7.3.2012

wanted: colorful shoes

Nyt ku oon oppinu hullaantumaan väreihin, kelpais mulle paremmin ku hyvin värikkäät korkkarit. Oon ajatellu, että kohta ois varmaan aika tilata edes yhdet sellaset. Kokosinki nellyn sivuilta potentiaalisia ehdokkaita:

 1. Noi vasemman yläkulman ois aika rajut, mut en tiiä oisko noi vähän liian värikkäät tälleen aluks. Hintaa noilla on 39,95e. Pitää ootella josko noi tulis joskus aleen:D

2. Noita sinivihreitä kenkiä kattelin jo viime kesänä ja meinasin tilata noi sillon, mut musta tuntuu et noi ei oo kävelyn kannalta ehkä parhaat. Nää maksaa 46,50e.

3. Näihin mä ihastuin samantien noitten niittiyksityiskohtien takia, mut nääki on kyllä melko korkeet. Hintaa on 47,95e.

4. Vasemmalla alanurkassa olevat kengät on väriltään ehkä parhaat näistä ja korkoki on ihan siedettävä. Harmi vaan että noissa on enää 41 kokoo jäljellä:D Nää on halvimmat kollaasin kengistä, 35,95e.

5. Oransseja killerikorkoja löytyy kans ainaki pinkkinä. Hintaa 45,50e.

6. Nää ois kävelyn kannalta parhaat ja väriki on ihana, saattaa vaan mennä korko vähän liianki matalaks mun makuun. Nää on 44,95e.


Mitkä noista ois parhaat teidän mielestä?

Jos joku kiinnostu, niin käykää ihmeessä selaa nellyn sivuilta noita ja muitaki kenkiä:)Ootteki varmaan huomannu sivupalkissa ton nellyn mainoksen. En oikeen tiiä miten ite suhtaudun mainoksiin blogeissa, joissain määrin ne on ärsyttäviä jos ne on kauheen isoja tai vilkkuvia. Yleensä en kuitenkaan ees kiinnitä mainoksiin huomioo ku selaan blogeja. Mä tykkään ite pitää blogini mahdollisimman vähillä mainoksilla koska tiiän et joitain ihmisiä ärsyttää ne ja en haluu mainostaa ellen oikeesti oo tuotteen takana. Oon kuitenki ihastunu varsinkin nellyn korkkareihin niin paljon, että pidän tossa sivupalkissa ihan mielelläni nellyn mainosta. Olishan niitä mainoksia tarjolla vaikka millä mitalla, mut en ainakaan toistaseks haluu sivupalkkiin ton lisäks muita mainoksia.

15 kommenttia:

 1. ihania kaikki! Itsekin olen katsellut noita oransseja korkoja tosin pinkkinä, mutta vielä ei oo rahaa ollu niitä tilata.(:

  VastaaPoista
 2. Oranssit ja vihreet on ehdottomat lempparit:)

  VastaaPoista
 3. Noi oranssit ja vihreet on ihan hullun söpöt. Ite vaan en uskalla saati pysty noin korkeilla avokkailla kävelemään yhtään :( Noista mainoksista tuli mieleen, et itellä on blogissa niitä bannereita ihan vaan sen takia et pääsen ite nopeesti niitten kautta selailemaan verkkokauppoja :D haha.

  VastaaPoista
 4. Omasta mielestä 3 ja 4 on parhaimmat ehdokkaat :--) Tosi nättejä kenkiä!

  anninam.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. laitoin tän saman kysymyksen sulle myös formspringiin, mut taisin ymmärtää sen jutun vähä väärin :D kuitenkin minkä kokoset niitten sun huuto.netissä olevien kenkien nilkanympärys on? (jos voisit mitata) ja sitte kans ku en oo ennen ostanu mitään sieltä huuto.netistä, nii voiko niitä enää sitte palauttaa ku kenkiä on nii hankala aina tilata :)

  VastaaPoista
 6. http://nelly.com/fi/keng%C3%A4t-naiset/keng%C3%A4t/juhlakeng%C3%A4t/nelly-shoes-427/hilda-427908-76/

  Näitä katoin just pari päivää sitten, aiai <3 Heti kun tulee kevät alkaa taas tekeen mieli kaikkee räikeetä ! :D

  VastaaPoista
 7. Ei mainostamisessa mitään pahaa ole, jos mainostaa semmosta mistä itekkin tykkää ja mainoksia ei ole JATKUVASTI ja vaan mainostamisen takia, kuten esim. Xenias Day'ssä... pienet mainokset tuolla sivussa ei haittaa mitään:)

  VastaaPoista
 8. anonyymi: jostain syystä toi formspring ei näytä aina et ois tullu kysymyksii:D mut vastasin sulle siellä:)

  VastaaPoista
 9. Noi kakkoset on kyllä ihan sun näköset! :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan herkullisen värisiä! Noi oranssit ja vihreet on omat lempparit :)

  VastaaPoista
 11. Noi neljännet on musta ehdottomasti ihanimmat !

  VastaaPoista
 12. Turkoosit tossa vasemmassa alareunassa on yksinkertaset mut söpöt! mun mielestä sun kannattas "alottaa" niistä :)

  VastaaPoista
 13. Bongasin Biancolta edulliset ja söpönväriset kengät: http://www.bianco.fi/adia-pump/main/30/101930.jpg
  Tosin kaupassa noi näytti mun mielestä vähän enemmän turkooseilta. Kannattaa muutenki tiirailla Biancon mallistoja, itse pidän niitä laadukkaampina kuin Nellyn kenkiä ja hintakaan ei ole paha.


  http://original-aesthetics.blogspot.com/

  VastaaPoista
 14. mulla on noista oransseista ne pinkit versiot, tykkään <3

  VastaaPoista