7.3.2012

every king needs his queen

Eilen raahauduin pitkästä aikaa salille, ja olin laihtunu kilon! En oo kyllä tehny muuta ku syöny, käyny lenkillä sillon tällön (kävellen) ja tehny vatsiksia. Oon nyt yli kuukauden tehny joka päivä sata vatsalihasta, pari kertaa on käyny niin etten oo ehtiny tai on unohtunu ja parhaimmillaan oonki joutunu tekee 400 vatsista yhtenä päivänä:D Jatkan tätä nyt ainaki siihen asti että lähetää reissuun, katotaan jaksaako sitten sen jälkeenki vielä kesää ajatellen tehä.

Ruettiin eilen roopen kaa kattoo titanicii. Se kestää kolme tuntia nii ei jaksettu kattoo vielä kokonaan, lopetettiin just ku se titanic törmäs jäävuoreen:D Siitä on niin pitkä aika ku oon kattonu titanicin viimeks et en muista oikeestaan mitää kohtauksia siitä. Meinattiin eka et oltas menty kattoo se 3D:nä elokuviin huhtikuussa, mut ei sitten maltettu oottaa sinne asti.

Oli taas niin nätti keli että oli pakko saada pitkästä aikaa tällaset ihan kunnon asukuvat. Päällä oli kirpparilta ostettu paita, nellyn korkkarit ja laukku sekä h&m:n hattu. En tiiä mitä tekisin ilman tota hapsulaukkua, mulla on nimittäi se iha joka kerralla baarissaki:D En vaan saa tavaroita mahtuu mihinkää pikkulaukkuihin, toi on just sopivan kokonen ja pysyy helposti mukana.

Tänään ohjelmassa ois ainaki pitsaa ja elokuvaa. Saatetaan lähtee käymään kans baarissa parilla, mä ku en ikinä oo käyny keskiviikkona (nössö). Nyt pitää kuitenki eka tehä vähä itsenäisii tehtävii pois alta, palaillaa!

11 kommenttia:

 1. vitsi sun tyylitaju on ihan upee! rakastan noita kenkiä :--)

  VastaaPoista
 2. Ihmisen paino vaihtelee ton yhen kilon verran oikeastaan päivittäin.

  VastaaPoista
 3. ninnisi: kiitti paljon:)

  anonyymi: joo mutta mun paino on aina sama ku katon sen, nyt olin vielä syöny ja juonu paljon eli olin varmaan painavimmillaan mitä voi olla:D

  VastaaPoista
 4. Miks en oo aikasemmin eksyny sun blogiin! Täytyy kyllä sanoa että uus lemppariblogi löydetty! :) Oot tosi kaunis ja sulla on upea tyyli! Nään sussa jotenki tosi paljo samoja piirteitä ku itessäni, tai oot tollanen tosi pirtee ja sulla samantapainen tyyli :)

  VastaaPoista
 5. Ihana asu. Ja titanic on ihana! Kestääks se oikeesti 3 tuntii!? oho, mä en oo ikinä kattonu sen kestoo. Kuha vaa laittanu telkkuun pyörimään. :) viimeks katoin sen kaverin kaa. Kaveri itki ku titanic uppos, mut manaajan aikana se nukahti.... outoako! :DD

  VastaaPoista
 6. herranjestas mites jaksat 400 vatsiksii tehä hahah :P

  VastaaPoista
 7. anonyymi: kiiitos paljon!:)

  hanna: mäki nukahdin joskus ku katoin jotain kauhuleffaa:D

  noora: kiitti:)

  sara: 200 päivällä ja 200 illalla:D

  VastaaPoista
 8. vatsalihasten treenaamisessa ei oo mitään järkeä et tekee pari sataa päivässä. esimerkiksi kunnon vatsatreeni 3krt viikkoon, niin pitäisi tuloksia tulla. Eihän kukaan treenaa muutakaan samaa lihasryhmää peräkkäisinä päivinä, miksi vatsat olisivat poikkeus?:)

  VastaaPoista
 9. mistä noi kengät on? = )

  VastaaPoista
 10. anonyymi: noi on nellyn, tilasin noi members.comin kautta:)

  VastaaPoista