7.5.2012

I love you too much to let go

Oon tällä hetkellä ihan hemmetin pahalla päällä, ja syystäki kyllä. Kokoajan on ollu tarkotuksena ottaa äkkilähtö joko lauantaille tai sunnuntaille, ja oon oottanu miljoona vuotta että toi mun matkakumppani varmistais asian ja nyt ku se vihdoin edes puhu koko asiasta nii se ei ehkä pysty lähteekkään. Jos se olis keskustellu asiasta enemmän ja ajoissa niin asiat ois toisin, nyt kaikki rahat on menny yli tonnin vanteisiin ja kaikkeen mahdolliseen mun kanssa matkustamista tärkeempään. Oon suunnitellu matkalle lähtöö helvetti syksystä asti ja olin onnesta sekasin ku kaikki alko vaikuttaa niin varmalta. Nyt ei auta muu ku ootella keskiviikkoo jollon tsekkaan viimesen kerran matkat ja jos ei muu auta niin lähden sinne reissuun vaikka yksin.

Ekaa kertaa suorat hiukset näillä pidnnyksillä, kummasti toi ainaki lisäpituutta toi suoristaminen. Mun hiukset on vaalentunu ihan sikana jostain syystä, latvat tosin on säilyny vielä suunnilleen pidennysten värisenä. Vois melkein sanoo et mun hiukset näyttää epäonnistuneelta liukuvärjäykseltä tällä hetkellä:D Juurikasvuki on kamala mut en rupee nyt värjäilee ku sen reissun jälkeen palaan sitten takas tummiin hiuksiin todennäkösesti.

Nyt mä taidan rueta hakkaa päätä seinään tai tekee mitä tahansa joka auttaa tähän vitutukseen, pitää vaan jaksaa toivoo silti parasta.

32 kommenttia:

 1. Usko jo hyvä tyttö, Roope ei arvosta sua ja ansaitset niin paljon parempaa kohtelua kuin mitä nyt häneltä saat! Varmasti löytyis ihmisiä (miehiä), jotka arvostaisi sua enemmän ja olis sun luottamuksen arvoisia. Tuntuu vaan pahalta seurata kaukaa, mitä sinulle tehdään, kun tuollainen käytös ei ole reilua ketään kohtaan. Olen se yksi ääliö, joka Kuopion mäkissä joskus yöllä sinulle avautu samasta asiasta. Se vaan, kun itse olen ollut, juttujesi perusteella, ihan samanlaisessa suhteessa ja nyt jälkikäteen kaduttaa, että niinkin pitkään tuli oltua. Olet vielä nuori, joten elä omaa elämääsi. Ei se maailma siihen lopu, vaikkei olisikaan loppuelämäänsä sen lukiorakkauden kanssa, lähipiirin ja omien kokemusten perusteella sanoisin, että päinvastoin! Mutta joka tapauksessa, ihanaa kevättä ja kesän odotusta, sekä tsemppiä pääsykokeisiin! :) -M

  VastaaPoista
 2. tollain suorina noi pidennykset erotttuu sun omista hiuksista paremmin. :D tai ne on jotenki luonnollisemman näköset kiharrettuina

  VastaaPoista
 3. hei oikeesti, heivaa jo se jätkä ny johonki vttuun ja vähän äkkiä. sä ansaitset vaan yksinkertasesti niin paljon parempaa.

  VastaaPoista
 4. Hehe ei sulla hyvin mee xD

  VastaaPoista
 5. HUOH MIEHET!

  Nyt käyt heittääs ne vanteet kaatopaikalle ja näytät sille kuka määrää kaapin paikan!


  Roopelta pikkusen enemmän arvostusta ja näyttämistä siihen mikä on tärkeetä elämäs. Sä oot raukka niin innoissas ollu tosta matkasta!

  Yritä saada joku kamu mukaan, lukijoista lähtis varmasti aika moni :D oot niin huippu!

  Mut uskon et kaikki järjestyy!

  VastaaPoista
 6. voi ei, toivottavasti saatte matka-asian sovittua ja pääset lomalle jota oot noin kauan odottanut.:) ja toivottavasti valitset matkakumppanis tarkkaan..

  VastaaPoista
 7. Tosi reilu jätkä sinulla... Mut lähde vaan vaikka yksin, oot sen ansainnut.

  VastaaPoista
 8. koita saada joku kaveri messiin jos poikaystävä tuunailee mieluummin autoja? :)

  VastaaPoista
 9. mä voin lähtee sun kans! oot ihana<3

  VastaaPoista
 10. Ehdottomasti lähdet matkaan! Otat jonkun hyvä tyttökaverin matkaseuraksi ja nautit ihanasta lomasta. Unohdat kaikki murheet ja nautit vaikka jostain ihanan kutkuttavasta lomaromanssista kaikin rinnoin. Roope ei oo sun arvoinen ja saat niin paljon paremman miehen.
  Terkuin vakkarilukija S

  P.s. Ekaa kertaa kommentoin ja heti tällainen hirveen painokas viesti, sori tästä :D ihanaa päivää sulle!<3

  VastaaPoista
 11. no huhu mikä jätkä... Nyt lähet yksinäs sinne reissuun ja etit sieltä itelles uuden miehen JOKA ARVOSTAA SUA!

  VastaaPoista
 12. Voi harmi.. :/ Voin kuvitella miltä susta tuntuu! Kannatan myös ideaa, että otat jonkun kaverin mukaan, ja pidätte tyttöjen kesken hauskaa:)

  VastaaPoista
 13. Moi! Tykkään sun blogista ihan kauheasti ja vaikutat tän perusteella tosi mukavalta ihmiseltä. Siks myös musta tuntuu pahalta, kun sulla menee monesti suunnitelmat uusiks sun poikaystävän käyttäytymisen takia, esimerkiks just tää matka-juttu ja pari postausta sitten kirjotit kuinka laittautuneena ootit kotona, että Roope hakis sut, eikä se koskaan hakenu. Okei, olen ulkopuolinen tähän asiaan, enkä tunne sua tai Roopea tai tiedä teidän jutusta yhtään mitään muuta, kun sen mitä oot blogissas kirjottanu. Sen perusteella toi teidän juttu ei kuitenkaan vaikuta kauhean reilulta sua kohtaan.. Ite tiedän omasta kokemuksesta, miltä tuntuu olla suhteessa, jossa toista ei oikeastaan kiinnosta. Silloin mä olin se, jonka mielipiteellä ei ollu mitään väliä ja mua sai pompottaa ihan miten vaan. Katoin sitä jonku aikaa, ennen ku tajusin, mitä siinä oli oikeasti meneillään. Olis pitäny paljon aikasemmin tajuta..

  Anteeks tästä kauheesta avautumiskommentista =D toivottavasti et ottanu tätä mitenkään pahalla, tuli vaan semmonen olo, että nyt pitää kommentoida. Kuitenki, tsemppiä sulle! =)

  VastaaPoista
 14. Eikä :( ärsyttää sun puolesta <3

  VastaaPoista
 15. Kuulostaa niiiiiiiiiiiin tutulta.... just viikonloppuna mulle kävi samalla tavalla mut ei nyt kuitenkaa ulkomaanmatkasta ollu kyse mut silti... ymmärrän sua niin hyvin.

  VastaaPoista
 16. Voi ei, voin vaan kuvitella, kuinka paljon sua ärsyttää.. :---/ Mut toi on hyvä asenne, et lähdet sit vaikka yksin! Mistä sitä tietää kuinka kiva reissu siitäkin tulis, olis vähän pakko tutustua uusiin ihmisiin, ellei yksin haluaisi lomaansa viettää. :----)

  VastaaPoista
 17. siis ihan tosi, roope ei selvästikään arvosta sua tippaakaan! ei pelkästään tää matkajuttu, vaan kaikki mitä oot täällä kertonu kertoo siitä et se on ihan paska jätkä. tän tekstin otsikko vihjaa kyl sun oloo, mut luota muhun ja muihinkin jotka on sulle tästä asiasta kommentoineet: jätä se! vaikutat niin ihanalta tyypiltä ja ansaitset parempaa <3 toivon ihan hirveesti et pääset tänne helsinkiin pian toteuttaa ittees, etkä joudu roikkuu iisalmessa ilman ystäviä ja mahollisuuksia. huh, tulipa teksti.

  VastaaPoista
 18. Ei varjele, tonnin vanteet :DDD

  MIEHET.

  Nyt repäset ja lähet reissuun vaikka sitten yksin, lomalla kaikki ihmiset on kuitenkin aina niin hyvällä fiiliksellä et kyl seuraa löytää jos vaan haluaa :) Oon ite ollu niin monta kertaa samassa tilanteessa et matkat on "lyöty lukkoon" jo aikoja sitten, mutta sitten kun oikeesti aletaan varaileen reissua niin väki onkin et oho, en mä voikkaan lähtee. En tiedä miks se oma lähteminen pitää aina olla niin muista kiinni, vamos a'la playa vaan!

  VastaaPoista
 19. Voiei, koittakaa nyt järjestää asia jotenkin :)

  Mä voisin kyllä myös ilomielin lähteä sun mukaan! :D

  VastaaPoista
 20. voi ei hiton roope :( tekis mieli lähtee ite sun kanssa!! rahaakin olis :DD voin oikeesti kuvitella kuinka vituttaa, omakin poikaystävä oli ennen tommonen mutta kun jätin sen niin se tajus kuinka paska on ja muuttu..:)

  VastaaPoista
 21. Höh, miks kaikki miehet on tollasia. Tyttöystävät saa tanssii niitten pillin mukaan kun ne ite tekee mitä huvittaa. Tsemppiä, koita kestää!

  VastaaPoista
 22. vanteet nyt on pikkusen pidempiaikanen ilo kun joku ulkomaanmantka joka todnäk menis ryypätessä ja tyttöystävän mukana shoppaillessa. ei sillä et ois reilusti tehty mut kuiten,kin, "yhyy se laittaa sut tärkeysjärjestyksessä toiseksi!!11" ininä on kyllä typerää näiltä pikkumuikkeleilta täällä.

  nimim ostin juuri samanhintaset vanteet + muutenki auto hyvin tuning vaiheessa eikä ketuta yhtään ;) se vaan on niin maukasta ku tekee hirveesti töitä ja saa rahat ja käytettyä ne johonkin mikä on itestä tärkeetä ja kivaa :)

  VastaaPoista
 23. nyt tosiaan tyttö hyvä, älä tuhlaa aikaas vittuuntuakses sen suoraansanottuna ääliömäisen käytöksen takia, vaan koita äkkiä saada joku tällä hetkellä vähän ilahduttavampi kaveri mukaan ja fiilistele niitä mestoja ja sitä et sulla sentään on varaa ottaa se äkkilähtö, ku oot ollu fiksu ja säästäny. älä pilaa sun lomasuunnitelmia siks et joku pitää sua itsestäänselvyytenä.

  tiiän ettei suhteen sijaan omillaan oleminen auta sadankaan ihmisen kannustus, sillon ku eroominen on vaikeeta, mut nyt toi menee oikeesti jo aika yli. iteki tässä oikeestaan täysin samalla kaavalla ja kolme kertaa on-off-suhteen jälkeen puhun, maailmassa on miehiä jotka osais arvostaa sua. joskus rakkaus ei vaan oo tarpeeks, yleensä sillon kun se ei oo aidosti molemminpuolista. :c ansaitset parempaa, you go girl! ♥

  VastaaPoista
 24. Aika törkeetä tommonen, kerran jos matkasta on jo puhuttu pitkään:( Toiv. saisit jonkun kaverin mukaan vaikka!

  VastaaPoista
 25. oon niin varma et moni lukijoistakin olis valmis lähtee sun mukaan ! ja kyl sulla varmasti on myös joku läheisempi kaveri joka lähtis sun kanssa (:
  tsemppiä sulle Senja ! <3

  VastaaPoista
 26. Hää? ymmärrän et kaikilla on erilaiset mieltymykset, mihin haluaa rahansa sijoittaa mutta oishan se nyt ollu reilua vaikka puhua asiasta! :( VOI!!! Jos mulla ois rahaa lähtisin sun kanssa :) !

  VastaaPoista
 27. tosiaa ...heivaa roope. se on tehny vaikka mitä sun selkäs takana. ja ei kyllä osota pientäkää kunnioitusta...meillä tuo taitaa olla toisinpäin...kulta odottaa innolla matkaa ja minä halusin autoo vanteet XD

  VastaaPoista
 28. voi että, inhottava tilanne =( mää voin vaikka lähteä sulle kaveriksi reissuun :P

  VastaaPoista
 29. Toi kundi ei rakasta sua. Eiköhä sse oo kaikista sun jutuista tullu selväks. Kannattaa jo jättää.

  VastaaPoista
 30. matkaa oot niin kauan suunnitellu että matkalle myös lähdet, ota kaveri mukaan! :) ps. minkä mittaset sun pidennykset on?

  VastaaPoista
 31. Mun on pitänyt joskus kommentoida asiasta, mutta en ole kehdannut. Eihän asia mulle kuulu. Mutta sanon nyt kuitenkin, laita toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos jos tää on susta ihan paskaa.
  Tekee siis pahaa miten toi jätkä kohtelee sua, ansaitsisit 10000 kertaa parempaa. Vaikka se olis välillä ihana niin tommoset mulkkuilut on vaa liikaa.
  Tulee ihan mieleen mun exä ja meidän suhde. Luojan kiitos ei olla enää yhdessä (elämäni paras päätös :D)
  Arvostus itteeni oli ihan nollassa silloin, mutta nykyään seurustelen sellasen unelmien prinssin kanssa että huhhuh! Oksettaa ajatellakin millaista käytöstä olin vaan sietänyt vuodesta toiseen siltä yhdeltä aasilta. Enpä tiennyt paremmastakaan :D Onneksi nyt tiedän! Ja suosittelen samaa myös muille!

  VastaaPoista
 32. "if you're not worth the time, then he's not worth the trouble" :)

  VastaaPoista