6.8.2012

dip dyed hair

Päätös toteuttaa liukuvärjäys synty perjantaina töistä kotiin ajellessa ja ei siinä auttanu muu ku käydä samantien ostaa värit ja rueta hommiin. Eka en oikein lämmenny ajatukselle mut why not? Ostin heti alkuunsa värinpoiston ja vaaleenruskeen värin ku osasin varautua siihen että kyseessä ei oo mikään helppo homma. Omia hiuksia en joutunu värjää onneks ollenkaan. Värinpoiston jälkeen hiukset oli selkeesti vaaleemmat latvoista mut vähän liian oranssit. Koska värinpoistoo oli kuitenki jääny vielä nii laitoin väriä yöllä vielä lisää. Värieroo ei tapahtunu joten eiku vaan vaaleenruskee väri seuraavaks ja sitten lopputuloksesta tuliki ihan hyvä vaikkei ihan sen värinen ku ois pitäny. En tiiä mikä siinä on että värinpoisto ei tehonnu pidennyksiin niin hyvin ja eipä se itse värikään tehny muuta ku poisti liian oranssisuuden. Nykyset pidennyksethän mulle tuli vaaleenruskeena niin olin värjänny ne pariki kertaa aiemmin tummiks. Pari osioo jätin kuitenki sillon värjäämättä ja ne oli mulla onneks tallessa niin nyt käytän niitä tuolla seassa.


Mielipiteitä?

Nää kuvat on otettu eilen ja aika krapulaisissa tunnelmissa mentiin, keskittykää nyt kuitenki vaan noihin hiuksiin:D

33 kommenttia:

 1. Ihanan luonnollisennäköiset, en ite tykkää kauheasti sellasesta liukuvärjäyksestä missä latvat on ihan blondit ja juuri melkein musta.. Sun tukka näyttää kuitenkin tosi hyvältä, ihanan "hillitty" värjäys ! (-: Pidennyksetkin natsaa sulle niin mahdottoman hyvin, ihankuin sun omaa hiusta olisi. : >

  VastaaPoista
 2. Ainakin kuvissa näyttää htosi kivalta toi sun tukka! Vähän vaaleemmaks mun mielestä vois vielä tuolta ihan latvasta pistää, tosin tiedä sit et miltä näyttäis niiden vaaleiden pidennysten kans. Mut siis tykkään tosi paljon, sun hiukset on muutenkin niin ihanat! :)

  VastaaPoista
 3. anteeks mun täytyy nyt antaa negatiivinen palaute noista, oon tykännyt aina ihan hirmusesti sun tyylistä ehdottomasti HIUKSISTA, mut nyt... noi näyttää just siltä mitä ne on, eli pidennyksiltä :S harmittaa oikeesti koska toivoin et ku luin tosta liukuvärjäys jutusta et ne olis hyvät mut ei, petyin aika pahasti :S

  VastaaPoista
 4. noi sopii sulle tosi hyvin (-:

  VastaaPoista
 5. Sori, mut pakko sanoo etten pahemmin huomaa mitään eroa:--/ Odotin jotain..no radikaalimpaan!

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä noi on oikein kivat:) Yks anonyymi sano oottaneensa jotain ralikaalimpaa, niin musta liian selvä tollanen värjäys ei oo ees hieno. Mut noi käy sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
 7. höpöhöpö morkkaajat ! tosi hienot ovat, ja ei tarvii olla yhtään radikaalimmat että ei mee epäluonnollisen näköiseks :) sopii sulle hyvin !

  VastaaPoista
 8. Ite en ois vetäny tota "vaaleeta" noin ylös asti, koska nyt pidennyksen ja oman hiuksen raja näkyy niin selvästi.Taii vaihtoehtosesti ois värjänny omienkin hiusten latvoja. Mutta väri on ihan näpsäkkä eniveii:)

  VastaaPoista
 9. Hyvä idea ja hyvä jos oot itse tyytyväinen, mutta niinkuin joku aikaisemminkin sanoi niin nyt sun hiuksesi näyttää siltä, kuin sulla olisi liian vaaleat pidennykset :/ Ymmärrän toki, että itse on vaikeaa toteuttaa liukuvärjäys ja eihän se tietenkään voi olla mikään mullistava muutos, kun sävyt eroaa noin vähän toisistaan, mutta itse olisin ehkä antanut hiusten oll tummemmat pidemmälle latvoihin, jolloin "väärän sävyiset pidennykset"-efektiltäö olisi ehkä välttynyt :)

  VastaaPoista
 10. mä ymmärrän ettei jokainen oo kampaaja joka kommentoi sulle mut kyllä mun mielestä tavallisenkin tallaajan kuuluis nähdä toi miten epäluonnolliselta toi näyttää :S Mä en halua olla sua kohtaan mitenkään inhottava tai mitään mut oikeesti harmittaa et pilasit noi

  VastaaPoista
 11. Tää näyttää lähinnä siltä, että oot vahingossa ottanut eri väriset pidennykset kun mitä oma tukka on. Eli en voi sanoo että tykkäisin..

  VastaaPoista
 12. mun mielestä sun hiusväri oli aiemmin todella kiva. tumma sopii sulle hyvin. ennemmin mä sinuna muokkaisin tuota mallia kuin väriä. hiukset on nyt aiiivan liian raskaat päältä. suosittelen kerrostusta sekä keventämään reilusti tuota otsatukkaa ja kokeilemaan jakausta hieman keskemmälle. nyt sinun nätit kasvosi peittyvät aivan kokonaan hiusten vuoksi.

  VastaaPoista
 13. Oon samaa mieltä ku ylempänäki on oltu! Idea hyvä, toteutus kehno. Nyt näyttää, että sulla on liian vaaleet pidennykset vaan läntätty päähän. ):

  VastaaPoista
 14. Pakko sanoa, että näyttää kyllä juuri siltä, että oot vaan mennyt laittamaan väärän väriset pidennykset! Sulla kun ei aikaisemmin ole huomannut ollenkaan, että on pidennykset.

  VastaaPoista
 15. Jep mustaki näyttää silt et sul ois eriväriset pidennykset päässä:s mut mut iha jees silti:)

  VastaaPoista
 16. Oon samaa mieltä ku pari muutaki tuolla jo sano, et ei olis kannattanu noin ylös laittaa vaaleeta noihin pidennyksiin, koska nyt ne näyttää vaan väärän värisiltä pidennyksiltä..

  Mut ei voi olettaakkaa et ekalla kerralla onnistuu täysin :)

  Ja ite en olis kyl saanu noinkaan hyviä :D

  ps. olisinpa iteki noin kaunis krapulassa..................

  VastaaPoista
 17. nyt näyttää lähinnä et sulla on päässä vaan väärän väriset pidennykset..

  VastaaPoista
 18. oon seurannut sun blogia jo vuosia, ennen ku sulla oli montaa lukijaa, ja mäki haluaisin antaa vähän palautetta :) ei todellakaan pahalla sillä oot tosi nätti tyttö upeella kropalla (ja ihan tosi!!!) mut toi liukuvärjäys ei toimi ainaka noin :/ pidennykset erottuu liian selvästi. oon ihaillu monia liukuvärjäyksiä ja itekin sellasen hommasin loppukeväästä, en kyllä tykkää omastani enää yhtään... :D
  lisäks niinku monet onki jo sanonu ni tee jotain otsikselle! kokeile jotai erilaista :) koska hyvältä sä näytät ilman otsatukkaa ollenkaan myös!
  ootan innolla sun muuttoa helsinkiin ja opiskelun alottamista, onnea niihin! jään innolla seuraamaan :) ansaitset jotain hyvää. oot tosi aidon ja ihanan oloinen nuori nainen :) tää on yks mun lemppariblogeista :) älä anna tason laskea! :)

  VastaaPoista
 19. täytyy myöntää et oon samoilla linjoilla suurimman osan muiden kommenttia heittäneiden kanssa... liukuvärjäys on varmaan vaan turhan vaikea tehdä, jos on pidennykset, kun väri pitäisi saada tasaisesti ja luonnollisesti. auttaisikohan jos vielä vähän vaalentaisit noiden pidennysten latvoja? :s

  VastaaPoista
 20. pakkoa sanoa, katselin tos äsken noita sun 2010 heinäkuun postauksia, niin musta sä voisit ton otsiksen kans tähdätä EDES vähä siihen mitä se sillon oli! :-) se oli paljon 'kevyemmän' näkönen ja kivan näkönenki ku ei ollu niin raskas :-)
  En mä millään pahalla, oman mielipiteeni vaan sanoin ja jos sä ite tykkäät tosta mikä sulla nyt on, niin sit annat sen olla etkä välitä muiden mielipiteistä mitään :)

  VastaaPoista
 21. Toi laukku on aivan ihanan värinen! :-)

  VastaaPoista
 22. Jotain radikaalimpaa odotettiin myös täällä. Eihän noiden eroo huomaa yhtää!:(

  VastaaPoista
 23. noistahan tuli ihan kivat :) ! mun mielest tosta kyllä tajuu et se on tarkotuksel "eriväriset pidennykset" koska sehän on aikalail tarkootus et latvat on eriväriset :D

  VastaaPoista
 24. kokeileppas tälläsiä; http://ownspecialplace.blogspot.fi/2012/07/diy-ombre-hair.html

  hiustenmalli on loistava ja sopis sullekkin, väri myös on kiva.. :)

  yhdyn aiempien lukjoiden kommentteihin; näyttää siltä, että sulla ois väärän väriset pidennykset ja muutenkin toi sun hiusmalli on liian raskaan näkönen, vaikka ihanan pitkät hiukset sulla onkin pidennyksien kanssa :)

  VastaaPoista
 25. Dip dye ja liukuvärjäys ovat kaksi eri asiaa.

  VastaaPoista
 26. tosi kivat tuli :) Muutenkin kiva blogi, jään ehdottomasti seurailee :)

  http://jennina97.blogspot.com

  VastaaPoista
 27. jooh, näyttää vähä väärän värisiltä pidennyksiltä :s ja koittaisit jotain erilaista jakausta kun tuo sun otsatukkas on niin kovin raskas :s

  VastaaPoista
 28. voi nyt kyllä epäonnistui värjäys:/ värjää pidennykset ylhäältä tummaksi nii tulis parempi :)

  VastaaPoista
 29. Ihan niinku joku ylempänä sanoi, en olis vetäny vaalennusainetta noin ylös.. Nyt se näyttää lähinnä siltä että on vaalennnettu koko pidennys ja omatukka jätetty tummemmaksi.
  parempi olisi ollut joku 10-15cm latvaa vaalentaa tai jos haluaa noin ylös niin vähän myös omaa latvaa.

  VastaaPoista
 30. mun mielestä kaikki vois olla hiljaa, eikä toistaa tota samaa että "näyttää väärän värisiltä pidennyksiltä, pilasit hiuksesi kokonaan"
  jos joku on sen jo sanonu ettei tuhatta samaa kommenttia tänne tuu.

  noi on tosi kivat, vähä vaihtelua eikä näytä yhtään pahalta! :)
  tosi hyvin siihen nähden että oot tehny kotona ja ite.
  millon muutatkaan helsinkiin?

  VastaaPoista
 31. anonyymi: noo kaikilla on oma mielipide, tuli tosin vähän yllärinä näin täystyrmäys ku ite en huomannu mitään että näyttäis siltä et on väärän väriset pidennykset:D kiitti! muutan sunnuntaina

  VastaaPoista
 32. Nyt tosiaan näyttäis siltä et ois vaan väärän väriset pidennykset, mutta jos värjäisit pidennysten latvoja vaaleemmikksi, niin sitten näyttäisi paremmin liukuvärjäykseltä :) Ei tuo nykynen tukka ole mun mielestä niin paha ku täällä on sanottu?

  VastaaPoista