2.8.2012

got my hair up real big beauty queen style

Jee torstaissa mennään jo ja vielä paremman tästä päivästä tekee tieto siitä et huomenna on viimenen työpäivä! Kerkeen onneks vedellä vielä viikon pitkiä unia ennen ku täytyy totutella taas aamuherätyksiin, oon maailman huonoin niissä. Pahimpia on nää päivät ku pitää herätä viideltä ja jaksaa vielä ajaa autolla melkein samantien. Nukkuminen puolestaan ei oo ollu helppoo ku oon nukkunu koko viikon yksin, oon niin tottunu nukkuu irinan tai roopen vieressä, mieluiten molempien:D On se jännä miten voi tulla koiraa niin nopeesti ikävä, varmaan pahin osuus muuttamisessa pois kotoo on se et en nää mun vauvelia enkä pysty nukkuu sen kanssa joka yö.

Saitte mut innostuu hiusten liukuvärjäyksestä, ikävä kyllä vaan en pysty ehkä toteuttaa liukuvärjäystä vielä. Pitäis nimittäin vaalentaa pidennysten latvoja ja noi mun nykyset pidennykset on värjätty jo kahesti nii ne ei paljon värjäilystä tykkää. Toisaalta jos vaalennan nyt pidennysten latvoja nii voin sitten hankkia kokonaan uudet pidennykset ku oon kyllästyny liukuväriin:D Katotaan nyt rupeenko läträilee värien kanssa, on kuitenki sen verran tumma toi väri että pitäs varmaan laittaa värinpoistoki ekana. Mitä otsiksiin tulee niin koitan nyt välillä testailla pitää otsiksia eri tavalla ja oon aiemmin testaillukki jo. Ne näyttää ihan ok:lta ku kattoo peilistä mut sitten ku ottaa kuvia niin hyi olkoon.

Tulipa taas jaariteltua, toivottavasti jaksoitte lukee edes jotain:D Nyt asua sunnuntailta ku käytiin kattoo uusin batman. Oli hyvä elokuva mut ihan liian pitkä, oon niin huono keskittyy oikeesti.
Päällä kaks lempparia: forever21 korkkarit sekä ebaysta tilattu hame. Mulle on tulossa nyt tollanen samantapanen hame kans mustana (äiti ei tarvii raivota se makso vaan muutaman euron).

Mitä tykkäätte asusta?

22 kommenttia:

 1. ihana asu, toi hame on upee ! :)

  VastaaPoista
 2. upea asu! :) osaat vaan niin hyvin yhdistellä vaatteita ja värejä.

  VastaaPoista
 3. ootko sää menossa kattomaan roopen valaa ens viikolla ?:)

  VastaaPoista
 4. Ihana asu! Sulla on ihan mieletön tyyli :)

  VastaaPoista
 5. kiitos ihanat<3

  satu: menen tottakai kattoo:)

  VastaaPoista
 6. ootpa hurmaavan näköinen näissä kuvissa! :o

  VastaaPoista
 7. ihana asu jälleen kerran! :) sulla on aivan upee tyyli!

  VastaaPoista
 8. awesome outfit :)
  very beautiful!

  VastaaPoista
 9. toi hame näyttää tosi kivalle ja sä kans oot kyl iha hiton kaunis!(:

  VastaaPoista
 10. aivan upee hame, tykkään sun asusta tooosi paljon ! (:

  VastaaPoista
 11. ei se värinpoisto loppujen lopuks ole niin paha, kun vain osa hiuksista vaalennetaan :) itse vähän aikaa sitten kävin kampaajalla liukuvärjäyttämässä hiukset, vaaleni tosi tummasta vaaleeseen helposti, eikä hius rasittunutkaan kauhean paljoa vaikka monta kerrosta väriä olikin alla :)

  VastaaPoista
 12. Tosi upea asu! Tuo hame on niiin ihana, pitäis varmaan itsekin laittaa tilaukseen joku samantyylinen..

  VastaaPoista
 13. Aivan yli ihana asu! Mäki haluun tuommosen punasen väripilkun <3

  VastaaPoista
 14. Mulla on liukuvärjäys ja harmittaa kun latvat meni vähän huonoon kuntoon ja kyllästyin siihen värjäykseen! En haluis värjätä pois kun mulla ei oo tätä liukuvärii kauaa ollut ja sit kärsii hiukset viel enemmä ko nyt lyön taas uuden värin, mut en toisaalt tykkää tästä enää :D Että suosittelen siin mieles harkitsee asiaa:D Upee asu!:)

  VastaaPoista
 15. Se on vaan tottumiskysymys ;) Ihan älyttömän ihana asu, varmaan ihanin minkä oon sulla nähny!

  VastaaPoista
 16. Ihana asu, hame on tosi kiva! Ite aattelin etten vois koskaan käyttää maksimihameita mut nyt on ajatuksiin pujahtanu sellanen tuuma et jos vaikka ostaiskin yhen... :D Noi korkkarit <3

  VastaaPoista
 17. Hei apua, toi hame on aivan uskomaton! Miten voisin saada tollasen kanssa? Olikse joku tietty merkki vai mitä? aaaa kuolen jos en saa tollasta!

  VastaaPoista
 18. oi nyt on kyllä ihana asu!

  Tervetuloa muuten Helsinkiin ja tsemppiä muuttoon! :)

  VastaaPoista
 19. anonyymi: ebaysta löytyy, hakusanaks vaikka chiffon skirt:) siellä on monia erilaisia

  VastaaPoista