18.8.2012

home is where your heart is

Kotona ollaan ja ai että oli ihanaa nukkua omassa sängyssä. Mitä nyt vaan heräsin aamulla siihen et irina oksenti mun sänkyyn. Tuli huono omatunto irinan takia ku se oli oikeesti suuttunu mulle ku tulin kotii, se mökötti ja oli niinku ei huomaiskaa mua:D Kyllä se siitä sit helty ja normaalisti taas nuoli koko naaman ja kädet läpi moneen kertaan. Seuraavan kerran näänki sitten irinan ja porukat helsingissä parin viikon päästä oli kämppää tai ei. Ens viikonloppuna puolestaan roope tulee kyläilee ja maanantaina mennään oonan kanssa lady gagan keikalle. Vissiin ihan hyvä oli tulla viikonlopuks tänne ku espoossa ja helsingissä on vissiin ihan kiva kaaos weekend festivalien takia.

Nyt palataan kuitenki vielä torstaihin jollon oli tosiaan suomenlinnan reissu. Rähjääntyny olemus kuvissa johtuu ihan vaan siitä et mun silmät päätti taas vuotaa ihan urakalla ennen ku pääsin edes lautalle asti. Oon nyt käyttäny silmätippoja monta kertaa päivässä jos ne ehkäsis tota jumalatonta vuotamista mut ei ne tunnu auttavan mitään. Onko muilla tota vuotavien silmien ongelmaa tai kenties jotain ratkasua siihen?
Ihan kivat maisemat...

Jakulle ei hirveesti tullu tarvetta ku oli niin kuuma. Perus että helteet tulee just sillon ku koulut alkaa... Suomenlinnasta lähdin samantien espooseen, nappasin arnoldsista bagelin ja siirryin parveekkelle ottaa aurinkoo.

Tänään oliski luvassa taas vaihteeks pihviä ja punkkua. Ajattelin lähtee takas helsinkiin vasta maanantaina yöjunalla, jaksaa sitten hyvin kiertää koko maanantain asuntonäytöissä...:D

Mitä tykkäätte haalariasusta?

psst. nellyllä on paaaljon kenkiä hintaan 19,95e, itsehän en tilannu kahta paria......

12 kommenttia:

 1. Mulla on kanssa ongelmia vuotavien silmien kans! Eikä mulla ainakaan autanut mitkään silmätipat vaikka oonkin monia kokeillut. :/ Tosi ärsyttävää kun on pakko käyttää aina vedenkestävää ripsariakin ku muuten ne leviää niin helposti..

  VastaaPoista
 2. Ehkä se silmien vuotaminen on allergista? Sillon sun varmaan pitäis kokeilla jotain allergialääkettä... Kivat sormukset btw! :-)

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Allergialääke ainakin mua auttaa...

  VastaaPoista
 4. Saitko hyvätkin paikat Gagan keikalle? Ite oon menossa sinne jonottamaan jo aamusta kenttälipun kanssa :---)

  VastaaPoista
 5. nii mitä sä opiskelet siellä helsingissä? :)

  VastaaPoista
 6. mullakin vuotaa aina silmät, tai tarkalleen ottaen vasen silmä, se vaan yhtäkkiä alkaa, arrgh ärsyttävää :D

  VastaaPoista
 7. cecilia: mut tää vuotaminen on pahentunu nyt vasta tänä kesänä niin ei sen vissiin pitäis allergiaa olla ku ei oo näin pahasti ennen vuotanu:)

  elina: sain yläkatsomosta paikat eli aika huonot vaikka olin heti yhdeksältä netissä väijymässä:D

  idaida: opiskelen crossmediatoimittajaks:)

  VastaaPoista
 8. Ihana toi toppi, mistä se on? :)

  Kyl allergia voi iskee vaikkei olis ennen ees ollut mitään, mullakin on tänä vuonna vuotanu silmät ja nokka vaikka en oo koskaan ennen ollu millekään allerginen. En siltikään osaa syyä mitään allergialääkettä...:D

  -Tuuli

  VastaaPoista
 9. nimenomaan nyt se varsinkin voi meinata allergiaa, sillä tämä kevät ja kesä ovat olleet todella allergikkojen painajainen. itsellänikin ei ole ollut allergiaoireita sitten päiväkodin, ja nyt ne olivat todella pahat. eli koitappa ostaa vaikka zyrteciä ja jos ei auta, niin silmätipat on seuraava vaihtoehto :)

  VastaaPoista
 10. anonyymi: toppi on bikbokista:)

  VastaaPoista
 11. Mulla kans silmät vuoti kun vesiputous vaikken ikinä oo ollut millekään allerginen. Sit kun aloitin allergialääkkeen nuhan takia niin hoksasin kohta ettei silmät enää vuodakaan. Kannattaa kokeilla! Ei siitä haittaakaan oo!

  VastaaPoista