10.6.2012

baby we're not getting younger

Ekanaki älkää eilen illalla kommentoineet ihmetelkö jos kommentit ei oo ilmestyny, mä nimittäin onnistuin jotenki hävittää muutaman kommentin:D Alkoholilla saatto olla osuutta asiaan, ilta meni oonan mökillä melko erikoisissa tunnelmissa ja sieltä siirryttiin vielä baariin poikien tahdosta. Ei siitä kuitenkaan sen enempää, nyt sen sijaan muutama kuva toissapäivältä.

Esittelemättä jääny ylppärimekkokandidaatti, joka on peräisin ebaysta. Toi oli tissien kohdalta liian tiukka mut sit taas vyötärön kohdalta liian iso, eli ei kiitos. Ajattelin kuitenki laittaa ton mun serkun rippijuhliin ja myyn sitten sen jälkeen pois.

Pari meikkihankintaa;  ihon sävyn heleyttäjä, huulipuna sekä luottoripsari.

 Ihon sävyn heleyttäjään oon ihan rakastunu, ja tällä hetkellä en käytäkkään meikkipohjana muuta ku sitä ja puuteria. Kuvassa on kans tota ostamaani huulipunaa, toi ei oo sävyltään ihan punanen vaan siinä on sellanen pinkki vivahde kuten varmaan näkyy.

Eipä muuta tällä kertaa, huomenna sitten tarkempaa kuvaa tosta ylläolevan kuvan asusta:)

8 kommenttia:

 1. teetkö postausta mökkijuhlista?:)

  VastaaPoista
 2. anonyymi: ei mulla ollu ees kameraa mukana joten en:D

  VastaaPoista
 3. minkä sävynen (tai mikä sävynumero) toi huulipuna on? näyttää melko täydelliseltä! :D

  VastaaPoista
 4. voisitko kertoo enemmän tuosta siun meikkipohjasta/voiteista näyttää kasvot nii ihanan heleiltä?:)

  VastaaPoista
 5. anonyymi: siis ekana levitän kaikkialle tota heleyttävää voidetta, sit laitan valokynää esim nenän varteen, peitän silmänaluset ja lopuks puuteria:) ainiin ja sit tietysti poskipunaa. mut siis se on ihan vaan toi voide joka tekee heleeks ihon

  VastaaPoista
 6. misssä baarissa olitte? :)

  VastaaPoista