21.7.2012

no matter what you do it's never good enough

Pahoittelut pitkäks vierähtäneestä postaustauosta, syy on niinki yksinkertanen ku et ei oo ollu mitään mistä postata. Päivät on menny niinki rattosasti ku sängyssä maaten ja koneella istuen, welcome to my life. Huomenna mulla alkaa onneks vihdoin työt niin on ees jotain tekemistä. Asuntoja oon katellu mut koska toi tarjonta on aika huono tällä hetkellä nii voi olla et asun elokuun sukulaisten luona ja otan sit kämpän syyskuusta alkaen. Vähän kyllä jänskättää jo, eihän tässä oo ku muutama viikko siihen että koulu alkaa ja siihen mennessä mun pitäis asustaa jo helsingissä. Jospa tää elämä alkais olla vähän edes hohdokkaampaa siellä, ainaki voin alottaa ihan puhtaalta pöydältä kaiken.

Eilen sain vihdoin syyn nousta sängyn pohjalta ylös ku suunnattiin oonan kanssa kajaaniin moikkaa poikia. Käytiin sitä ennen subwayssa syömässä ja meinas olla vähän hankaluuksia löytää sinne mut selvittii kuitenki:D Kasarmilla ei keretty olla ehkä ku tunti ku piti lähtee jo ajaa takas kotii. Muistutti kyllä kieltämättä jotain vankilaa se paikka ku piti kertoo portilla syntymäaikaki?
 Ehkä epäonnistunein kuva ikinä, näytän ihan jättiläiseltä:D Jäätelörasiassa on mokkapaloja joita leivoin roopelle, tais maistua.

 Päällä oli haidin blogikirppiksen kautta hankitut farkkusortsit, jotka on ikävä kyllä vähän liian isot. Lahkeet oli käärityt mutta mä päätin leikata ne käärityt osat pois.

 Mitä tykkäätte asusta?

Tää postaustahti on nyt vähän tällanen mut kyllä tää tästä sitten pikkuhiljaa alkaa normalisoitua:) Ens viikonloppuna pitäis ainakin saada materiaalia aikaseks ku roope vihdoin pääsee lomille.

12 kommenttia:

 1. Pakko tulla sanomaaan yks juttu, ku kerra kommentoin, että oot turvonneen näkönen jne :s nii vaikka tuo varmaan raivostutti, niin haluan silti pyytää anteeks! Hetken mielijohteesta menin raivossani kirjotteleen:s Mutta siis oot niiin kaunis, enkä ymmärrä miks menin nii sanomaan:D

  VastaaPoista
 2. kandee yrittää ettii se oma kämppä, varmaa joku muutama päivä menee ihan ok sukulaisten nurkissa, mut kyllähän se oma rauha on tärkeetä.

  VastaaPoista
 3. Roope sitä, Roope tätä...... Ermahgerd.

  VastaaPoista
 4. Mulla oli jo ikävä sua. Tää on ehk mun lempparein blogi, vaikutat nii kivalta eli jatka samaan malliin :))

  VastaaPoista
 5. Ajattelin ihan samaa tämän yhden anonyymin kanssa.. Roope, Roope, Roope. Kyllä elämässä pitää muutakin sisältöä olla kuin poikaystävä. "Päivän asu, Roope sitä, toinen kuva, Roope tätä." Keksi itselles jotain tekemistä. Kuljeskele esim ympäriinsä, vaikka Iisalmi onkin ihan tosi pikkanen paikka, mut jos lähtee kattelee paikkoja ihan eri näkökulmasta kuin yleensä, niin voit löytää kivojakin juttuja. Nyt sul on aikaa käydä salilla. Tavata uusia ihmisiä. Ihan mitä vain kun on vaan vähän aktiivinen. Saisiti ainakin jotain täyettä päiviin.

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti sä nyt älyät miten tyhjää sun elämä on ilman Roopea. Oon varma, että se ei tule sieltä armeijasta kun ehkä kerran kuukaudessa Helsinkiin, jos sitäkään. Eihän sitä matkaa jaksa hullukaan istua sekä pe&su. Nyt olisi korkea aika löytää elämälle jotain muuta sisältöä!!

  VastaaPoista
 7. Oot ihan paras, mutta harmittaa jos postaustahti muuttuu tällaiseks :/

  VastaaPoista
 8. anonyymi: ei tää tällanen oo kauaa, pari viikkoo nyt vaan on tällasta ennen ku muutan:) sitten ku muutan niin on asujaki mitä kuvata ja kaikkee muutaki juttuu varmana riittää, nyt vaan on se et en tee muuta ku käyn töissä

  VastaaPoista
 9. aivan ihanat noi sun hiukset! :) miten laitat ne et ne on tollain kauniisti laineilla?

  VastaaPoista
 10. Joskus sanoit et kaikki iisalmelaiset vihaa sun blogii, emmä ainakaa :D Sul on tosi kiva tyyli!

  VastaaPoista