8.6.2012

all you've done comes back around on you

Eilen tulin illalla takas helsingin pikavisiitiltä ja tänään uni maistuki peräti yhteen asti. Onnistuin saamaan helsingistä yöpaikaks mun ukin siskon asunnon ja meinasinki nukahtaa jo kahdeksalta ku tulin kaupungilta...:D Sain ajan kuluu loppujen lopuks ihan hyvin, ajelin mm. ratikalla ympäriinsä sen jälkeen ku shoppailut oli hoidettu pois alta. Eilen oliki sitten pääsykokeet laajasalon opistolla ja jäi tosi hyvä maku, toivotaan nyt että suunta kävis syksyllä sinne. En tienny etukäteen paikasta paljookaan, ja se sitten osottautuki tuhat kertaa paremmaks ku mitä olisin voinu kuvitella.
Keskiviikkona päällä oli new lookin sortsit, h&m:n jakku ja seppälän kaulakoru.

Junassa aika kulu kynsiä lakkaamalla, nyt kokeiluun pääs mavalan uutuuslakat. Musta tuntuu et ostan kaikki loputki sävyt noista:D

Yöpaikka sijaitsi hakaniemessä tän näkösissä maisemissa.

Eilisen pääsykoeasua, eli forever21 shortsit, bikbokin neulostoppi ja pull&bearin liukuvärjätty neuletakki.


Oli muuten eka kerta ku istuin junassa noi vajaan kuuden tunnin matkat itekseen, meinas oikeesti mennä hermot ku oli niin tylsää:D Pitäs varmaan hankkia auto nii tulis joskus käytyä kotonaki helsingistä käsin sitten jos ja kun mä siellä asun.

Nyt mietinnässä onki jo seuraavat reissut, kohtahan olis kalajoen juhannus mut se nyt on vielä vähän mietinnässä. Jäi viime vuodesta sellaset traumat että en tiiä tahdonko enää kokee mitään sellasta:D Siellä on huono puoli se ku niin monet täältä lähtee sinne ja sitten pitäis majailla taas pelkkien tuttujen kanssa, sellastenki joita ei halua nähdä.

11 kommenttia:

 1. oot tainnu olla kyllä ihan kalliossa ;))

  VastaaPoista
 2. anonyymi: hakaniemessä mä olin, esimerkiks hakaniemen metroasema oli tossa ihan vieressä:) oisko kallio sitten toisella puolella tota kirkkoo, en tiiä ku en tunne noita paikkoja:D

  VastaaPoista
 3. Siis minkä alan pääsykokeet ne olivat :)

  ja oot muuten ihan sairaan kaunis! :)

  VastaaPoista
 4. ite just muutin kuukausi sitte pois kalajoelta, arvaappas onko mulla siellä tuttuja ku koko elämäni asunu siel ;) ihan mukavaa nähä tuttuja mut sit on taas niitä joita ei yhtää kiinnostais nähä.. :D mut onneks on siel oma mökki kuitenki!

  VastaaPoista
 5. anonyymi: crossmediatoimittaja, eli mediajuttuja:)

  VastaaPoista
 6. hakaniemi on kalliota :) ihania noi molemmat shortsit!

  VastaaPoista
 7. Katot läppäriltä junassa jotain tv-sarjoja niin aika kuluu paremmin.

  Kallio on kyllä ihan paras paikka Helsingissä.

  VastaaPoista
 8. oot nii kaunis! :)

  VastaaPoista
 9. Toi liukuvärjätty neule on kyl nii siisti! =)

  VastaaPoista
 10. mistä tuo kaunokainen kello ensimmäisissä kuvissa on? :)

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti meni pääsykokeet hyvin ! :)

  VastaaPoista