30.7.2012

summertime and the living is easy

Hellettä pukkaa vihdoinki ja se alkaa näkyä pukeutumisessa. Ei sillä etten pukeutuis ympäri vuoden muutenki melko kesäsesti:D Tällasta päällä lauantaina:
Eli zaran liivi, monkin sortsit, weekdayn korsettitoppi, biancon korkkarit sekä gina tricotin clutch. Alan nyt vähän petrata lookbookin käytön kanssa ku tossa sivupalkissa on komeillu ihan liian pitkään joskus talvella otettu asukuva..... Mulla on kyllä maailman huonoin muisti nii en välttämättä muista joka asua sinne lisätä:DLoppuun vielä sellasta että ku ehdottelette mulle usein et millaset mun hiusten pitäis olla ja itekki alan taas vaihteeks kyllästyä tähän lettiin niin olisko jotain ehdotuksia että mitä muutosta voisin tehdä tukalle? Otsiksista tuskin luovun, mut esimerkiks väriehdotukset on tervetulleita ja voihan niitä muitaki ehdotuksia esittää vaikka otsiksista pidänki tiukasti kiinni:D

22 kommenttia:

 1. musta voisit kokeilla rohkeesti jotain erinlaista jakausta ja voisit laittaa hieman vaaleamman ruskeaa sävyä!:) jtn kevyen näköistä eikä aina niin raskasta! :)

  VastaaPoista
 2. Paljon makso toi unisieppari? itekki haluaisin jonkun isomman kuvan mutkun tulee niin kalliiks :o mut en kyllä ihan noin isoo mut kuitenki, toi on kyl hieno !

  VastaaPoista
 3. Keskijakaus vaan kylmästi ja jos ihan villiksi mennään ja haluat isoa muutosta niin kylmä vaaleanruskea+vaaleita raitoja? Tumma kyllä sopii ihan hyvin mun mielestä ja tuo väri mikä sulla on nyt on kiva, mutta se keskijakaus ois aika kuumaa kamaa! Ehkä jotain tän tapasta: http://www.examiner.com/images/blog/wysiwyg/image/kim-kardashian-899-5.jpg

  VastaaPoista
 4. jeana: toi on feikkitatska:) maksaa ihan muutaman euron faketattoos.se sivulla, nyt vaa näkys olevan loppu just noi tatskat

  VastaaPoista
 5. Vaikka tykkäätkin paljon otsatukastasi, niin mitä nyt joskus on nähnyt kun otsasi näkyy niin sulle sopis tooooooooosi hyvin vaikkapa keskijakaus, tai joku semmonen, tekis niin raikkaan näkösen susta :) Ja on niiiin ikävää, että ihmiset ei pidä jostain asiasta itsessään syystä tai toisesta ja kun näin kuvan ilman että otsiksesi on siinä edessä niiiin en näe siinä mitäään rumaa!!! itellä melkeen samanlainen otta niin miksi haluat niin kovasti peitellä sitä?? :/ vähän niiku nätti nakuna ohjelmassa, niin siinäkin saadaan naisten vääristyneet käsitykset karistettua(:
  Mutta siiiis jooh, sopis joku eri jakaus ja sitte esim vaikka jotain eri ruskeen sävyjä hiuksiin? :D
  tulipa pitkä kommentti...

  VastaaPoista
 6. Kokeileppas ihan tasaista otsista, joka menee suoraa otsalta alas. Sun hiusten väri on tosi hyvä nyt mutta ehkä jotain vaaleita raitoja? :))

  VastaaPoista
 7. aivan ihana asu jälleen kerran ja oot niin kaunis ! :)

  VastaaPoista
 8. Ei sun tarvii otsiksesta kokonaan luopua, mutta keventäisit vähän sitä :) Revitty otsis ja vaalempaa sävyä, kirkastas ilmettä kummasti. =)
  PS Kiva tuo laukku! ;)

  VastaaPoista
 9. Voisit kokeilla raitoja :)

  VastaaPoista
 10. vaik et tost otsiksest haluiskaan luopuu ni suosittelisin silti ees kevennettyy versioo siitä, erilaista jakausta tms:) se sun otsakammos on ihan turha, ei noin nätin tytön kannata peitellä kasvoja hiusten alla!

  VastaaPoista
 11. Joo semmonen revitty otsis niinku joku tossa sanoki vois olla kiva! :p

  VastaaPoista
 12. Joo semmonen revitty otsis niinku joku tossa sanoki vois olla kiva! :p

  VastaaPoista
 13. mäki oon samaa mieltä et jos et kerta suostu luopumaan otsiksesta kokonaan niin kevennä sitä edes :) jonkulainen semmonen revitty ja ohuempi vois sopii koska toi nykynen on ehkä vähä liian semmonen "aseteltu" ja luonnottoman näkönen kypärä.. silti eniten kannatan et kasvatat otsatukan kokonaa pois ja alat paljastaa enempi kaunista otsaasi ja myöskin kasvonpiirteitäsi! :)

  VastaaPoista
 14. tasainen otsis vois olla kivaa vaihtelua, jos et otsatukasta halua kuitenkaan luopua:) ja mun mielestä sulle sopii noi tummat hiukset tosi hyvin ja menee hyvin nyt syksyn tullessakin

  VastaaPoista
 15. suora revitty otsis ja pidä välillä hiukset suorina, ei laineilla:)! sit vaaleita raitoja vaan sekaan

  VastaaPoista
 16. Sulle sopis tosi hyvin jotain tän tyylistä:

  http://4.bp.blogspot.com/-t5cDcb_XAag/TmSLalsJ_wI/AAAAAAAAAYk/aKsrQChbgFg/s1600/Shoulder-Length-Hair-Styles-2.jpg

  http://www.shoulderlengthhaircuts.net/

  http://thenews247.com/2012-trendy-hairstyles-with-bangs/3873

  VastaaPoista
 17. Laita jotai vaaleita raitoja tai jotain sellast 'piristävää' :)
  Eiks toi liivi ollu yhtää hiostava auringos ? tai vois kuvitella että oli :D

  VastaaPoista
 18. suora otsis ois sulle tosi söpö:) ja vähän kevyemmän näkönen varmaan ku toi nykyne joka on tosi raskas...

  VastaaPoista
 19. Aivan ihana asu, oot oikee hottis! :D :)

  xx Cecilia
  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 20. sullla on aivan ihana blogi! luin tän viime yönä kokonaan läpi:D sait ehottomasti uuden lukijan;)

  sulla on iha uskomaton kroppa, vautsi! ja sinuna pitäisin tukan tummana mut laittaisin semmosii tosi ohuita vaaleit raitoi:) ja sitte kasvattaisin otsista!

  VastaaPoista
 21. Toi liivi on aivan ihana! Haluun samanlaisen - tai saman tyylisen :D Siis zaraan... Sortsitkin on kivat. Ihanaa ku ilma lämpenee <3

  VastaaPoista
 22. mun mielestä sulle sopis sellanen dip dye tosi hyvin! ois ainakin jotain vaihtelua mutta ei kauheen radikaali muutos kumminkaan :)

  VastaaPoista