26.2.2012

rumour has it

Ihanaa sunnuntaita! Mun sunnuntai on kulunu lähinnä kouluhommien parissa, tuskin maltan oottaa että pääsen niistä lopullisesti eroon. En oo puuhaillu nyt mitään sen ihmeellisempää ''lomaillessani'' ja vähän tylsää meinaa olla. Eilen nautittiin porukoitten kanssa kunnon pihvi-illallinen punaviineineen ja pitihän se skumppapulloki korkata leenan voiton kunniaks. Siitä tie jatkuki sitten kasun luokse ja kasun luolta baariin. Lähin kuitenki jo hyvissä ajoin kotiin ja vältin krapulan, jes. Nyt luvassa ois asukuvia öö torstailta ku käväsin viimesessä ro:ssa ja asioilla vähän siellä sun täällä.
Jotain kivaakin on tiedossa, sillä suunnitelmissa olis lähtee perjantaina viettää viikonloppua helsinkiin. Roopen lento kap verdestä tulee to-pe välisenä yönä ja mä ajattelin hypätä perjantaiaamuna junaan ja mennä roopen kanssa sen isovanhempien luokse pariks yöks. Suunnitelmiin ei tietenkään kuulu shoppailu....:D

ps. jos joku haluu jotain tekemistä mun tylsiin päiviin, niin formspringiin voi käydä heittelee kysymyksiä!

14 kommenttia:

 1. jeee, vihdoinkin postausta! nätti asu :))ota sitten paljon kuvia helsingin reissulta!

  VastaaPoista
 2. oi aivan täydelliset kengät !

  VastaaPoista
 3. ihanat kengät! ja muutenkin asu:)!

  VastaaPoista
 4. Heii mistä tuo paita on? Ihana<3

  VastaaPoista
 5. wau miten kaunis oot ::) ja sulla on ihana tyyli ! :)


  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Oot niin kaunis.. ♥ ja noi kengät!!


  http://myliberte.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. anonyymi: kiitti:)

  mari: kiitti:)

  anonyymi: kiitos:)

  anonyymi: kiitos:)

  heli: kiitti:)

  sara: new lookista tilattu:) kiitti!

  ansma: voi kiitos:)

  soffie: kiitti paljon!:)

  VastaaPoista
 8. Mielestäni hyvin hyvin hyvin hyvin harvoille sopii noi pannat tms. nauhat. Jotenkin ne on aina todella oudon näköisiä ja se vasta outoa on ku ne nousee sillee ylös ja tukka menee sillee palloks. Et ehkä ne on no no mun mielestä. =) Hyvää kevättä!

  - some guy

  VastaaPoista
 9. Ooot niin kaunis... Ois kiva jos tekisit taas videon! :)

  VastaaPoista
 10. "Lopullisesti eroon kouluhommista"?:D aiotko lopettaa koulutukses lukioon? Jos aiot pyrkii viel muualle, ni sanonpa vaan, että olisit onnellinen noista yokokeista yms siinä parin vuoden yliopistopyrkimisen jälkeen. Että tosiasiassa ylioppilaskokeet on vasta alkua, kuten lukiokin. Kaikki vaan vaikenee, nii luettavat materiaalit kun tentitkin.

  VastaaPoista
 11. anonyymi: niin siis lopullisesti eroon noista kouluhommista mitä mä nyt joudun tekee, ne ku on jääny vähän roikkuu:) ja tiedän kyllä että tulevaisuudessa tulee niitä kouluhommia myös olee, tosin omalta osaltani (toivottavasti) amk:ssa:)

  VastaaPoista