20.5.2012

favourite dresses x3

Vastapainoks suurelle lempparisortsimäärälle lempparimekkoja on vaan kolme. En tiiä miks niitä tulee ostettua niin harvoin, pitäs skarpata. Tietysti bilemekkoja multa löytyy vähän liikaaki, mut ne on sellasia yhden illan ihmeitä joita en luokittele lemppareihin:D

Sori kauheesta laadusta, mulla vaan ei oo olemassa mitään uudempaa kuvaa tosta mekosta. Toi on joskus nellyltä tilattu ja tosiaan selkä on ihanan avonainen, pitäs vaan keksiä et missä käyttää tota:)

Tän mekon ostin viime vuonna lindexiltä päättäreihin nähtyäni ton angelica blickin blogissa. Rakkautta ensisilmäyksellä!

Ja vikana gina tricotilta tilattu harmaa vetskarimekko. Tilasin tonkin muistaakseni jotain pippaloita varten ja netissä toi ei näyttäny yhtään niin hyvältä. Pitäs käyttää useemmin ehdottomasti.

Mikä näistä iski teihin eniten?

12 kommenttia:

 1. Ihana toi selkäosa tossa ekassa! :)

  VastaaPoista
 2. keltainen oli kyllä ihanin :)

  VastaaPoista
 3. Voi että toi keltanen mekko on ihana! Sulla on loistava tyylitaju Senja :)

  VastaaPoista
 4. great :) I love yellow dress :D

  VastaaPoista
 5. http://weheartit.com/entry/28961932

  VastaaPoista
 6. Kaikis nois oli joku ihana yksitoiskohta:) Ekas toi selkä, tokas toi väri, ja kolmannes toi vetskari:) kaikki on kivoi:)

  VastaaPoista
 7. You might also like:
  favourite shorts x7
  favourite bags x5
  favourites
  favourites at the moment

  koko helvetin ehdotuspalkki täynnä "lempparit, lempparit lempparit" pliis keksi ny jo jotain uutta ihan tosi.... on joo aiheet vähä loppunu

  VastaaPoista
 8. anonyymi: nyt on aiheet tollasia ku ei oo ollu esim asuja niin paljoo postattavana, ja tollasia on toivottu eli joku ainaki tykkää tällasista:)

  VastaaPoista
 9. http://josecret.blogspot.com/2012/05/finally.html

  oot tuolla listalla mukana! :)

  VastaaPoista
 10. Sulle on haaste blogissani, seuraavassa postauksessani :)

  VastaaPoista
 11. Aaah toi nellyn mekko! Oon ettiny tommosta waterfall selkämysmekkoa jo ties kuin pitkään! Toi on täydellinen! Nellyltä löytyis nytki muutama, mut ne ei kuitenkaan olleet muutoin hyviä, tota selkämystä lukuunottamatta.. KATEELLINEN

  VastaaPoista