16.4.2012

happy day

Päivä nyt ei oo vielä kovin pitkällä mutta tuskin tää tästä kovin paljon huonommaks voi mennä! Aamulla heräsin vähän ennen yheksää varaamaan lippuja lady gagan keikalle, en onnistunu saamaan alakatsomosta paikkoja mut yläkatsomosta ihan hyvät paikat kuitenki. Meinas jäädä liput saamatta siinä vaiheessa ku huomasin et ne pitää maksaa siinä heti eikä niitä voi tilata esimerkiks ärrälle niinku viimeks tein. Nettisivulla luki et se istunto sulkeutuu kymmenen minuutin päästä, joten aloin ihan hädissäni pommittaa iskää puhelinsoitoilla verkkopankkitunnusten perässä. Se ei vastannu ja äitille soitettuani selvis et iskä on palaverissa, siinä vaiheessa olin jo varma et sinne meni ne liput. Sain sit siinä 9.25 vihdoin yhteyden iskään ja lippujen maksu vielä onnistui vaikka se maksukohta siinä oliki seisonu jo sen 25 minuuttia. Jes!

Toinen, vielä parempi juttu oli että sain töitä! Jaan jo heti tästä viikosta alkaen lehtiä kaks kertaa viikossa, eihän siinä maltaita pysty tienaa mutta jotain kuitenki ja samalla voin ettiä muitaki töitä. Ja koska sain töitä niin mun osalta ois nyt varmaa lähtö toukokuun alussa etelään. Nyt sitten vielä ku onnistuttais saamaan roopelle töitä nii lähtö olis ihan satavarma:) Otetaan äkkilähtö siinä heti roopen synttäreitten jälkeen, eli ihan toukokuun alussa. 15. päivä roopella on pääsykokeet joten ennen sitä pitäs reissussa kuitenkin käydä. Oon oottanu tätä jo niin pitkään ja nyt reissu alkaa vihdoin varmistua. Ei voi muuta ku hymyillä:)

Päälle pääty tällasta, vaikka en minnekkään lähtenytkään:D Ois pitäny käydä ostaa suoristusrauta mut se sitten jäi. Nyt mä suuntaan salille, saas nähdä päätyykö sitten illasta noi vaatteet päälle.

Ihanaa viikkoa kaikille!

30 kommenttia:

 1. ihana toi takki! mistä se on?

  VastaaPoista
 2. cool, meitsiki sai hankittuu 3 permanto lippuu :)

  VastaaPoista
 3. oon tehny pari vuotta sitte samaa lehtien jako hommaa:) se oli ihan kivaa, tosin alussa lehtien lajittelu ja jako voi olla vähän hidasta, mut kun oppii hyvän tekniikan niin ei mee kauan ja saa pikkusen taskurahaa=)

  VastaaPoista
 4. oi mistä nuo farkkushortsit on? aivan jätteihanat!

  VastaaPoista
 5. jiihaa mikä duunii,tienaat jopa joku 10e/pvä?.D

  VastaaPoista
 6. Minne sä ja sun poikaystävä haette?:) ootteko suuntaamassa samalle paikkakunnalle?

  VastaaPoista
 7. anonyymi: noo vähän enemmän kyllä, mut niinku sanoin niin parempi seki ku ei mitää. aina pitää jonkun tulla inisee:D

  anonyymi: haettiin molemmat jyväskylään ja helsinkiin:) tosin mä hain helsinkiin kahdelle alalle ja jyväskylään vaan yhdelle, roope päin vastoin

  VastaaPoista
 8. millä maksat sen matkan tai ei kai tolla jakamisella saa kuukaudessa matkarahoja? kun itse yläasteella jaoin myös lehtiä niin mietin vain.. ja ihana tuo asu, yleensä sun asuissa on aina joku kohta mikä ei miellytä mutta nyt ei heh :D

  VastaaPoista
 9. sulla on iha älyttömän kiva blogi!
  aloin vasta lukee tätä mut luin viikonloppuna kaikki sun edelliset postaukset ja oon ihan koukussa.. :D
  omistat iihanan pitkät hiukset ja muutenki omaperäsen ihanan tyylin :)
  keep going!

  VastaaPoista
 10. Onnea töiden saannin johdosta! Ja toi on hauska toi takki. Muuten asu on sellanen mukavan yksinkertaisen näkönen. :)

  VastaaPoista
 11. Ihana takki! Ja kiva kun sait töitä:) Luetko muuten taas annika o:n blogia?

  VastaaPoista
 12. anonyymi: saan sen matkan ylioppilaslahjana mun vanhemmilta:)

  anonyymi: juu luen:)

  VastaaPoista
 13. apua :DD LEHDENJAKAMISTA :D et ole tosissasi?

  VastaaPoista
 14. anonyymi: haha en mä voi sille mitään että en oo saanu muita töitä eikä oo ollu kyllä tarjollakaan paljoo mitään:D en mä tätä tee ku kuukauden

  VastaaPoista
 15. miten on mahdollista, ettei sieltä iisalmesta muka mitään töitä löydy :D vaikka en kyllä ihmettele, jos et oo ollu kun jossain puhelinmyynnissä ja tiskaamassa niin et varmasti mitään saakaan.

  VastaaPoista
 16. nii siis et saa siitä jakamisesta edes välttämättä sitä 10e.... yleensä se n.1000 lehtee sulle tulee jota on 4 eri lehtee ja ne niputat josta sulle ei makseta ja sit ku jaat nii siitä 1000kpl saat n.15e.... ei oikeesti kannata ees alottaa!!! tuut hulluks sen jakamisen kanssa!

  VastaaPoista
 17. mitä alaa roope lähtee opiskelee? =)

  VastaaPoista
 18. miks sä jotain lehtiä meet jakamaan? miks et lue vaikka pääsykokeisiin tai jotain järkevää ja en ymmärrä miks et oo säästäny rahaa. Oot kuitenkin aikuinen ihminen ja elät sossupummina.

  VastaaPoista
 19. anonyymi: öö jostainhan sitä pitää alottaa, olisko mun siis pitäny olla vastaanottamatta mitään töitä vaan siks et ne näyttää pahalta cv:ssä?:D ehkä se näyttää kuiteski paremmalta että on tehny ees jotain ku ettei olis tehny yhtään mitään. en mä voi sille mitään että täällä ei oo töitä tarjolla, menisin kuule ihan minne tahansa hyvään paikkaan jos vaan sellasia olis tarjolla!

  anonyymi: oli siinä vähän isompi palkka ja lehtimäärä 2000....:D mut joo aika paska duuni

  anonyymi: kauppatieteitä

  anonyymi: mä en tiiä kuinka monesti mun pitää sanoo et mulla ei oo sellasia pääsykokeita mihin tartteis lukee:D mulla ei oo nyt niinku yhtään mitään mitä pitäis tehdä

  VastaaPoista
 20. kyllä noi anot jaksaa.. mutta musta on hyvä että oot saanu ees jotain duunia JA kaikki työ on hyvästä cv:ssä:) Nykyään kun on niin paljon nuoria jotka ei oo koskaan ollu töissä, joten kaikki työ on työnantajan silmissä ihan vaan plussaa! Ja saapa vähä taskurahhaa ;)

  VastaaPoista
 21. jaan just itekki lehtiä ja on muute puuduttavaa hommaa mut saa ainaki jotai rahaa ! :)

  VastaaPoista
 22. Joo Senja on ihan KAUHEE sossupummi :DD Voi luoja näitä ihmisiä.. Ja älä ainakaan alota sitä lehtien jako hommaa huonolla asenteella = älä kuuntele näitä ihmisiä. Mäki oon jakanu lehtiä ja eihän se mitään hirmu kivaa puuhaa oo, mut mieti et voit rauhassa kuunnella samalla musaa kun niputat ja jaat niitä lehtiä ja kun jaat niitä esim. kerrostaloihin, niin liiku portaita niin samalla kunto kasvaa. kunnon hyötyliikuntaa:D Sitä ei kuitenkaan oo ku se pari kertaa viikossa :)

  VastaaPoista
 23. Anonyymeille sanoisin, että ei kannata IKINÄ vähätellä mitään työtä!!

  Mikään työ ei voi olla liian huonoa.

  VastaaPoista
 24. Voi noita anonyymejä:D Mäkin oon hakenu lehtiä jakaa nyt, kun en oo vielä mitään muuta työtä saanu. Eihän se varmasti mitään herkkua ole, mut parempi kun ei mitään. Ja jos se työmäärä on ihan törkee verrattuna palkkaan, niin ainahan sen voi lopettaa (?).

  Ja täällä Iisalmessa on oikeesti yllättävän vaikee saada töitä (sinä anonyymi joka ihmettelit et iisalmesta ei töitä löydy). Moni saa työpaikan suhteilla tai sitten vaaditaan kaupungin kesätyötuki ja me valmistuvathan ei sitä saada (joka on tosi tyhmää...).

  VastaaPoista