6.2.2012

you can go hard or you can go home

Viikonloppu vierähti mm. vaalien ja elokuvissa käynnin merkeissä. Lauantaina roope haki mut kotoo ja ihan yllärinä ajo elokuvateatterille eikä kertonu etukäteen edes että mitä leffaa mennään kattoo. Oon vissiin vihjaillu sille tarpeeks pitkään miten mä rakastan ylläreitä. Tuli kyllä silti ihan puun takaa:)

Tänään käyttöön pääs perus punasen huulipunan sijaan huulitussi, joka osottautuki sitten melkoseks piinaks. Okei se pysy huulissa hyvin mutta arvatkaa oliko ärsyttävää olla hinkkaamassa sitä vähän väliä hampaista pois. Heti asukuvien jälkeen oli pakko hinkata se huulistaki pois mut eihän se tietysti kokonaan lähteny. Eli on ainaki kestävää:D Taiteltiin tänään roopen ja tumen kanssa ehkäpä maailman hienoin koulu (not) pahvilaatikosta penkkareita varten. Mut mitäpä väliä sillä ulkonäöllä on ku koulu päätyy kuitenki poltettavaks.

Päällä mulla oli uudet nahkasortsit sekä toi kirpparilta ostettu leopardipaita. Nyt ku näitä kuvia kattoo nii toi huulitussin väri on vähän liian tumma, tykkään enemmän kirkkaanpunasesta.

Oon alkanu tosissaan harkita suoran otsiksen leikkaamista tähän tyyliin. Mulla on joskus aiemmin ollu tollaset, kaikki kuvat on vaan tietysti hävinny rikki mennettein läppäreitten mukana. Jos nyt päätän toteuttaa noi otsikset niin tilaan eka uudet vähän pitemmät pidennykset ja siihen menee vielä ainaki kuukaus. Niin ja tarkotus oli kysyy että mitä mieltä te ootte, suora otsis vai ei?

I have begun to consider about cutting my bangs straight like in this picture. What do you think?

29 kommenttia:

 1. eieieieiei suoraa otsista!

  VastaaPoista
 2. Oon aina ihastellu tuota sun otsista, haluisin itelleni samanlaisen ! Voi sulle tuo suorakin käydä, mut tykkään hurjasti tuosta nykyisestä :D

  VastaaPoista
 3. tajuttoman upea paita!

  VastaaPoista
 4. jep jep, suora otsis!!! :)

  http://krisyaaa@hotmail.com/

  VastaaPoista
 5. Suora otsis ehdottomasti! :) Vino on niin teini...

  VastaaPoista
 6. jos epäilet otsiksen leikkaamista, ni tilaa ihmeessä clip-on otsis! :) Näyttää yllättävän hyvältä ja aidolta.

  VastaaPoista
 7. Jotain muutosta noille otsahiuksille ainakin! Nyt ne on vähän turhan raskaan näköiset. :)

  VastaaPoista
 8. olet ihana!!
  ja mun mielipide on ehdottomasti toi suora, sopis sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 9. jos leikkaat suoran otsiksen haluut pian sen pois! :D mutta ihana asu! =) onnistut joka kerta ja olen erittäin kateellinen! oon niin onnellinen kun oon löytäny sun blogin ku inspiroit mua aina :)

  VastaaPoista
 10. Komppaan kolmatta kommenttia! Mutta tee ihan niin kuin susta itestäs tuntuu! :)

  VastaaPoista
 11. tummempi huulipuna sopii sulle ihan yhtä hyvin ku kirkkaampikin. tykkään kovasti! :) ja siitä suorasta otsiksesta - leikkaa vaan, mutta todennäkösesti tahot sen pian pois. mut tuohan se aina vähän uutta ilmettä! :)

  VastaaPoista
 12. vautsi mitkä.... boobs...:)

  VastaaPoista
 13. tosiaankin suoraotsis! :)

  VastaaPoista
 14. mun mielestä toi huulitussi on taas kaikkea muuta kun pysyvää! :D haha

  VastaaPoista
 15. suora otsis ehdottomasti, toi nykynen on tosiaan hiukan teini (ihan jokaisella kenellä vino otsis on!) ja raskaan näköinen. sulle sopis varmasti suora :)

  VastaaPoista
 16. jep toi otsis on tosi raskaan näkönen. ja just semmonen teiniotsis mikä kaikilla oli pari vuotta sitten. jos toi ois kevyempi niin vois näyttääkkin ihan kivalta. mun mielestä toi suora otsis sopis sulle ja se muutenki näyttäis paljo aikuisemmalta.

  VastaaPoista
 17. kannattaa miettii tota otsista tarkkaan, saattaa tehdä kasvoista aika pyöreen näköset :/ nykynen sopii hyvin! :)

  VastaaPoista
 18. suora kosk tois kivaa vaihteluu ei sil et tos nykyises jtn pahaa ois ja kiva asu!=)

  VastaaPoista
 19. Suora ehdottomasti, nykyinen on liian teini!

  VastaaPoista
 20. hei laita joskus semmosia kuvia missä sulla on talvitakki/takkeja erilaisia päällä :) ois kiva nähä minkälaisia sulla on !

  VastaaPoista
 21. leikkaa vaan suoraksi:) itellä oli kans toi sama tilanne, että oli ollu kaippa vuoden otsis kasvamas pois. eka leikkautin sen vinoksi ja kyllästyin siihen niin vedin ite suoraksi:D tykkään! vaihtelu ainaki aina virkistää:)

  VastaaPoista
 22. Ehdottomasti suora, voisi sopia hyvin sinulle. Tuo vino otsis tuo mieleen massahiukset, joita pidettiin 13-vuotiaina.

  VastaaPoista
 23. KYLLÄ SUORA OTSIS !!!!!!!!! <3

  VastaaPoista
 24. oiiii miten kaunis kuva toi ensimmäinen! :)

  VastaaPoista