7.4.2012

I'm a big girl got no secrets this time

Eilen juhlin pääsiäistä tällasissa vaatteissa:
Eli forever21:n farkkusortsit, gina tricotin t-paita, seppälän unisiepparikoru ja h&m:n jakku, laukku sekä uus sormus samasesta putiikista.

Näin tosiaan pitkästä aikaa oonaa tyttöjen illan merkeissä. Muisteltiin mm. meidän vanhoja toilailuja ja kaipailtiin kotibileitä. Ihan tylsää että ku porukka täyttää 18v nii bileet siirtyy kotoa baariin, ainaki ite tykkäsin paljon enemmän kotibileistä ku baarissa hengailusta. Sillon ku kotibileitä vielä oli nii tykättiin kyllä oonan kanssa aiheuttaa pahennusta, ei mitään järkee siinä miten jotkut ihmiset suhtautu meihin sillon ja varmaan vieläki:D Oona on oikeesti ihan super huippu tyyppi ja ne ihmiset ketkä siitä ei tykkää vihaa sitä ihan vääristä syistä. Kaikki ei vaan aina tajua että miten sellanen vaikuttaa loppujen lopuks ihmiseen paljon ja aina ei pysty suhtautuu sellaseen siihen tyyliin että toisesta korvasta sisään toisesta ulos.

Lähdin sitte loppuillasta baariin poikien kanssa jotka oli melkosissa kuoseissa:D Ite pidin kerranki touhun asiallisena baarissa ja join vaan pari ja lähdin hyvissä ajoissa kotiin ja ei muuten oo krapulaa alkuillan shoteista huolimatta.

13 kommenttia:

 1. oot oikeesti ihan sika kaunis :3 pysyyks sun hiukset kauanki tollei kiharil vai "suoristuuks" ne nopeesti ittestää ?

  VastaaPoista
 2. anonyymi: pidennykset on pysyny nyt siitä asti ku hankin nää eli öö vissiin kaks-kolme viikkoo kiharoilla:D omat hiukset pysyy yleensä melko hyvin koko päivän. kiitti!

  VastaaPoista
 3. täh, siis et sä joudu kihartelee noit pidennyksii ollenkaa tai meniks ymmärrys nyt pahasti ohi ::D

  VastaaPoista
 4. anonyymi: oon kihartanu nää nytte kerran ja on pysyny samat kiharat monta viikkoo, mut kyllä mä nää sitten jossain vaiheessa joudun taas kihartaa ku alkaa suoristuu:)

  VastaaPoista
 5. ootte oonan kaa oikeesti mukavia tyttöjä, ootte vaan joskus junnuina ollu just aika biaaatcheja.. mut nykyään otte varmasti oikein mukavia=)

  VastaaPoista
 6. ootko viel kaveri sen tiinan kaa, joka oli sun hyväki kaveri pienempänä?=)

  VastaaPoista
 7. Oona on huipputyyppi, ois niin mukava nähdä sitä!

  VastaaPoista
 8. anonyymi: haha harmi jos on tullu sellanen kuva, ei me mun mielestä olla ikinä sentää bitchejä oltu:D

  anonyymi: tottakai oon, tiina on ihana:)

  anonyymi: sit sun pitää tehdä nii:)

  VastaaPoista
 9. ihanan keväinen ja raikas toi sun asu:) haha, inspiroiduin noista sun farkkushortseista nii oli pakko itelleki hankkia sellaset :D ne on kyl tosi helppo yhdistää eri yläosien kans ja asu näyttää aina kivalta:)
  -heta

  VastaaPoista
 10. Kaunis olet, ihana asu ja mulla on sama laukku! Se on ihana, varsinki väriltään :D

  VastaaPoista
 11. Hmmm, eikö hiuksien pidennyksiä sitten pestä vai mitenkä kestää noin pitkään kiharrus? :o eikö tunnu likaisilta hiuksenpidennykset ku ne on kuitenki omassa päässä kiinni ja niihin laitetaan vaikka mitä aineita? Ite oot just hankkimassa kanssa pidennyksiä niin ihan sen takia kiinnostaa;)

  VastaaPoista
 12. anonyymi: pestään mut niitä ei tosiaankaan tarvii pestä usein, ehkä joku kerran kuukaudessa on sopiva:) ei ne mulla ainakaa oo rasvottunu ollenkaan ja kuitenki ku peseminen rasittaa niitä nii ei kannata usein pestä

  VastaaPoista
 13. Ootpa kyllä ihan mielettömän nätti! :) Ja sulla on upea tyyli :)

  VastaaPoista