16.6.2012

help needed

Oon vähän pulassa tällä hetkellä, en tiiä yhtään mitä teen juhannuksena. Roope otti ja varas matkan bulgariaan multa salaa kolmen sinkkukaverinsa kanssa (jep, suoraan suden suuhun vaan) ja oona ei haluu kalajoelle koska siellä on kylmä. Mietittiin jo oonan kanssa et lähettäs vaikkapa kreikkaan tai sitten bulgariaan poikien kanssa (ne oli yllättäen kovasti sitä vastaan) mut mä en mitenkää voi käyttää kaikkia mun rahoja ku muutto olis kuitenki syksyllä edessä. Eli näillä näkymin joudun napottaa yksin kotona, koska kukaan ei lähde mun kanssa minnekkään. Mä voin lähtee melkein ihan minne tahansa, eli jos joku keksii mulle juhannustekemistä niin kiitos paljon:D Jotenki ahistaa ajatus juhannuksesta yksin kotona mököttämässä ku sitä samaa tulee kuitenki harrastettua koko sen ajan ku roope on siellä bulgariassa.

Ehkä maailman hienoin pullo, eikä kyllä sisällössäkään mitään vikaa ollu.

Ihan ok maisemat kotimatkalla:D

37 kommenttia:

 1. no mitä ompa kyllä kiva :/ tuu rovaniemellä täälläki on kyl tylsää mut hyvää seuraa ainaki :-)

  VastaaPoista
 2. Et oo tosiaan ainut kellä on suunnitelmat auki! Mutta toi mitä Roope teki oli kyl aika ilkeesti tehty! :/

  VastaaPoista
 3. tuu mun + 6 muun tytön kanssa kalajoelle! :) meille on varattu mökki ja kaikki :)

  VastaaPoista
 4. toi roope on kyl jotenki nii vastenmielinen.. miten jaksat sitä

  VastaaPoista
 5. kalajoellahan on hyvät ilmat tän juhannuksena verrattuna viime vuoteen, eiku sinne vaan! :) :) kaveria vaan houkuttelemaan mukaan.

  VastaaPoista
 6. tule mun kanssa tahkolle:)

  VastaaPoista
 7. ongelma on se et mulla ei oo ketään joka lähtis mun kanssa kalajoelle tai minnekkään muuallekkaan:D

  ja ei se tee roopesta vastenmielistä et se haluu kavereitten kanssa reissuun, enpä mä sitä voi mitenkään estää. se ite ei nää siinä mitään ongelmaa mut mä nään siinä miljoonia ongelmia:D

  VastaaPoista
 8. Koskakohan tyttörukka tajuat että maailmassa on miljoonia parempia kuin Roope, sellaisia jotka oikeasti haluavat olla sun kanssa.

  VastaaPoista
 9. upee kuva ! ja kaunis sinä :) toivottavasti sun juhannuksesta tulee kivempi miltä nyt näyttää!

  VastaaPoista
 10. Munki poikaystävä teki noin! lähtee juhannukseks viroon kavereidensa kans jättää mut yksin neljän seinän sisälle:) kiitos vaan pojille! oltii eka suunniteltu yhteistä tekemistä, no ehkä telkast tulee jotai:D

  mut mul on samajuttu, kaikil kavereil tekemistä kukaan ei lähe mun kans mihkää. blääh.

  -Saara

  VastaaPoista
 11. Ei se ole vastenmielistä, että haluaa mennä reissuun kavereiden kanssa. Jokaisella on parisuhteessa oikeus tehdä asioita myös erikseen. Se on vastenmielistä, että sen tekee salaa toiselta. Siinä on vissi ero, selkärangatonta touhua. Toivottavasti keksit kuitenkin itsellesi tekemistä juhannukseksi :)

  VastaaPoista
 12. Et oo ainut jolla on aikas paljon sama homma, yksin Iisalmessa kämpil yeah :D ja kaverit kaikki on menossa jonnekkin...mut jospa me molemmat löydetään jtn. muuta tekemistä ku olla omissa oloissamme : )

  VastaaPoista
 13. aika paskasti tehty.. justhan kirjotit ettei sillä ollut rahaa siihen teiän matkaan, mut nyt sit kummasti on tommosiin.. ja totta et voi estää häntä menemästä mutta en kyl ite hyväksyis tommosta touhua:o

  VastaaPoista
 14. joo tänne rovaniemelle vaan!:-D

  VastaaPoista
 15. mun on ihan pakko "puuttua" tähän sun ja roopen juttuun. oon samoilla linjoilla kuin muut, että parisuhteessa saa tehdä erikseenkin asioita, mutta salaa matkan varaaminen on todella törkeää. ymmärrän sun huolen roopen lähtemisestä sinne varsinkin sinkkujen kanssa, kun on ennenkin sua pettänyt.

  vaikka susta tuntuu, että roope on sulle se oikea ja että rakastat sitä, mutta niin se vain on, että vaikka joku kuinka paskasti kohtelisi niin sitä vaan antaa anteeksi/katsoo läpi sormien sitä, ajattelee aina että tilanne muuttuu kyllä.

  sinuna en välttämättä muuttaisi roopen kanssa yhteiseen asuntoon helsingissä, vaikka onkin armeijassa. armeija-aika on todellakin suhteen koetinkivi (nimim. kokemusta on!) ja sen aikana alkaa miettiä toden teolla mikä on itselle hyväksi ja onko se suhde sitä mitä haluaa. vaikutat niin ihanalta tytöltä että löytäisit varmasti paremman alta aikayksikön!

  tulipa romaani, mutta hyvällä vaan tarkoitan :) tsemppiä ja koita keksiä juhannustekemistä!

  VastaaPoista
 16. luuletko että se ei petä sua sillä reissulla:D

  VastaaPoista
 17. Tampereelle vaan! Iteki oon suunnitellu juhannukseksi ainoastaan asun, juhannusherkun ja paikan, jossa haluan sen viettää. :D Seura näköjään vaan on vähän hakusessa eli tänne vaan! :D

  VastaaPoista
 18. tuu kristiinankaupunkiin täällä on aina kova meno :D

  VastaaPoista
 19. Tuu Nivalaan, keskelle korpea (pahempi ku Iisalmi!). Me varmaan paistetaan makkaraa puolvuotiaan vauvan kanssa! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

  VastaaPoista
 20. sano nyt vielä että sunny beachille? jos, niin uskollisuus sielä on iha mahdotonta :D nimim. kokemusta on..

  VastaaPoista
 21. Musta toi matkan varaaminen sun selän takana ei oo törkeetä, vaan todella outoo? Tottakai parisuhteessa molemmilla pitää olla omaa tekemistä ja omia ystäviä, mut kysyn vaan et miten tolleen voi tehdä omalle tyttöystävälle :D

  VastaaPoista
 22. Kalajoelle!! Ei siellä ole kylmä, paljo parempia kelejä luvattu ku viime juhannukselle.:) Juodessa tulee lämmin :P Lämmin makuupussi vaan niin kyllä tarkenee teltassa nukkua.

  VastaaPoista
 23. hankkiudut johonki jätkäseuraa ja keksit kaikki mahdolliset tavat tehä sen mustasukkaseks. Eiks se oo hauskaa puuhaa? Kerrot sit niistä ku se tulee takas.
  Roopse on kusipää. Jos se ei haluu sua sinne mukaa ni mitä luulet sen sit hakevan sielt?

  VastaaPoista
 24. totaaaa, roopella oli kauheita vaikeuksii päästä sun kanssa matkalle mut kavereiden kanssa se lähtee ulkomaille ihan tosta noin vaan....... ite epäilisin. ja viel ku tekee tommosta salassa, noooh sun poikaystävä ja kai sä sen tunnet parhaiten.

  VastaaPoista
 25. Pakko sanoo ettei ollu Roopelta reilu veto varata matka salaa sulta, etenkin ku se meinas skipata teidänkin matkan rahapulan takia (ja nyt sit onkin varaa lähteä yllätysmatkalle..). Toivottavasti se ei taas satuta sua tekemäällä jotain typerää sinkkukavereiden kesken, koska sä oot oikeest liian hyvä sille. Toivottavast Roope joskus lukisi näitä kommentteja ja tajuaisi miten typerästi se välillä käyttäytyy sua kohtaan.

  Toivottavasti keksit jotain mukavaa tekemistä juhannukseks, täällä on myös yksi kenellä on suunnitelmat auki mutta ehkä vietänkin juhannuksen viettäen laatuaikaa itseni kanssa :-)

  VastaaPoista
 26. Mistt sun hame on?:)

  VastaaPoista
 27. kyllä mä luen roopelle aina näitä kommentteja:) se pääsee siks nyt niin paljon helpommin lähtee ku sai paljon rahaa ylppärilahjaks. niin ja mitä muuten tähän mun tilanteeseen tulee nii kalajoelle lähetään jos vaan saatais auto ja vaikuttaa siltä ettei saada:D ulkomaille lähtö on siis pohdinnassa vielä, pitäis säästää mut mieluummin tuhlaan rahat sen eestä ettei tarvii nyhjöttää yksin kotona

  anonyymi: h&m:ltä:)

  VastaaPoista
 28. sehän on nyt iha tyhmää tuhlaa rahat vaa sen takii ettei tarvii kotona olla, koska tietääkseni säästät rahaa siihe uutee asuntoo? mieti viel :D kyl mun mielest se asunto nyt täl hetkel on paljo tärkeempi ku juhannusseura!

  VastaaPoista
 29. tuuhan käymää oulussa nii juhlitaan täällä! :))

  VastaaPoista
 30. Voi että kun pitäisit noita sun hiuksia välillä niin että kauniit kasvos tulis paremmin esille :)

  VastaaPoista
 31. Voi ei miten perseestä oikeesti!! Mut pidä sä viiskertaa kivempi jussi vaikka sit ilman RoopeToopee.. :D Mulla on periaatteessa juhannus jo sovittuna mut haluaisin kyllä himokselle edelleen (kalajoki ei innosta) kaikista eniten:( Että jos kyydit löytyy niin oon valmis lähtee hahaha :-D asun iisalmen lähellä kaikenlisäks! Pakko sanoo et sä oot niin samanlainen mun kanssa, siinä videossa äänes kuulosti iha mun äänelle, mäki alan kypsyä omaan asuinpaikkaani ja vaatetyyleissäki jotai samaa :") Pidä lippu korkeella vaikka välillä potkiski elämä päähän:)

  VastaaPoista
 32. Meitä myös Kalajoki houkutti, mutta ei niinkään festarit, vaan meri, hiekkaranta ja leirintäalue. Halvempi ratkaisu löytyi sitten Hangosta, jonne lähdetään nyt ensi kertaa katsomaan juhannusmeininkiä. Ainakin vaikuttaa hauskalta, teltta matkaan ja menoksi ;)

  http://www.facebook.com/events/270018396429227/

  VastaaPoista
 33. Minä olen nyhjöttänyt vähän turhan monesti juhannuksena kotona. Festareilla on myös tullut myös useasti vietettyä juhannusta ja pari kertaa ulkomailla. Ei se kotona nyhjääminen nyt niin pahasta ole. Vähän ahdistaa, mutta seuraavalla viikolla olet jo unohtanut ahdistuksen.

  VastaaPoista
 34. Onhan se ehkä vähän inhottavaa istuskella kotosalla juhannus, mutta ei se nyt loppupeleissä niin erikoinen ole. Itse harkitsen ihan vapaaehtoisesti kotiin jäämistä, kun muuten ei kerkee koko kesänä lepäämään viikonloppusin :) Kuten mainittu, sen juhannuksen ajan ja hetki sen jälkeen voi olla pientä ahistusta, mutta noppeesti kaikki unohtaa juhannustouhotuksen :)
  Ja Roopelta erittäin ikävää ja epäilyttävää varata matka salaa sinulta. Mun mielestä on enemmän kuin okei lähtee kaveriporukalla reissuun, mutta miksi tehdä se salassa?
  -M

  VastaaPoista
 35. Mulle kelpais ihan kunnon koti juhannus, hyvien grilliherkkujen kera! Kaverit hehkuttaa himosfestareita ja mä koitan toipua vielä provinssin jälkeisestä kuumeesta. Katsoo jäänkö kotiin vai lähdetäänkö taas festaroimaan....

  VastaaPoista
 36. Mitä paskaa toi poikaystäväs touhu :D

  VastaaPoista
 37. Joo ei tässä muuta oo kun se että salaa varaa reissun ja sinkkukavereiden kanssa -> selvä pettämisreissu tulossa. Miksi muuten olis varannut salaa :DDDD Vitun pelle ja säälittävä mies, voi raukkaa kun et tajua jättää sitä jo :(

  VastaaPoista