17.2.2012

penkkarit

Sori parin päivän hiljasuudesta, eilen tosiaan oli penkkarit ja toissapäivä meniki niihin valmistautuessa. Mun päivä oli ihan okei, mutta annoin kyllä aika pitkälti päiväni mennä pilalle sillä ku tunsin itteni tosi typerän näköseks. En ollu tyytyväinen mun pukuun yhtään ja vielä vähemmän sitten ite penkkareissa. Tarkotuksena ei ollu näyttää joltain teiniprinsessalta mut sellastahan mä kyllä pitkälti muistutin. Melkein koko päivä tuli vietettyä baarissa ja illaks vaihdoinki sitten normivaatteisiin. Tunsin itteni silti ihan kamalan näköseks mut en mä antanu sen haitata menoo sen suuremmin:D Kotiin lähdettiin kolmelta ja tällä kertaa syynä ei ollu liika juominen (=huono olo) vaan jumalaton nälkä. Mä en muista että mulla olis koskaan ollu niin nälkä ku eilen, ja ehkä väsymyski pääs vähän valloilleen. Nyt kuitenki pitemmittä puheitta kuvia.
 Semmoset penkkarit täällä, kuvia tuli vissiin otettua liian vähän. Mitenkäs muualla päin suomee asuvien abien penkkarit meni?

31 kommenttia:

 1. hyi vittu mikä puku :D

  VastaaPoista
 2. omat penkkarit meni oikeen loistavasti ja oli ihan huippu päivä! :) mut siis oliks teidän penkkarit vaan tollaset "naamiaiset" vai olitteko ajelee sit rekoil haalarit päällä kuitenki? :o

  VastaaPoista
 3. anonyymi: tiedän:)

  minea: ihan noi naamiaisasut päällä oltiin:)

  VastaaPoista
 4. kieltämättä kyllä karsee yöpuku päällä:D mut hyvä ku otit iisisti.

  VastaaPoista
 5. Järkyttävä toi puku :D

  VastaaPoista
 6. te ainakin osaatte tehdä olon vaan paremmaks, ei sillä etteikö mua olis harmittanu tarpeeks paljon jo eilen tuo puku:) mutta joo hyvähän sitä kamaluutta on hokee, postauksestahan ei tietenkään selviä että mä en tykänny tosta puvusta. way to go!

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä toi puku on söpö!ü ja sun kroppa näyttää hyvältä se päällä! Ei saa pilata kivaa päivän noin turhalla asialla! :-)

  VastaaPoista
 8. on se varmaa helvetin hienoo dissata toista noin! ihme anonyymien hommaa taas.. Anyway, näytät silti jotenki suloiselta tuossa asussa, vaikkei se sitten ihan nappivalinta olisikaan ollut :) Sä ku satut olemaan niitä hassuja, jotka näyttäis varmaan jätesäkki päälläkii kauniilta. Äläkä ota noita anonyymeja niin vakavasti, niitä vaan vielä enemmän ruokkii nälvimään tuo kun itekkii ilmaisit ettet oikein pitänyt puvustasi. Tiedä se, että ainaki yhden mielestä olet ollut suloisen näköinen :)

  VastaaPoista
 9. Hö! Minusta tuo puku on ihan okei.:-o! Elkää olko ihmiset ilkeitä kun valmiiksikin toista harmittaa. Hö.

  Söpö sinä!

  VastaaPoista
 10. Eihän toi puku niin paha oo! Eikä itse puku olekkaan penkkareitten pääasia, joten ilkeilevät anonyymit voi olla ihan hiljaa! :D

  VastaaPoista
 11. Kiva se teidän merimiestanssi xd

  VastaaPoista
 12. Kiva se teidän merimiestanssi xd

  VastaaPoista
 13. anonyymi: kumpi niistä?:D en mä ollu ku hetken sillon yöllä siinä tanssissa ite mukana

  VastaaPoista
 14. Ei toi puku oo ees paha, anot vaan taas vauhdissa! Musta toi on aika söpö ja kaunis oot kuvissa kuten aina :)

  VastaaPoista
 15. sillo ku jorasit niitte poikien sylissä ja heiluttelit sitä lakkia xd

  VastaaPoista
 16. pukus on just jees!! ootan omia penkkareita ihan sikana!
  varmaa on samaa ano käyny kommentoimassa kaikki :D

  VastaaPoista
 17. Toi pukuhan on just kiva!! eikä se ole penkkareissa niin justiisa miltä näyttää! pääasia että ees on pukeutunut, ja mun mielestä sun puku on tosi näyttävä ja rohkea! :)) ne kaikista typerimpiä on, jotka eivät pukeutuneet ollenkaan.

  VastaaPoista
 18. musta toi sun pukus on kyllä tosi sulonen :) ehkä niitä vituttaa joilla ei oo kroppaa pitää tollasta toisinku sulla. noi on kuitenki naamiaiset, miks pitäis olla tylsä ja verhoutuu johonki viittaan?

  VastaaPoista
 19. vittuako tääl inisette ku anot kommentoi OMAN MIELIPITEENSÄ :D:D:D:dd kaikki ei yhden kommentin takia jaksa alkaa väsää mitää googletiliä, kivakiittimoi !

  VastaaPoista
 20. anonyymi: tottakai saa kertoo mielipiteen mut voishan sen tehdä vähän asiallisemminki:D

  VastaaPoista
 21. siis oliks teijän penkkarit et vaan pukeuduitte ja sit baariin?:-D kai te ajelitte myös rekoilla ja lähditte abiristeilylle.?:)

  VastaaPoista
 22. siis hä :D oon aina luullu, että haalarit on se juttu. Omista penkkareista onki kyl jo vuosia aikaa, mutta onks sitten pääkaupunkiseudun ulkopuolella tapana tollanen pukeutuminen, ettei ne perushaalarit vaan spreijattuna? e
  Ettei vaa teijän koulun juttu?

  Oliks sulla sit joku toppapuku rekassa päällä vai miten ton puvun kanssa menetellään? Jos laittaa takin yms nii eihän sitten ees nää ihmisten pukuja

  VastaaPoista
 23. niin siis eikö teillä penkkareissa ajeltu rekoilla ympäri kaupunkia tai muutakaan ohjelmaa ollu koululla? ihmettelen vaan tässä ku meillä se meni niin päin että keskiviikkona on potkiaiset ja sillon ryypätään ja torstaina on koululla kaikkea ohjelmaa ja sit ajellaan :D

  VastaaPoista
 24. anonyymi: eii ku meillä oli ensin sellanen abigaala johon me penkkaritoimikunnan kanssa keksittiin ohjelmaa, sitte oli koulun poltto ja sitten se rekka ajelu:) abiristeilylle ei lähdetty, en tiiä onko se tää sijainti vai mikä ku vissiin minään vuonna ei abiristeilyjä oo meidän abeilla ollu. me oltas kyllä haluttu lähtee mut ei saatu huoltajia

  anonyymi: siis ihan noi asut päällä mennään kokoajan, sitten rekkaan vaan vaatetta päälle. moni teki silleen et oli sen pulpetissakannon ajan vielä ilman takkia tai mitään ja sitten rekassa laitto takin päälle

  anonyymi: ajeltiin tottakai:) ei täällä päin oo myöskää noi potkiaiset tapana:/

  VastaaPoista
 25. ite asun melkosessa tuppukylässä ja kyllä me abiristeilylle mentiin? abit itse varaavat sen (silloin tosin kun ovat vielä toisella luokalla, laivat täyttyvät niin äkkiä). ja useimmilla (vai peräti kaikilla nykyään?) laivoilla ei tarvi olla huoltajia, meillä ei ainakaan ollut vaan ihan keskenään me abit sinne menimme, ja itse varasimme bussit ym. järjestelytkin :) harmi että et päässyt, abiristeily kun on yks lukion kohokohta!

  VastaaPoista
 26. Meillä Seinäjoella on penkkareissa päällä kansallispuvut. Rekkaan pukeudutaan ihan normaaleihin vaatteisiin ja baariin saa laittaa naamiaispuvun jos haluaa. ü

  VastaaPoista
 27. siis joo toi on ainoastaan pääkaupunkiseudun juttu että haalarit, muualla taas pukeudutaan "naamiaisasuihin", joillakin on tietty teema ja joillain saa pukeutua mikskä vaan.

  ja niin abiristeilyhän on ihan abeista itestä kiinni, ite oisin kyllä ollut TODELLA pettynyt jos ei ois ollu abiristeilyä :o tai penkkareiden edellistä bileitä yms.

  VastaaPoista
 28. lavastitteko te koulua mietenkään? meillä on koulu lavastettu teeman mukaan, ja tietty sotkitaan huulipunilla 1 ja 2 naaamat ku ne tulee sisää! sitte auditoriossa ohjelmaa, mm opettajista tehty videoita ja niitten pitää suorittaa kaikkia juttuja ja sitte myös 1 ja 2 jotai tekemistä. sitten tietenki rekka-ajelu, vaikkaki meitä on nii vähä että tulee vaa yks rekallinen ja sitte tietty jatkot!!

  mitkä haalarit joillain on rekassa ollu päällä? meillä on vaan toppavaatteet penkkariasujen päällä tai alla jos alle mahtuu..

  VastaaPoista
 29. anonyymi: nii en tiiä, ei vissiin oo meidän koulusta kukaan oikein ottanu asioista selvää ku ei tosiaan oo muinakaan vuosina tapana ollu lähtee abiristeilylle:) itteeni kyllä harmittaa, nyt varsinki

  anonyymi: kuulostaa omituiselta:D

  anonyymi: joo kyllä kieltämättä harmittaa:s

  anonyymi: ei lavastettu, toi huulipunalla sotkemisjuttu oli yläasteella mut ei meidän lukiossa oo tietääkseni ollu tapana:D

  VastaaPoista
 30. Vanhaan tekstiin kommentoin, mutta siis noista penkkariasuista yleensä, en oo juuri ikinä nähny semmosta ihan täydellistä asua! Siis että aina ne näyttää vähän hölmöiltä :D:D Mutta ei se mitään! Harvinaisen hyvähän sun asu on, täälläpäin oon nähny lähinnä ihan hirveitä asuja!

  VastaaPoista