9.3.2012

8.3.2012

Ihan tälleen aluks mun on pakko ottaa kantaa yhteen asiaan. Ootte varmaan kaikki kuullu 15-vuotiaasta elisasta, joka tappo ittensä vuosi sitten kiusaamisen seurauksena. Mä eksyin lukee tänne otteita elisan päiväkirjasta. Siis mitä helvettiä? En oo pitkään aikaan ollu niin raivoissani ku lukiessani noita, siis miten voi olla ees mahdollista että tollasia kusipäitä on olemassa? Siis POJAT tönii ja hakkaa, uhkaa tappaa. Mä en ymmärrä miten tollasta voi ees tapahtua, en ymmärrä miten kukaan ei oo puolustanu. Jos mä törmäisin tollaseen kiusaamiseen niin varmasti puuttuisin asiaan, ihan sama miten saisin sillä ihmiset mua vastaan. Mulla itelläni on jonkinlaista kokemusta kiusaamisesta, ihan tän bloginkin kautta ollu mutta ei mitään tollasta. En siis voi täysin ymmärtää miltä elisasta on tuntunu, mut tiedän kyllä tunteen ku on ulkopuolinen ja tuntuu siltä et kaikki on vastaan. Toivon vaan että elisa olis kertonu tosta asiasta jollekki, tai että edes JOKU ulkopuolinen olis tehny asialle jotain. Mä niin toivon että noi jotka elisaa kiusas on heränny viimestään nyt ajattelee. Toi on niin väärin, erityisesti se että pojat hakkaa ja uhkailee tyttöö. Voi vaan miettiä kiusaajien vanhemmat että missä oikein on menny vikaan. Täältä voi lukee lisää aiheesta.

No mut nyt vähän muihin asioihin, nimittäi eiliseen naisten päivään. Päivä tosiaan alko niinki ihanasti ku hammaslääkärillä. Hammas jossa kipua oli on nyt hoidettu, mut silti joudun taas ens viikolla hammaslääkäriin ihan normi tarkastukseen. Tuskin maltan odottaa:D
Roope vei mut oikein romanttiselle illalliselle mäkkäriin. Sen jälkeen jouduin oottaa tunnin kasulla ku roope ja keho pelas nfl:ää:D No sain sentään valita elokuvan joka katottiin sen jälkeen. Roope ei oo romantiikassa mikään paras, se tekee monesti kukkakaupalla töitä (eilen myös) mut silti en saa ikinä kukkia:D

Maanantaina jatkuuki sitte taas kirjotukset äidinkielellä, enkä mä jaksais yhtään. Sain kutsun helsinkiin eettisen muodin tapahtumaan just maanantaille, jää seki välistä. Ainiin kuvasin tänään meikkivideon, se tulee sitten varmaan huomisen puolella tänne.

Hyvää viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. heeei ei toi oo ei oikein! :( ansaitsisit pojan joka tois sulle kukkia vakka joka päivä!! tekis mieli vähä ravistella sitä kaiffarii.

  VastaaPoista
 2. Kiusaaminen on kyl ilkeetä. Kiusatulla ei koskaan oo hyvä fiilis. Meiänki luokalt löytyy pari puupää jätkää jotka sanoo et ei kukaa voi suuttuu jos joku läpäl heittää jotai. Mistä sen tietää jos se mistä toiset heittää läppää onkin kiusatulle tosi herkkä paikka? Ihmiset on erillaisia ja niil on erillaisia tunnekynnyksiä. Jokaisen tunteita pitäis osata kunnioittaa!

  Toi punanen huivi on aivan ihana! Samoin aukkaris, mistäs ne on? Ja juu, kuullostaa ihanan romanttiselta - mäkiisafkat :) - mut ainaki sua muistettii jotenski :D

  VastaaPoista
 3. Oot taas niin nättinä ja joka kerta rakastun uuestaan ja uuestaan sun hiuksiin !<3 Epäreiluus kohtaus :--(

  VastaaPoista
 4. mihin toi kuolii:s tai siis teki itsemurhan mut miten:s toi saa liikuttuun..

  VastaaPoista
 5. Kävin itekkin lukemassa noita Elisan päiväkirjoja ja en myöskään voi käsittää, että POJAT käyttäytyvät tuolla tavoin tyttöjä kohtaan. Aivan käsittämätöntä! :-(

  VastaaPoista
 6. Iho nousi kananlihalle noita Elisan kirjoituksia lukiessa...Että tuollasta voi tapahtua eikä kukaan puutu asiaan. Miten ihmiset voivat sulkea silmänsä ja olla välittämättä. Tuollainen kiusaaminen ei voi jäädä huomaamatta, se on puhdasta välinpitämättömyyttä!
  Voi vain kysyä, että minkälaisia aikuisia noin sairaista lapsista (kiusaajat) kasvaa. Minkäänlaiseen rikosoikeudelliseen vastuuseenhan nämä sairaat paskiaiset eivät varmasti joutuneet, mutta onneksi he joutuvat kantamaan syyllisyyttä tapahtuneesta koko elämänsä ajan. Hirvittävillä teoillaan nämä vanhempien pikku kullannuput murhasivat nuoren tytön.
  Myös ihmiset, jotka sulkivat silmänsä kiusaamiselta ovat varmasti lukemattomat kerrat miettineet olisivatko asiat toisin mikäli he olisivat asettuneet Elisan tueksi. Luultavasti maamme väkiluku olisi tässä tapauksessa yhtä nuorta tyttöä rikkaampi.

  VastaaPoista
 7. Onks toi punanen huivi H&M:ält? Jos on ni irtooks tost samal taval karvaa kun munki omast? D: takki ja lapaset on aina täynnä tot karvaa.

  VastaaPoista
 8. MJ: en oo varma mistä toi on ku on jo aika vanha, mut kyllä tosta aika helposti karvaa lähtee:D

  VastaaPoista
 9. Tuo Elisan juttu on kyllä niin kamala ja surullinen..itseäkin on kiusattu,muttei sentään väkivalloin!
  Tälläkin hetkellä joku nuori tyttö saattaa harkita itsemurhaa samoista syistä..eikä kaikissa kouluissa edes puututa kiusaamiseen! Ja Suomi on mukamas hyvinvointivaltio...

  VastaaPoista
 10. Mä eksyin myöskin lueskeleen noita juttuja Elisasta. :( Tuli ihan hirvee olo ja näin kans punasta lukiessani niitä tekstejä. Miten kukaan voi olla niin julma? Ja mitä ihmettä Elisa oli tehnyt saadakseen kaiken ton vihan kohdistumaan itseensä? Kukaan ei ansaitse tollasta. :( Sit vaan mietin miten ne kiusaajat kärvistelee omantunnontuskissa loppuelämänsä - ja ihan syystä!

  VastaaPoista
 11. ihana toi ensimmäinen kuva! oot nii hirmu kaunis :)

  VastaaPoista
 12. Ihanat hiukset sulla, oot kaunis!:)

  VastaaPoista
 13. tosi kauniit hiukset sulla! :)

  http://inka-neverendingdream.blogspot.com/

  VastaaPoista