oli ainut ei heilahtanu:D

Käytiin chaplinissa syömässä ja nannaa oli. Ei oo ees kuukautta ku käytiin viimeks ja sillon otin ton ihan saman annoksen. Mitä sitä hyvää vaihtamaan:D

Tässä tällaset epätoivoset ystävänpäivätoivottelukuvat. Mut hei, ei kaikki voi olla hyviä kameran edessä:D Mutta hyvää ystävänpäivää kuitenki, ootte ihania!

Tänään oli muutes vihoviimenen koe lukiossa (okei vielä pitäs tehdä joskus maantiedon itsenäisen kurssin koe) ja seki oli valokuvauskurssin koe. Olispa kaikki kokeet noin helppoja. Huomenna sitten ois vielä abikokous ja liikuntatunti, jonka todennäkösesti vietän hiihtäen ja pulkalla laskien ku en oo ikinä lasketellu. Torstaina on sitte ne kauan odotetut penkkarit. Oon penkkaritoimikunnassa, joten en saa ite osallistua juttuihin mitä ollaan järkätty. Vähän kyllä harmittaa mut sainpahan olla mukana suunnittelemassa:)

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu taas! Ja muutenki kiva postaus ku olin enemmän muitakin kuvia!(:: Ja hyvää ystävänpäivää(:

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva asu taas! Ja muutenki kiva postaus ku olin enemmän muitakin kuvia!(:: Ja hyvää ystävänpäivää(:

  VastaaPoista
 3. ihana asu jälleen kerran :) ja oi,että on ihanan näkösiä mokkapaloja<3

  VastaaPoista
 4. oi vitsi tykkään tosi kovasti sun tavasta kuvata juttuja tänne blogiin!:) näissä kuvissa on sellasta jännää tunnelmaa ja ne tuo tosi paljo persoonallisuutta sun blogiin!:) keep going senja!

  VastaaPoista
 5. Noi viimeset kaks on söpöi kuvia susta, varsinkin toi sydänkuva (:

  VastaaPoista
 6. Käy katsastamassa mun blogin ystävänpäivä-arvonta! :)
  http://vanharadio.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Luoja sul on hyvä iho!
  Oon ihan kadena täällä :--D

  VastaaPoista