23.3.2012

new hair

Pari viime päivää on ollu kyllä melkosta sähläämistä hiusten kanssa. Ei kai auta muu ku alottaa alusta:D

Pari päivää sitten kävin hakee postista tällaset ööö oranssihtavat pidennykset, vaikkakin tilasin nää vaaleenruskeet. Ei näytä tossa kuvassa ees nii oranssilta ku noi oli. No postista suuntasin sitten suoraan kauppaan ostaa pidennyksiä ja omia hiuksia varten värit.

 Tässä vaiheessa olin värjänny pidennykset, mut ne oli silti vähän oranssihtavat joten päätin käyttää ton omia hiuksia varten ostetun värin vielä uudestaan pidennyksiin.

Tajusin etten saa omista hiuksistani mitenkää nii vaaleita ku pidennyksistä ilman värinpoistoo, joten ei ku vaan taas kauppaan ostaa värinpoisto ja uus väri.

Toisen värjäyskerran jälkeen pidennyksistä tuli sitte hyvän väriset ja aloin ompelee hiusnauhaa kaksinkertaseks. Tilasin pidennysten mukana teippiä tarkotuksenani laittaa tällä kertaa teippipidennykset. Siitäkös se helvetti sitten vasta alkoki. Ne teipit ei tahtonu millää pysyy noissa pidennyksissä kiinni, mut mä aloin silti läntätä pidennyksiä teippineen päähän painellen niitä vaan tosi kovasti sitten. Ku olin saanu kaikki pidennykset päähän, rupesin harjaa hiuksia ja sieltähä alko tippumaan pidennyksiä. Lopulta ne oli kaikki tippunu. Olin siinä tilanteessa, et mulla oli oranssit hiukset täynnä teippejä mut ei niitä pidennyksiä. Luulin eka et ei mun hiukset oranssit oo, mut ne alko kyllä näyttää kokoajan enemmän ja enemmän oransseilta. Roope väitti et ei ne oo oranssit vaan toffeen väriset, no mut sit ku nähtiin keho nii se kysy heti et miks mulla on oranssit hiukset. Kyllä, mulla oli oranssit hiukset täynnä teippejä joita en saanu pois. Ei auttanu muu ku mennä kuumaan suihkuun ja rueta repii teippejä väkisin pois itku silmässä ku kuulu vaan rusahduksia omien hiusten lähtiessä teippien mukana. Sitten vielä keksin siinä yhdentoista aikaan illalla että yhestä ruskeesta väristä jäi sitä väriä vielä, ja länttäsin sitten sen värin päähän. Ei se tehonnu enää ollenkaan, teki korkeintaan entistä oranssimmaks mun hiukset. Tänään äiti kävi ostaa mulle sitten uuden vaaleenruskeen värin, laitoin sen päähän ja ompelin pidennyksiin klipsit ja tältä tukka nyt kaiken ton urakan jälkeen näyttää:

Loppu hyvin kaikki hyvin. Note to self: ei ikinä teippejä!!

31 kommenttia:

 1. onpas nätin väriset! sulle sopii paaaaaaaaaaaljon paremmin tollaset vähä vaaleemmat ku ihan tummat :)

  oot kaunis <3

  VastaaPoista
 2. miks helkkarissa aloit laittaa itte itelles teippejä :D ja miksi repiä niitä pois suihkussa. Käytitkö edes sitä ainetta jolla sen liiman saa liotettua ja ne teipit lähtee nätisti hiuksista?

  VastaaPoista
 3. ne teipit ei pysy noissa pidennyksissä sen takia, koska toi on hiusnauha = kuuluu ommella langalla päähän tai klipseillä :) teippipidennyksissä pitää olla sellanen 'silikooni osa' tossa nauhan tilalla. Mutta onhan klipsit kaikelta määrin kätsyt kun ne saa välillä poiskin ! :>

  VastaaPoista
 4. anonyymi: ajattelin että kerta jotkut muutki osaa nii pakko munki on osata:D ei mulla oo mitää semmosta ainetta

  VastaaPoista
 5. Lopputulos on kuitenki nätti! Se on kaikkein tärkeintä :D

  VastaaPoista
 6. Jep teippipidennyksissä ei oikein toimi tommoset pidennykset jossa ei oo sitä silikonia ku se on se osa mihi se teippi liimaantuu :D ja ne osiot ei saa olla liian paksuja että se teippi pitää ne siellä päässä ja ne näyttää luonnollisemmilta jos niitä on monta ohuempaan osiota eikä vaan pari paksua :D

  VastaaPoista
 7. Saitko teipit irti omista hiuksista? Kannattaa laittaa hoitoainetta niihin kunnolla ja mennä saunaan istumaan, ne vähän liuottaa niitä irti.
  Ja tuolle aiemmalle Anonyymille, kyllä teipit saa hiusnauhaankin kiinni, Senjalla oli varmaan vääränlaista teippiä.
  Harmi jos sun hiukset kärsi tuosta tapauksesta :s Näyttää kuitenkin viimeisessä kuvassa kivalle! Äläkä heti hautaa ajatusta teippipidennyksistä, oikein laitettuna ja käytettynä ne on oikein kivat. :)

  VastaaPoista
 8. Saitko teipit irti omista hiuksista? Kannattaa laittaa hoitoainetta niihin kunnolla ja mennä saunaan istumaan, ne vähän liuottaa niitä irti.
  Ja tuolle aiemmalle Anonyymille, kyllä teipit saa hiusnauhaankin kiinni, Senjalla oli varmaan vääränlaista teippiä.
  Harmi jos sun hiukset kärsi tuosta tapauksesta :s Näyttää kuitenkin viimeisessä kuvassa kivalle! Äläkä heti hautaa ajatusta teippipidennyksistä, oikein laitettuna ja käytettynä ne on oikein kivat. :)

  VastaaPoista
 9. noita sun "teippipidennysviritelmiä" ei voi kyllä todellakaan kutsua teippipidennyksiksi:D kannattaa ens kerralla perehtyä asiaan ja laittaa ne teipit niinkuin kuuluu, ennen kun valittaa että "ei enää ikinä teippipidennyksiä"....

  VastaaPoista
 10. Voi ei, en ikinä jaksais nähdä noin paljon vaivaa hiusten takia, rispektit sulle!

  VastaaPoista
 11. pöljäkö oot ku meet hiusnauhaan liimaamaan teippiä :D:D:D: ja teipit ois lähteny kivuttomasti esim. ruokaöljyllä/oliiviöljyllä tai vaikka hoitoaineella, eli sitä hieroa siihen teippikohtaan ja jättää vaikuttamaan niin kauaksi aikaa että ne alkaa irtoilemaan :D kannattaa tehdä taustatutkimusta ennen ku ryhtyy hommiin

  VastaaPoista
 12. Ihanan väriset, voi että mäkin haluun tollaset! Mutta en uskalla alottaa värjäysrumbaa koska lopputulos tulee olemaan aina musta.. kun tulee aina vahingossa punaset punapigmentin takia niin sit pitää vetää tummalla sävyllä että punasuus lähtis, ja toistan aina samaa virhettä!;/ http://mysecrets-linda.blogspot.com/

  VastaaPoista
 13. IHANA VÄRI NÄYTÄT IHAN SAIRAAN KAUNIILTA!! :o toi jotenki tua sun kasvoja enemmän esille ja sopii muutenki tositosi hyvin. noh loppu hyvin kaikki hyvin:D

  VastaaPoista
 14. No noi hiukset oli todellakin kaiken ton vaivan arvosta!! Upeet<3 Toi väri on nii ihana:)

  VastaaPoista
 15. Kauheen vaivan oot tehny hiustes takia :( Mut lopputulos on kyllä hieno :)

  VastaaPoista
 16. ooii noist tuli ihanat, sopii sairaan hyvin sulle! :)

  VastaaPoista
 17. joo ei kannata tuomita teippejä sen takia että oot vaan ite tehnyt asian vähän väärin :) mutta lopputulos kumminki kiva! olitko ajatellu tosta viel vaaleempaa vai oliks toi se sävy minkä halusit alunperin?

  VastaaPoista
 18. Hyvältä näyttää toi vaaleempi sulla kun ihan tumma :) Mitä tykkäs noi pidennykset kun värjäsit? Itekki tilaan aina Hairtradelta enkä oo pahemmin uskaltanu värjäillä niitä kun ei mitään superlaatua ennestäänkään ole.

  -Viivi
  http://givemeeverythingplz.blogspot.com/

  VastaaPoista
 19. Anonyymi Anonyymi sanoi...

  pöljäkö oot ku meet hiusnauhaan liimaamaan teippiä :D:D:D: ja teipit ois lähteny kivuttomasti esim. ruokaöljyllä/oliiviöljyllä tai vaikka hoitoaineella, eli sitä hieroa siihen teippikohtaan ja jättää vaikuttamaan niin kauaksi aikaa että ne alkaa irtoilemaan :D kannattaa tehdä taustatutkimusta ennen ku ryhtyy hommiin

  SUOMEKSI SANOTTUNA SÄ ET VAAN OSAA!!!

  VastaaPoista
 20. Itse en vanno minkää muiden pidennysten ku teippien nimeen ja en voi kuin suositella!! Osta ens kerralla semmoset pidennykset, joissa on teipit jo valmiiksi ja teippien poistoon poistoainetta niin ei satu :)

  VastaaPoista
 21. Tosi kiva tukka tuli lopulta! Ihanan luonnollinen väri!

  VastaaPoista
 22. "ne teipit ei pysy noissa pidennyksissä sen takia, koska toi on hiusnauha = kuuluu ommella langalla päähän tai klipseillä :) teippipidennyksissä pitää olla sellanen 'silikooni osa' tossa nauhan tilalla. Mutta onhan klipsit kaikelta määrin kätsyt kun ne saa välillä poiskin ! :>"

  hevonpaskaa, hyvin ne mulla ainaki on pysyny ilman sun silikooniosaas. mun kikka on että ku oon laittanu ne hiuksiin kii, painan kevyesti suoristusraudalla teippikohtia ja kyllä pysyy! :)

  VastaaPoista
 23. Kyllä mä arvasinki että vika oli vaan mussa ku kaikki epäonnistu, mut just senki takia parempi etten yritäkkään enää laittaa ite itelleni teippejä:D

  katariina: sain:)

  vix: ei ne varmaan kauheesti tykänny, mut niinhän se on aina hiusten värjäämisen kanssa:) ei menny kuitenkaan pilalle tai mitään sellasta

  kiitti kaikille kommenteista!

  VastaaPoista
 24. hienot hiukset on!! voitko muuten kertoo siitä garnierin bb-creamista että onko se hyvää vai ei joissakin tulevissa postauksissa :)

  VastaaPoista
 25. elina: mä en osaa oikein sanoo siitä mitää ku se oli mulle ihan liian tummaa nii en oo voinu käyttää sitä:D

  VastaaPoista
 26. Ei kieltämättä olis kannattanut ite lähtee teippejä laittamaan, koska yleensä ne jotka laittaa ite on perehtyny asiaan, opiskelee kampaajaks, omistaa kampaajakavereita tai muuta vastaavaa :D Kyllähän hiusnauhasta voi tehdä teippipidennykset, mutta sun ongelma oli siinä että sä ompelit ne kaksinkertasiks, kun tekee teippipidennykset, niiden teippiosioiden väliin jäävä osio omaa hiusta pitää olla tosi ohut että ne pysyy kiinnni. Sulla ne hiusiosiot jo itessään oli liian paksut, ei ihme ettei pysynyt. Teippipidennys on muuten ihan mahtava ja paras tekniikka ikinä, sä et vaan osannut mikä on ihan ymmärrettävää kun et yhtään tiennyt mitä oot tekemässä :P Hyvä että kuitenkin onnistu ton kaiken jälkeen, vaikka kyllähän tosta näkee et sun hiukset on eri sävyä kun noi pidennykset, ainakin tosta yhdestä kuvasta. Nyt vaan hoitamaan hiuksia tollasen värjäämisrumban jälkeen oikeen kunnolla!

  VastaaPoista
 27. aijaa no voihan höhlä! kumpi sävy sulla sitten oli? onko niitä sävyjä kaks vai kolme erilaista? :)

  VastaaPoista
 28. elina: niitä sävyjä on kolme ja mulla oli se kaikista tummin just ku en tajunnu et niissä on sävyt:D

  VastaaPoista