3.5.2012

you gotta act like a woman and think like a man

Nyt vähän sekalainen sakki tän päivän asukuvia. Roopella on synttärit ja tulin tässä just kakkumässäilyiltä sen luolta, onneks en oo syöny suklaakakkupalan lisäks ku pari paistettuu kananmunaa tänään:D Alkaa olla jo paniikki ku jos nyt kaikki onnistuu nii lähetää ens viikon perjantaina eka jyväskylään roopen pääsykokeisiin ja siitä suoraan helsinkiin ja helsingistä jonnekki päin maailmaa, todennäkösesti kreetalle. Jos tuuri käy ja mulle tulee pääsykokeisiin kutsut niin sit reissun jälkeen jäädään vielä muutamaks päiväks helsinkiin niitten pääsykokeitten takia, eli parhaimmillaan oon kaks viikkoo poissa kotoo:D Pitää vissiin ajastaa jotain postauksia sitten sille ajalle.

Päällä oli ikivanha vissiinki onlyn hame joka on pepun kohdalta suht tiukka mut vyötäröstä lörppö. Ainiin ja neuletakin ostin joskus lindexin alesta.

Nyt pitäs oikeesti alkaa kokeilee solariumia, mä vaan en tiiä iisalmesta muuta ku yhen solariumin eikä mulla oo mitään hajuu paljonko yks käynti maksaa ja pitääkö varata aika jne, valaskaa joku viisaampi mua jos osaatte:D

Eilen vietin koko illan ylläripylläri nettikauppojen ihmeellisessä maailmassa ettien yo-mekkoo. Päädyin tilaa ebaysta ihan kivan näkösen, siitä tosin oli vaan yks kuva siellä että pitää toivoo parasta. Palautus sinne on onneks normaali kaks viikkoo, se vaan huolestuttaa että jos sekään mekko ei oo hyvä niin en tiiä enää mitä teen. Uskomatonta miten vaikeeta voi olla löytää yks mekko! Jotenki eksyin sieltä mekko-osastoilta muuallekkin ja romwelta lähti tilaukseen sortsit.....

13 kommenttia:

 1. Heippa!

  En tiedä Iisalmesta mitään, mutta solariumiin voi yleensä varata ajan. Itse useimmiten vain pöllähdän paikalle ja kysyn, sattuuko solassa oleen vapaata, - yleensä on, paikassa kuin paikassa.

  Hinta on jotain 4-7 euron välillä ollut/kerta.

  Voit aina sanoa hlökunnalle, ettet ole ennen käynyt, ja ne neuvoo sitten laitteen käytössä ym.

  Ensikertalaiselle suositellaan yleensä noin 10 min aikaa.

  VastaaPoista
 2. Ui vitsi miten ihana laukku! :) oot super nätti tytsy muutenkin! :>

  VastaaPoista
 3. Oii tykkään tosta asusta sikana! Oot nii upee. Kuinka pitkä oot ja minkä kokoset noi conssis on?:)

  VastaaPoista
 4. Eijan salongissa solkun hinta n.8€/12min. Se on ilman ajanvarausta. Uimahallilla on myös, 15min n.6€, mutta ei niin tehokas kun eijan salongissa:) parannuksella on myös solkku, hintaa en tiedä! Eijan salongissa on pystysolarium, ehdottamasti miellyttävin! :)

  VastaaPoista
 5. joo toi eijan salongin solkku on kaikista tehokkain! ja varsinki jos laittaa jotai solkkurasvaa =p

  VastaaPoista
 6. anonyymi: oon vissiin jotai 160cm, en tiiä tarkalleen:) noi ei oo conssit vaa joskus muistaakseni seppälästä ostettu ja koko on varmaan 36

  VastaaPoista
 7. Kiva asu, laukku on ihana! :-)

  VastaaPoista
 8. Siitä yo-mekosta vielä. Esimerkiksi Iisalmen Annikassa myydään samaa mekkoa vain yks tai kaks kappaletta. Itse löysin sieltä täydellisen mekon, ja koska ostin sen Iisalmesta, on se pois Iisalmelaisten "käsistä" :D:D. Ja sitäpaitsi mitä se haittaa jos jollakin on samanlainen mekko? Säkin pidät sun juhlas kotonas, eikä sinne tule varmaan muita ylioppilaita. Ainut paha vaan on että jos samaan aikaan lavalle menevällä on sama mekko, mutta tuskin näin tapahtuu:)

  VastaaPoista
 9. Ehkä täällä pohjoses on sit halvempaa, mut solkku maksaa jonku 2,5e/30min :) ja noi solkku rasvat on muuten ihan tosi hyviä! Ruskettuu melkeen puolet enemmän kerralla niiden avulla =)

  VastaaPoista
 10. iisalmessa on solarium siellä uimahallilla, sinne vaan soitat ja varaat ajan. aika on 15min ja maksaa 5e kerta :D

  VastaaPoista
 11. hmm... jännä täällä jyväskylässä on ainakin itsepalvelu solarium eli aikaa ei tarvihe varata. 20 min maksaa 6€. Nyt tosin käyn tossa yhden kuntosalin solariumissa 5€ 20 min.

  VastaaPoista
 12. ooks tilannu ennen ebaysta? onko kestäny kuinka kauan et paketti tullu postii? :D

  VastaaPoista
 13. anonyymi: en oo tilannu ennen:)

  VastaaPoista