15.6.2012

chasing the sun

Tällä hetkellä kaikki on päin pyllyä, mut niinhän se aina menee et just ku luulee et kaikki asiat on hyvin nii tulee jotai paskempaa mitä olis osannu edes odottaa. Ilmeisesti mun asiat ei voi koskaan olla mallillaan mut I'm used to it. Katotaan kerronko sit joku toinen kerta enemmän, nyt kuitenki auringonottotunnelmia eiliseltä.

Instylee ja vähän kärähtänyttä munakasta......

Maha täynnä on hyvä posettaa tai sitten ei. Mut lasit on ihanat!

Ei tän turhempaa tällä kertaa, nyt alan pikkuhiljaa suunnata oonalle päin istuu iltaa - alias lykkäämään ongelmat huomisen murheeks.

Kivaa viikonloppua!

19 kommenttia:

 1. hei oikeesti sun kroppa on iha täydellinen :o

  VastaaPoista
 2. ääää sulla on ihan täydellinen kroppa! EPISTÄ

  VastaaPoista
 3. ole onnellinen kroppasi kanssa ! :)
  terveisin kateellinen

  VastaaPoista
 4. Uu mikä ladyy! JUST TÄYDELLINEN KROPPA niinkuin edellä jo mainitiinkin. (Kun selasin noita kuvia niin bikinikuvien kohdalla suusta pääs vaa sana"herranjumala".. Siis positiivisessa mielessä;) hehe)

  VastaaPoista
 5. Mun on pakko kommentoida, ku katoin ton sun videon (vasta) nyt, että oot kyllä aivan ihana! Siis niin sulonen ja luonnollinen ja oma itses. Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 6. Niin, sun kropassa ei kyllä näy mitään vikaa :D Niin ja tulin mä sitäki sanomaan, että tsemppiä, mitä nyt sitten on sattunutkaan.

  VastaaPoista
 7. herrajumala mikä kroppa :o

  VastaaPoista
 8. En oo vissiin ennen kommentoinut mutta pidemmän ajan kyllä seurannut ja nyt joutuu valitettavasti antamaan vähän noottia. Sä tuppaat todella useassa kirjoituksessa sättimään omaa kroppaasi ja kyllähän se nyt liiallisuuksiin menee. Toivot pudottavasi älyttömiä kilomääriä, suhteessa kokoosi.

  Ihmiseksi, joka ei ole tyytyväinen vartaloonsa, pistät suhteellisen paljon paljastavia kuvia itsestäsi. Pakostikkin olen ainakin itse alkanut pistämään sen huomiohakuisuuden piikkiin, ikäänkuin tiedät olevasi hyvässä kunnossa mutta naiivi luonne kerjää niitä kehuja ja itsetunnon pönkitystä. Pienenpieni mahan pömpötys ei vaadi selityksiä täydestä mahasta tms...
  Kukaan ei edes huomaa sussa mitään ylimääräistä.

  Toivoisin positiivisempaa ja kypsempää suhtautumista näihin painoasioihin mutta ehkä se terve minäkuva alkaa hahmottua kun ikää karttuu.

  Toivottavasti en loukannut kommentillani. Hyvää kesää :)

  VastaaPoista
 9. En oo koskaan osannu ajatella, että sulla olis noin hyvä kroppa! Se jotenkin tuntuu peittyvän vaatteiden alle :) Ota tää positiivisena kommenttina! Kadehdin tuota kroppaa..

  VastaaPoista
 10. anonyymi: tarkotus ei oo hakee huomiota tai kehuja, en tiiä onko näillä kuvilla mitään sen ihmeellisempää tarkotusta ku että ehkä näistä näkyy se että tosiaan laihduttamisen tarvetta on:D en tiiä onko tää mun omassa päässä vaan että tää mun kroppa ei oo ihan niin timmi ku pitäis olla, niinku oon sanonukkin

  VastaaPoista
 11. ^ jos oisit tota mieltä itestäs, et laittais bikinikuvia tänne.. t. minä, joka oikeasti ajattelen itestäni noin, eikä tulis mieleenkään laittaa

  VastaaPoista
 12. Kuinka pitkät sun omat hiukset on? :) Oot niin kaunis!

  VastaaPoista
 13. anonyymi: vähän kainaloitten alle, eli pituutta on kyllä ihan hyvästi mut mun omat hiukset on vaan kauheen ohuet:) kiitti!

  VastaaPoista
 14. mun mielestä noi lasit on ihan hirveet, sori:D

  VastaaPoista
 15. You are eating "Cachapa"? Corn food?

  VastaaPoista
 16. eliuska mariel: no it's an omelette:D

  VastaaPoista
 17. Sulle käy kyl tosi kivasti noi pyöreet arskat!

  VastaaPoista