5.3.2012

you shoot me down, but I won't fall

Tää päivä on sujunu tähän mennessä auringon paisteesta huolimatta suoraan sanottuna päin vittua, mut ei siitä sen enempää. En kerenny eilen kuvata ostoksia ku heräsin puol neljältä vasta, tuli nukuttua kevyet 14 tunnin yöunet:D Ostoksia tuli tosiaan tehtyä ihan tajuttoman vähän, oon kyllä ylpee etten sitten väkisin ostanu jotain ''ihan kivoja'' juttuja että saisin rahat tuhlattua. Mulla on vähän paha tapa tuhlata aina rahat mahdollisimman äkkiä pois, nyt yritän parhaani mukaan päästä pois tosta tavasta.

Oranssi laukku 20e ja karvatupsu 5e h&m. Toi karvatupsu laukussa taitaa olla jo vähän menneen talven lumia, mut pakkohan toi oli ostaa ku se loju siellä ihan yksinään.

Vihdoinki ear cuff! Oon ettiny tollasta ikuisuuden ja nyt niitä vihdoin oli glitterissä.

Sulkakorvikset myös glitteristä. Tollasia värikkäitä oli vähän vaikka missä, mut halusin mieluiten valkoset. Noi oli kuulemma viimenen pari, kerranki kävi tuuri.

Toinen pitkään kaivattu juttu, eli ristisormus. Tää myöskin glitteristä. En muista noitten korujen yksittäisiä hintoja, mut yhteensä ne makso parikymppiä.

Daisyn sain roopelta tuliaiseks:)

Ei siis mitään ton kummempaa tällä kertaa, vähän jäi harmittaa kyllä ku en löytäny mintunvihreetä neuletta tai paitaa. Mitään muuta pakko saada -juttua mulla ei nyt ihme kyllä olekaan mielessä, eli heti ku rahaa on tarpeeks niin aion tilata vihdoin uudet pidennykset ja kenties leikata myös ne suorat otsikset.

18 kommenttia:

 1. Ooo kiva laukku! Varmaan itekkin ostan sen tässä joku päivä. Jos kehtaan enää mennä Sellon H&M:lle... oon ravannut siellä tässä niin paljon, että ne myyjät muistaa mut hyvinkin ("hei ootko jo löytänyt sen mustan hameen, mitä kyselit sillon joskus?") ja ne varmaan miettii et mitähän helevettiä tuo täällä aina ravaa ._.

  VastaaPoista
 2. MITÄ onko sulla pidennykset? mikäli on niin tosi huomaamattomat, oon aina kuvitellut sulla olevan vaan omat hiukset. :) mistä ajattelit tilata pidennykset ja millaset(teippi, sinetti, nauha ym)?

  VastaaPoista
 3. anonyymi: on, ollu pari vuotta jo:D tilaan hairtradelta, tällä kertaa varmaan teippipidennykset ku tähän asti on aina ollu clip-onit

  VastaaPoista
 4. Sairaan ihana laukku ja noi korvikset on tosi kivat ! Ooon itekki yrittäny metsästää just tollasia valkosia... hmm mustiaki tuntuu löytyvän vaikka mistä, mut valkosia ei näy missään :--(

  anninam.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. pakko kyllä vinkata, että cubuksesta löytyy jos jonki näköstä neuletta ja paitaa aivan ihanassa mintunvihreässä sävyssä! :) niitä saattaa myös löytyä niitten nettikaupasta, jos asuinpaikkakunnallas ei ole cubusta! :)

  VastaaPoista
 6. jatkoa vielä edelliseen! ite ostin just tämän version http://cubus.com/fi/Naiset/Valikoima/Valikoima/Topit/7117640/71176402/, mutta tämä olis kans tosi ihana http://cubus.com/fi/Naiset/Valikoima/Valikoima/Neuleet--neuletakit/7115745/71157452/ ! ei näytä kuvissa yhtään sen värisiltä mitä oikeasti on :) näyttävät liian haaleilta nuissa..!

  VastaaPoista
 7. Meneekö toi ear cuff läpi tuolta ylhäältä rustosta?

  VastaaPoista
 8. Aaaa kuinka ihana laukku! :) ja ylikivat noi sulkakorvikset. Mullaki on jotku tollaset, mutta noi sun on paljo kivemmat :D

  VastaaPoista
 9. heii! sulla on hairtradelta pidennykset muistaakseni? itsellä ollu parisen vuotta pidenykset ja nyt ekaa kertaa tilasin kans tuolta hairtradelta hiusnauhaa.. ja mua ketuttaaa ku niissä kiharat suoristuu päivässä.... mitä muissa mitä mulla ollu ei oo ollu ongelma.. onko sulla tätä samaa ongelmaa? tai laitatko mitään muuta ku lämpösuoja ainetta alle ennenku kiharrat ? :)

  VastaaPoista
 10. anonyymi: hassua, mulla nimittäin pysyy noissa kiharat pariki viikkoa:D laitan pohjalle lämpösuihketta ja suihkutan päälle paljon lakkaa kihartamisen jälkeen.

  VastaaPoista
 11. sekos just netti toivottavasti tää selitys ei tuu uudestaan..( :D )

  mut jännä juttu!! mut ehkä nää on alussa niin sileet et se kihara lähtee helpommin pois ja käytössä jos se hius laajenee ja ois parempi.. kurjaa joka ilta kiharrella uudellee:( onko sulla minkä pituset ? tosi tyhmää et 1B hiusnauhassa ei oovaihtoehtona 20" :/ täyty ottaa 22" ja ne on turhan pitkät :s pidemmät mitä niiden ees pitäis olla.. joutunu leikkelee :D

  VastaaPoista
 12. ite näin ainaki pariaki eri mintunvihreetä paitaa gina tricotissa just viime viikolla :)

  VastaaPoista
 13. mulla on tommonen samanlainen laukku tumman vihreenä ::) tosi kivoja koruja! ja awwww toi tuliainen ::)

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 14. hihi mullakin on tollanen mini Daisy! tosi kätsy :)

  VastaaPoista
 15. ginassa on nyt hullusti kaikkee mintunvihreetä! :)

  VastaaPoista
 16. anonyymi: mä kävin kahdessaki gina tricotissa helsingissä ollessani mut ei löytyny oikei mitää kivaa mintunvihreetä, oisko ollu jotai peruspaitoja vaan:/ haluisin mieluiten jonkun löysähkön neuleen tai sitten kauluspaidan

  VastaaPoista