26.3.2012

vinkki

Pakko tulla vinkkaamaan membersin parista kivasta tarjouksesta, eli siellä ois nyt esimerkiks max factorin meikkejä ja cheap mondayn vaatteita. Erityisesti innostuin tosta max factorista ku vissiin suurin osa mun meikeistä on max factorin. Tässä olis nyt jotain tuotteita mitä siellä on max factorilta tarjouksessa:

Ekana meikkivoide joka mulla on tälläki hetkellä käytössä. Toi on vaan niin parasta ku toi on nii ohutta, ei tuu sellasta paksua pakkelikerrosta tolla. Tota toistaki meikkivoidetta omistan itseasiassa kaks eri sävyä, ja toi sopii sillon jos haluu vähän enemmän peittävyyttä. Myös tollanen peitevoide on ollu käytössä, tosin se on tainnu jo loppua multa. Sitte kans toi huulitussi ja smokey eye effect luomihommeli on ollu käytössä, erityisesti ruskee versio tosta luomiväristä. Sitäki löytyy nyt tuolta membersiltä, joten ainaki sitä taidan ite tilata lisää. Tosta huulipunasta mulla ei oo kokemuksia, mut sävy näyttää aikas täydelliseltä.

Niin ja tosiaan jos jollekki on jääny vielä members.com epäselväks, nii sinne liittymällä saa tilattua noita eri tarjouksia halvemmalla ku mitä niitä muualla myydään. Mä en oo toistaseks tilannu membersin kautta muuta ku nellyn kenkiä, mut esimerkiks tää max factorin tarjous on mulle ihan ohittamaton juttu:D En nyt tiiä menikö tää postaus nyt niinkää membersin mainostamiseks, mut suosittelen kyllä kaikille membersiä enemmän ku mielellään varsinki just noitten nellyn kenkätarjousten takia joita siellä on jo pari kertaa ollu. Niin ja max factor on kyllä sellanen merkki että sitä voin mainostaa ilman mitään yhteistyökumppanuuksiaki, nyt vaan sattu hyvä tuuri että noi on tarjouksessa membersillä.

7 kommenttia:

 1. Members on siitä hyvä, kun sieltä saa halvalla kaikkee ja ne vastaa suhteellisen nopeesti viestiinkin:) Paketit vaan tulee tosi hitaasti ja mulla oli laskun kanssa hieman ongelmia...

  VastaaPoista
 2. Jos sulla on kokemuksia niin kaunko kestää toimitukset tarkalleen? ku löyty tommoset ihanat farkut:D

  VastaaPoista
 3. anonyymi: oon tilannu kahesti ja molemmilla kerroilla tais tulla jossain 5-7 päivässä:) Oon kans kuullu että joillain on menny pitempäänki mut en sitte tiiä mistä se johtuu

  VastaaPoista
 4. Mulla on tota samaa meikkivoidetta, aluksi tykkäsin kovasti, mutta sitten naamaan alko tulla ihme näppyjä ja jouduin lopettamaan sen käytön. En sitte tiedä, että mistä johtui mutta luultavasti sain kyseistä meikkivoiteesta jonkun allerkisen reaktion. Vähän harmittaa koska oli kyllä hyvän oloinen tuote... :/ Ja ei ollut mistään halvimmista päästä normaali hinnalla! Oot tosi kaunis ja tykkään hulluna sun blogista :--)

  VastaaPoista
 5. Ihan jees tarjous! Onks toi voimassa kaikissa myymälöissä, missä max factorin tuotteita myydään, vai vaan jossain netissä tai jotain? Meinaan jos toi on kaikkialla niin vois poiketa huomenna sokkarin yläkertaan kattelemaan vähän tarkemmin... :)

  VastaaPoista
 6. hanna: siis pelkästään tuolla membersin sivuilla, sieltä pystyy tilaa noi tuotteet tolleen halvemmalla:)

  VastaaPoista
 7. upee toi viime postauksen diy farkkuliivi! : )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista