23.4.2012

kampanjoita membersillä

Nyt vaan pikanen vinkki membersin parista kivasta kampanjasta, eli siellä olis nyt mm. jeane blushin (tuttuja nelly.comista) ja cheap mondayn vaatteita. Oon ite ihan peeaa, mut menkääs te ihmeessä tilailee:) Mä alan nyt lukee maantietoo, ei vois yhtään enempää viime tippaan mennä ku huomenna teen kokeen ja toukokuun 4. päivä pitäs olla kaikki kunnossa. Mut tällä kertaa mattimyöhäsyys ei johdu musta vaan siitä etten saanu vararehtoriin joka kokeet hoitaa millään yhteyttä. Palailen sitten huomenna ihan kunnon postauksen kanssa. Oon ehkä vähän hölmö ku mua alkaa ahistaa parin päivän postaustauko, tykkään tästä touhusta niin paljon että en haluu postata liian harvoin:D
Yllä siis jean blushin juttuja, ite tykkään eniten noista punasista pöksyistä.


5 kommenttia:

 1. Jos yhtään lohuttaa, niin mullaki on vielä tällä viikolla kaks koetta, joista riippuu koko ylioppilaslakki =)))=))=)=)=))))) ihanaa!

  Ja btw, tykkään sun blogista ja tyylistä =)

  VastaaPoista
 2. kui nopeesti siulle tulee aina nuo membersin tilaukset?:) ite tilasin (yli)pari viikkoo sitte ja ei oo vieläkään tullu!

  VastaaPoista
 3. anonyymi: lohduttaa kyllä tietää etten oo ainoo:D kiitti!

  anonyymi: jossai viikossa kahessa on tullu, nyt siellä on ilmeisesti ruuhkaa ku itellekki tuli nii myöhää:)

  VastaaPoista
 4. Hei onko membersillä ilmainen palautus ? Ja onko mitään mikä kannattaa ottaa huomioon ennen kuin tilaa? Ajattelin sulta kysyä ku oot jo aikasemmi tilannu =)

  VastaaPoista
 5. anonyymi: on ilmanen palautus, mun mielestä siellä toimii kaikki melko samalla tavalla ku nellyllä eli ei pitäs olla mitään ihmeellistä:)

  VastaaPoista