10.7.2012

can't say no

Huhhuh tekee kyllä tiukkaa (jep nyt jo..) olla armeijaleski. Onneks ens viikolla pitäis alkaa työt niin on ees jotain tekemistä. Tänään käytiin kelalla selvittää opintorahajuttuja ja jee saan sitä sittenki koska avoliittoon muuttaminen vaikuttaa asiaan ja nythän meillä on roopen kanssa kämppä hakusessa. Meinas joutua helsinkiin muutto jo vaakalaudalle noitten tukijuttujen takia, olis ollu jo vähän liikaa paskaa niskaan jos en olis päässy muuttaa. Olis ollu vaihtoehtona sekin että paiskin hulluna duunia joka päivä opintojen ohella, nyt ei tarvii ainakaan siitä huolehtia. Töitä aion tottakai hankkia, mutta haluun tottakai myös riittävästi vapaa-aikaa.

Nyt niihin torstain asukuviin. Käytiin ostaa vähän eväitä ja lähdettiin veneilee. Mä en oikein nauttinu siitä vauhdin huumasta ku pelkäsin kokoajan että irina tippuu mun sylistä sinne veteen:D
Nyt mä jatkan tätä yksin kärvistelyä, tekis mieli melkein lähtee hakee roope pois sieltä:D Se joutuu nyt heti alkuun olee kolme viikkoo kiinni mut onneks lauantaina on vierailupäivä ja ajattelin mä sinne joku ilta ajella sitten varmaan ens viikolla jo moikkaa sitä.

17 kommenttia:

 1. voi vitsi ootte niin söpöjä roopen kans!
  mistä toi sun ihana toppi on? ja muistatko paljon sillä oli hintaa? (:

  VastaaPoista
 2. anonyymi: toppi on new lookilta tilattu, en muista hintaa:) kiitti!

  VastaaPoista
 3. mun ystävä kävi kans tuota laajasalon koulua graafisella linjalla ja se ihmetteli kanssa noita. koska laajasalon opisto tosiaan ei ole ammattikorkeakoulu eikä yliopisto niin ei tule tukia eikä myöskään ole oikeutettu HOASin asuntoihin, jotka on siis muita helsingin asuntoja halvempia. hänen piti ottaa sitten opintolainaa että sai opintojen ohella elämänsä kustannettua vaikka kävikin vakituisesti samanaikaisesti töissä. tsemppiä siis! :)

  VastaaPoista
 4. Oo onnellinen et sun poikaystävä käy armeijassa jossain lähellä,et voit käydä noin vaan vieralemassa vierailupäivinä :) Silln kauan sitte (onneks siitä on jo kauan) ku mun poikakaveri oli armeijassa, välissä oli vaivaiset 600km :(! Mutta tsemppiä kovasti inttileskeyteen, nopiaa se aika sit mennööö :))

  VastaaPoista
 5. Kuinka kauan siitä on, kun sun poikaystävä petti?
  En tosiaan tahdo olla ilkeä tällä kysymyksellä, joten jos tää kommentti häiritsee niin poistoon vaa :)

  VastaaPoista
 6. anonyymi: about 1,5 vuotta, kännipussailu oli kuitenki ''isoin'' juttu mitä se teki niin pitää vaan unohtaa ja parantuu:)

  VastaaPoista
 7. Miten ihmeessä sulle ei myönnettäis tukia jos oot opiskelija :o Ja jos ei myönnetä, kyllä sossu maksaa toimeentulotukea eikä sun tarvitse töissä käydä opintojen ohella! Jokatapauksessa saat kelalta tai sossulta varmasti rahaa! Toivottavasti olisitte myös oikeutettuja HOASin asuntoihin, nää on niin halpoja! :) Toivottavasti kaikki menee hyvin ja asiat järjestyy!

  VastaaPoista
 8. Olin tos samas tilantees vuosi sitte, kun mun poikaystävä lähti armeijaan ja joutu oleen sen vuoden. Viime perjantaina siis loppu ja voin kertoo et vaik alku tuntuu kamalalt nii siit selvii! Vaik ei tää vuosi mitenkää äärettömän nopeesti menny... :D Tsemppii kuitenki kovasti!:)

  VastaaPoista
 9. Itellä samat fiilikset tän inttileskeyden kanssa... Poitsu lähti sinne vasta ja jo nyt tuntuu että siitä on ikuisuus kun oon ees nähny sitä. Vaikeinta on mun mielestä se kun ei saa ees soiteltuu ja kerrottuu asioita sillon kun haluais. Ja illat on aika karseita ku nukkumaan mennessä on aikaa ajatella kaikkea! No mutta toivotaan että se aika tosiaan menee nopeasti niinku kaikki väittää!:) ja kaikkeenhan tottuu...

  VastaaPoista
 10. Ihana toi toppi! Ja Irina on vaan nii sulonen aaw <3

  VastaaPoista
 11. Tuli mielee omat fiilikset ku poikaystävä lähti inttii tammikuussa. Eka viikko oli mulle ainaki iha hirvee. Itkeskelin joka päivä kauheesti. :D Mut nyt se on puol vuotta siel ollu ja vielä puol vuotta jäljellä, ni tähän on jo sen verran tottunu et kohta alkaa pelottamaan se kotiutiminen, ja oikeesti yhteisen elämän alottaminen x)

  VastaaPoista
 12. mulla sama kun aikasemmallakin anolla, vielä puol vuotta inttileskeyttä jäljellä :) mulla taas oli ihan täysin toisin päin ku muilla, alku tuntu toisaalta tosi helpolta (paitsi yöt) ja melkeinpä nyt vasta alkanu tuntuu puuduttavalta ja kauheelta. yllättävän harvoin kyl itkeskelen, vaikka oonki herkkä luonteeltani :D mut vinkkinä sulle, kannattaa keksiä mahdollisimman paljon tekemistä, oli se sitte mitä tahansa. ja opetella olemaan miettimättä koko poikaystävää. tottakai sitä ikävä on koko ajan, mut ite oon ainakin opetellu sen "unohtamaan" tavallaan niin sillon on mulla ainakin helpompaa! kyllä se aika nopeesti menee loppujen lopuks, ainaki ekat puol vuotta on menny :)

  VastaaPoista
 13. Ihana asu ja toi toppi sopii sulle älyhyvin :)

  VastaaPoista
 14. Hey, soul sister! Et oo ainoa joka a) kärsii sotaleskeydestä b) kärsii sotaleskeydestä putkeen ekat kolme viikkoa. Kolme sanaa: AIVAN PERSEESTÄ ! Mies lähti sunnuntaina ja maanantai-iltana olin jo varma että pakotan sen tulemaan takasin puolessa vuodessa. Nyt on jo vähä iisimpää, mutta noh en suosittelis tätä oloa kenellekkään. Aika, viina, shoppailu ja suklaa - siinä ne lääkkeet!

  VastaaPoista
 15. Mikä komppania roopel?

  VastaaPoista
 16. anonyymi: tiedustelu:) aiika paska siis...

  VastaaPoista
 17. äääää, rakastan sinun hiuksia!:)

  VastaaPoista