26.5.2012

new in

Nyt niitä vähäisiä portugalin ostoksia, näitten lisäks tosiaan ostin ylppäreihin mekon sun muuta:)

Nahkaliivi zarasta n. 30e. Olin ihan onnessani ku löysin tän ja näin hintalapun, tällanen liivi on ollu hankintalistalla jo pitkään mut en olis ollu valmis pulittaa 50 euroo siitä ginan vastaavasta.

Liukuvärjätty neuletakki pull&bear n. 20e. Pure love!

Lemppariostos kaikista, eli farkkuhaalari n. 18e pull&bear.

Sitten vielä pari ristikorua ihan vaan jostain kojuista. Vasemmanpuoleinen makso 9e ja oikeenpuolimmainen 5e. Toi jälkimmäinen on itseasiassa roopen koru, omani on melkein identtinen mut se on rikki enkä oo saanu vielä aikaseks korjata sitä:D Se on oikeestaan muuten samanlainen paitsi helmet siinä on vähän sinertäviä ja se taitaa olla vähän pitempi ku toi roopen koru.

Onnistuin hyvin pitää itteni kurissa ostosten kanssa ku reissun viimenen tarkoitus oli shoppailu rahatilanteen takia. Ylppäreihin hankittu asukokonaisuus makso kenkiä lukuunottamatta 39e, eli halvalla selvisin siitäkin:) Nyt niitä töitä mulle kiitos!!

14 kommenttia:

 1. Tuo liukuvärjätty neule on ihana!!

  VastaaPoista
 2. Mistä saa pull&bearub vaatteita? IHANIA

  VastaaPoista
 3. anonyymi: tallinnasta ainakin:)

  VastaaPoista
 4. Näin ton farkkuhaalarijutun kans, mut en tajua kun yleensä tykkään käyttää kokoa M, mutta jopa S oli mulle jotenkin oudon löysä!:s johtuu varmaan jotenkin mallista. otappa kuvaa päällä siitä, ois kiva nähä:)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana toi liukuvärjätty neule! :-)

  VastaaPoista
 6. kannattaa hakee siivoojaksi. Tiedän kuulostaa todella inhottavalta työltä, mutta ite oon siivojana :D Saa iha sopivasti rahaa ja laihtuu (itse olen laihtunut 2 viikon aikana 3-4 kiloa ). Olen blogailustasi ymmärtänyt että haluat töitä ja urheilla nii siivojan työssä yhdistyy molemmat :D ps. jännä kun oot harrastanu tanssillista voimistelua, itse harrastan sitä edelleen

  VastaaPoista
 7. anonyymi: toi on muistaakseni pepun kohdalta ihan sopiva kiitos mun valtavan takapuolen, mut sitten taas nuo olkaimet tahtoo vähän tippua ja se etuosa on jotenki lörppö mut silleen sopivasti kuitenki:D

  anonyymi: oon hakenu siivoojaks myös, ei tärpänny sekään:)

  VastaaPoista
 8. Oi ihana toi farkkuhaalari! mäkin haluisin just jonkun tollasen kesäks:)

  VastaaPoista
 9. ihana varsinkin toi liukuvärjätty neule <3

  http://princess-musicc.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Lovetus ja hypetys tuolle neuleelle!! :) ihana

  http://guabk.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. Ihan älyttömän kiva liukuvärjätty neule!!

  VastaaPoista
 12. Tykkään tykkään tykkään! :)

  VastaaPoista
 13. Ihania ostoksiaa ! :-)

  VastaaPoista