26.6.2012

you gotta be kidding me

Haha sori nyt tällanen vähän valitusvideo, suunnitelmat ne vaan aina menee pilalle:D Onneks en jää murehtii näitä elämän pikkukolhuja vaan porskutan vaan eteenpäin paremman toivossa. Jospa tän kaiken alamäen jälkeen se ylämäki oottelis jossain. 
ps. Kattokaa millasen kisan bongasin nellyltä, ehkä vähän jäljessä mut kuitenki! Ite taiteilin jo oman laukkuni, ei ehkä tullu mikään maailman hienoin niin antaa muiden hoitaa tää homma:D Tsekatkaapa muuten alet samalla, mulla meinas lähtee paritki kengät tilaukseen mut piti pitää järki päässä ton rahankäytön suhteen nii jäi tilaamatta. Ja koodiks sinne käy esimerkiks ''laura''.

31 kommenttia:

 1. Oot niin sulonen tyttö mutta en vaa tajua mitä näät siinä roopessa? Sehän pettää jatkuvasti lupauksensa

  VastaaPoista
 2. voii että oot ihana! (: niin luontevasti tossa ja kaikkee. tiedän myös tasan ton tunteen ku kaikki suunnitelmat kusee yms. parhaat jutut tapahtuu just sillon ku ei suunnittele mitään (: mutta hei asutko oulussa tai jossai siel ku noin kauan kestää junalla hessaa?

  VastaaPoista
 3. Musta kuulostaa, että sä otat tollaset pienet vastoinkäymiset vähän liian raskaasti. Elämä on loppupeleissä asennekysymys.

  VastaaPoista
 4. anonyymi: asun iisalmessa, täältä perus mikä kestää on 5h 40min mut jotkut kestää vaan 5h:) kiitti!

  VastaaPoista
 5. Minkä takia et voinu mennä yksinäs sinne yötä, jos sulla kerta asuaa siellä sukulaisia? :D Kai sä nyt voit niitä kauppoja kiertää yksinki, ei sun tarvittis mun mielestä jäädä himaan masisteleen siks, että Roope teki taas suaki koskevia päätöksiä sun selän takana.

  VastaaPoista
 6. sun poikaystäväs on kyl aika ihme tyyppi.. :( mä tasan tiiän et jos mulla ois tommonen vastaavanlainen tilanne nii poikakaveri päästäs kaverinsa lähtemää ja jäis mun kaa sit helsinkiin siksi yheksi päiväksi ku kerta on niin luvannu :) en vaan voi käsittää miten sun poikaystävä laittaa jatkuvasti kaverinsa sun edelle.

  VastaaPoista
 7. Miten sä kestät Roopee, ei poikaystävän kuulu olla tollanen... Mä en edes kehtais tulla kertoon jos mun poikaystävä tekis jatkuvasti tollasta!

  VastaaPoista
 8. Sä et ansaitse tollaista käytöstä. Ymmärrän, jos rakastat roopea etkä tietenkään halua jättää sitä, mutta välillä täytyy luopua siitä mitä rakastaa saavuttaakseen jotain parempaa. Oot upee tyttö ja teet mitä teet, mutta mieti asioita pikätä tähtäimeltä. Haluatko aina pettyä ;//?

  VastaaPoista
 9. anonyymi: ei mun olis järkee sinne yötä mennä ku en aio ku piipahtaa kaupoissa ku ei oo oikein varaa shoppailla:D ja muutenki yksin on tylsää ja oon käyny siellä nyt nii monesti muutenki

  VastaaPoista
 10. ne on roopen autolla siellä nii ei roope voi sille kyllä oikein mitään että sen kaverit haluu lähtee, se on vähän niinku 3-1:D se vaan et ne eka sano et se käy et lähetää sen mun haastattelun jälkee mut sitten parin tunnin päästä sano että ei käy vaan ne haluu kotiin, miehet!

  VastaaPoista
 11. No omapaha on asias ku et huomaa mitään jo tuossa touhussa :D olisin kyllä ite laittanu kävelemään tuollasen jätkän ajat sitte...

  VastaaPoista
 12. Tommone suunnitelmien muuttelu on kyllä niin ärsyttävvää ku olla ja voi ja se että asiat ei mekkään hyvin! Toivottavasti kohta alkaa sullaki sujumaan asiat paremmin ja en oo aikasemmin varmaan kommentoinukkaa mittää vaikka oon yli vuoden tätä sun blogia lueskellu, ja tää blogi on yks mun lemppareista ja sulla on niin kivoja vaatteita ettei mitään rajaa. Yritä vaan pysyä positiivisena ja onnea sulle sinne haastatteluun! :)

  VastaaPoista
 13. Jotenkin virkistävää kun kerrot oikeesti kaikista sun elämän tapahtumista täällä blogissa,myös tämmösistä vastoinkäymisistä. Monet muut vaan hehkuttaa aina onneaan.

  VastaaPoista
 14. minne sulla on se haastattelu? t:anni:)

  VastaaPoista
 15. mun tekis mieli ravistella sua, jotta tajuisit roopen olevan idiootti! se ei ansaitse noin sulosta tyttöä itelleen... tottakai varmaan rakastat sitä, ja sen takia aina puolustelet sitä ja nii edes päin, mut ihan oikeesti: rakastava ja välittävä poikaystävä ei tekis tollasia ohareita kerta toisensa jälkeen! toivottavasti ymmärrät sen pian.

  onnee työhaastatteluun ja jaksamista junassa istumiseen...

  VastaaPoista
 16. No jos ne on Roopen autolla nii sitä suuremmalla syyllä!:D Laittas ne kaverinsa menee sil junalla ku tiesivät että roope haluu jäädä stadiin. Kävelisivät jos ei kyyti seuraavana päivänä kelpaa :D

  VastaaPoista
 17. tunnut olevan vähä liia kilti ja sinisilmäne . olisin alkanu ärräpäide tulla sen verra et pojat perkele ei ois uskaltanu ajaa kotii enää vaa menny sun ehdoil ! ja miks sun poikaystävä ei jääny sun kaa kahestaa sit sinne ?

  VastaaPoista
 18. "Kun miehet kohtelevat naisia huonosti tai suhtautuvat välinpitämättömästi, heidän käytöksensä vaikuttaa mielihyvähormoonitoimintaamme. Alamme janota dopamiinia, minkä vuoksi vaadimme rakkautta ja tunnustusta entistä sinnikkäämmin. Mitä huonommin mies naista kohtelee, sitä enemmän häntä yritetään miellyttää. -- Ansaitset kumppanin, joka haluaa nähdä vaivaa suhteenne eteen. -- Naisilla on taipumus ajatella, että sinnikäs uurastus palkitaan ennen pitkään ja mies muuttuu halutun kaltaiseksi. Ikävä tuottaa pettymys: näin ei tapahdu. Nyt saatat tarrautua viimeiseen oljenkorteesi: hänhän sanoo rakastavansa sinua! Mutta rakastaako todella? -- Muista yksinkertainen sääntö: arvosta itseäsi, äläkä anna poikaystäväsi sabotoida sinulle arvokkaita asioita tai ihmissuhteita. -- Kun näin ei tapahdu, anna hänen mennä- tai avaa ovi ja ohjaa ulos. Sieltä tulee ennen pitkään sisälle jotain paljon parempaan." Cosmopolitan 7/2012

  Ihan vain ajateltavaa Roopen suhteen.
  Elin itse 6 vuotta hyvin saman kaltaisessa suhteessa, kuin sinun ja Roopen suhde vaikuttaisi olevan. En suostunut myöntämään, että poikaystäväni oli välinpitämätön ja epäreilu minua kohtaan. Vaikka sitä sanottiin minulle monelta eri suunnalta, en suostunut uskomaan. Olihan minussakin vikoja! Niin, mutta silti ansaitsin paljon parempaa. Onneksi reilu vuosi sitten päätin erota silloisesta poikaystävästäni. Kuvittelin entisen poikaystäväni kanssa seurustellessa, etten voi löytää ketään niin hyvää enää, mutta kuinka väärässä ihminen voikaan olla! Nykyään seurustelen, valehtelematta, maailman ihanimman miehen kanssa. Nyt tiedän millainen on tasa-arvoinen parisuhde ja millaista on kun kumpikin arvostaa ja rakastaa pyyteettömästi toisiaan. Tiedän, että entinen poikaystävänikin rakasti minua, mutta ei sillä tavalla kuin tasa-arvoisessa parisuhteessa kuuluisi.
  Totta kai minun on typerä neuvoa tuntematonta ihmistä, mutta ihan täysin omien kokemuksieni ja sinun kertomuksien pohjalta, voisin laittaa pääni pantiksi, että ero olisi ainoa ja oikea ratkaisu teille. Veikkaan, että Roopen mennessä inttiin, hän tuskin jaksaa matkustaa joka toinen viikonloppu Helsinkiin moikkaamaan sinua. Ehkä aluksi, muttei pidemmällä tähtäimellä, kun jo ihan Iisalmen sisälläkin teidän näkemisenne tuntuvat välillä olevan liian ylivoimaisia Roopelle.

  Senja, mieti, mitä haluat elämältäsi. Haluatko muuttaa Helsinkiin ja koko sen ajan murehtia ja miettiä, onko Roope sinulle uskollinen ja tuleeko hän moikkaamaan sinua? Vai haluaisitko itsenäistyä ja nauttia nuoruudestasi ilman ylimääräisiä murheita (opiskelijana niitä murheita saa tarpeekseen ilman miehiäkin)? Olet vielä niin nuori, ettei mikään ole vielä liian myöhäistä. Olette serurustelleet Roopen kanssa jo melko pitkään, mutta silti ei koskaan ole liian myöhäistä lähteä huonosta parisuhteesta. Mielestäsi suhde ei ehkä oe niin huono, tai huonompaakin voisi olla, mutta niin voisi olla myös paljon, paljon parempaa! Itselleni ainakin oli kova paikka lähteä suhteesta, joka oli kestänyt vaikka millaisia vastoinkäymisiä ja kestänyt nuorelle iälle jo kauan. Vaikka ero oli kova paikka, en voi väittää sitä mitenkään helpoksi, oli se silti elämäni paras päätös, josta kiittelen itseäni päivittäin. Välillä maanittelen tosin, miksen tehnyt päätöstä jo paljon aikaisemmin. Mutta uskon, että sillekin oli tarkoituksensa, miksi sinnittelin sellaisessa suhteessa niin pitkään. Ainakin osaan edellisen suhteen jälkeen arvostaa nykyistä poikaystävääni ja vaalin rakkautta kaikin keinoin.

  Anteeksi näin kauhean pitkä saarna ja vouhotus. Haluan vain, että nauttisit elämästäsi, etkä joutuisi kerta toisensa jälkeen pettymään elämääsi, ja etenkään Roopeen. En halua, että kukaan joutuisi toteaamaan saman kuin minä kuuden vuoden seurustelun jälkeen, että ns. haaskasin kuusi vuotta elämästäni, vaikka oikeasti ihania hetkiä olikin paljon :)

  Tsemppiä ja suuri hali!
  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä komppaan tätä sulle nyt, kun ero on tullut. Mä oon ollu kauan sitä mieltä, että sä oot aivan liian hyvä roope toopelle!!

   Toivottavasti luet näin vanhaan postaukseen tulleen kommentin...

   Poista
 19. Must on kyl hiema kummaa et kaikki sanoo et roope ei sovi sulle jos nyt käy tollanen juttu,kyl muaki vituttais varmasti ja ärsyttäs ku suunnitellu jo valmiiks mut kuitenki oon ymmärtäny et teil menee kuitenki aika hyvin ? (eihän toki kellekkää oikeestaa kuullu,mut kuitenki ) Ni kaikki heti iha kauhuissaa et mitä näät roopes ku se tekee noin .. ei toi nyt ihan kauheen kamalaa kuitenka oo,in my opinion. Sulla on kyl tosi ihanat hiukset,ja noi shortsit ois tervetulleet munki kaappii :)

  VastaaPoista
 20. Mä en sano että sun pitäisi jättää Roope, koska teidän suhdeta eo tunne 100% kun te :) Mutta mäkin joskus siedin pojalta tyhmää käytöstä, koska mä luulin etten löytäisi ketään muuta. Ja nyt oon kihloissa maailman ihanimman miehen kanssa. :)
  Toivottavasti se haastattelu menee hyvin, niin helpottaisi vähän tota vitutustasi. :)

  Niin ja alennusmyynneistä... :D Mä hairahduin ja tilasin alennuksesta Minna Parikan kengät. :D Mutta kun 290€ kengät maksaa vain 115€ niin sitä ei vaan pystynyt vastustamaan! :D

  VastaaPoista
 21. anonyymi: oliko roope kunnolla?: D

  VastaaPoista
 22. senja, pakko kysyä että onko roope ollu teiän koko seurustelusuhteen ajan tommonen? (te ootte ymmärtääkseni ikäänne nähden ollu aika kauan yhessä). tietenkin roopesta saa vaan sen mielikuvan mitä blogissasi kerrot mutta ei se nyt kovin herrasmieheltä vaikuta. välillä voi olla hyvä elää sinkkuna,sitä paitsi helsingissä on paljon mukavia miehiä ketkä sut varmasti haluais omakseen! onnea haastatteluun! -laura

  VastaaPoista
 23. Sara: ei jengi varmaan vain tämän vastoinkäymisen takia puhu noista Roope jutuista. Jos luet enemmänkin täältä blogista näitä postauksia, huomaat, että Roope on töpeksinyt ennenkin..

  VastaaPoista
 24. pakko kysyä, että eiks se Roope reagoi mitenkään näihin sun postauksiin ja muiden kommentteihin, jotka koskee sitä vai eiks sitä vaa kiinnosta? luulis vaikka lukijoiden kommenttien lukeminen herättävän ajatuksia.. toisen paskamainen käytön parisuhteessa kuluttaa aivan mielettömästi, tiedän kokemuksesta. tsemiä ja halituksia!!

  VastaaPoista
 25. Mua suoraan sanottuna vituttaa sun puolesta. Näin juttujen perusteella, mitä sä Roopesta kerrot, on aivan selvää että Roope laittaa kaverinsa sun edelle. Viimeisimpänä esimerkkinä tää näiden sankareiden kotiinpaluu. Vaikka ne olikin Roopen autolla liikenteessä, olisi mun mielestä Roopella ollut kaksi oikeaa tapaa toimia: Joko pistää kaverit tulemaan junalla kotiin, kerta oli jo sopinut sun kanssa että näette Helsingissä tai sitten kaverit olisivat jääneet kiltisti odottamaan sua keskiviikkoon asti, aivan kuten olitte jo alun perin sopineet. Luulisi, että sun näkeminen olisi ollut Roopelle tärkeintä, kun olitte kuitenkin viikon erossa olleet. Tiedän, että oma poikaystävä olisi tuossa tilanteessa jäänyt mun kanssa Helsinkiin pyytämättäkin. Miksi sä annat Roopen kohdella sua niin huonosti? Onko se ikinä edes oikeasti pahoillaan, kun tekee sulle oharit kerta toisensa jälkeen? Sulla on Senja oikeus parempaan, ymmärrä se!
  Ootko varma, että haluat elää tollasessa suhteessa loppu elämäs? Mä en ainakaan suostuis olemaan ikuinen kakkonen, elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi suhteeseen, joka ei toimi kunnolla. Ootko ikinä ajatellut, että pitäisitte taukoa vaikka Roopen intin ajan? Sun ei tarvitsisi riutua ikävässä, vaan voisit elää täysillä elämääsi Helsingissä. Ja oon ihan varma, että jos vaan oot rohkea ja hankkiudut uusiin tilanteisiin, ennen kuin huomaatkaan tapaat jonkun ihmisen, jolle sä olet se tärkein ja joka ei petä. Mun on suoraan sanottuna vaikea uskoa, että se aina lomillaan ajaisi sun luo, kun kaverit on kuitenkin lähdössä baariin. Ja sellaisiakin poikaystäviä on, jotka oikeasti ajaa sen 400 kilometriä tyttöystävänsä luo lomilla, jotta ehtivät olla edes päivän tämän kanssa. Kuten sanottu, älä tyydy oleen kakkonen!

  VastaaPoista
 26. anonyymi: se aina raivoo jos luen mitään kommentteja täältä, sitä vituttaa ku kuulemma mustamaalaan sitä täällä:D haha

  VastaaPoista
 27. bros before hoes, mut vois edes välillä osottaa vähän kunnioitusta.........................................

  VastaaPoista