5.5.2012

inside out

Eilen pidettiin kisastudioo, tai no lähinnä pojat piti ja me keskityttiin oonan kanssa ihan muihin juttuihin. Alaikäsen lähtiessä kotiin me muut suunnattiin baariin. Oltiin roopen kanssa taas nössöjä ja juotiin vaan yhet ja lähettiin nukkuu:D Ei vaan ollu sellanen bilefiilis ja rahaaki pitäis koittaa säästää. Kameraa mulla ei tarttunu mukaan mut asukuvat kerkesin kuitenkin ottaa ennen lähtöö. Päällä forever21 kukkasortsit, bikbokin toppi ja h&m:n jakku. Huomasin vasta joskus yöllä et tossa jakussa on pinkkiä väriä vapun jäljiltä, toivottavasti lähtee pesussa:D

Mulla olis tänään lenkkeilypäivä mut keli näyttäis enemmän siltä että salille pitäis lähtee. Ei muuta ku kivaa lauantaita!

5 kommenttia:

 1. voitko tehä jonkun videon/jutun miten kierrät noi etuhiukset?? :)

  VastaaPoista
 2. sophie: niitä löytyy itseasiassa pariki, http://littlebitvain.blogspot.com/2011/04/i-may-be-bad-but-im-perfectly-good-at.html ja http://littlebitvain.blogspot.com/2012/03/ill-die-living-just-as-free-as-my-hair.html :)

  VastaaPoista
 3. makeet shortsit! ja olin aikeissa kanssa kysästä noista hiustenlaittovideoista, mutta joku ehtikin jo ensin :)

  VastaaPoista
 4. Hey sweetie! You have a very beautiful blog with a lot of inspiring posts! I'd like to invite you to be my friend and follow each other:)

  VastaaPoista