5.8.2012

kaikki vihaaminen vaa bensaa mun hävittäjään

Nyt vähän tälleen jälkijunassa asua peräti viime maanantailta asti:D Viimestä kertaa tummilla hiuksilla, nyt on nimittäi liukuväri päässä. Aika monta vaihettahan se vaati mut tyytyväisiä ollaan. Siitä sitten huomenna lisää!

Nii minne kaikki rusketus on kadonnu? Päällä lindexin pitkään hukassa ollu mekko joka loppujen lopuks ei ollutkaan kadonnu mihinkään... Mun vaatekaappi on taas niin sekasin että sieltä ei löydä kyllä yhtään mitään. Jalassa puolestaan forever21 korkkarit, jotka on jalassa ehkä parhaimmat ikinä.

Tässä yks osa kesäkilojen aiheuttajasta, mut hei kuka osaa laihduttaa kesällä? Niinki helppoo ku tortillasipsejä, taco- ja juustokastiketta ja jauhelihaa sekasin. Nam!

Mitä tykkäätte asusta?


10 kommenttia:

 1. ooii toi ruoka on niin hyvää! :D kokeilepa lisätä joskus sinne sekaan ihan perussalaattipohja, niin tulee ehkä vielä parempaa. tai no en nyt tiiä, mut vähän erilaista :p

  VastaaPoista
 2. luin tän postaksen ja sit katoin sun formspringii, eka kysymys

  "liukuvärjäys vois sopii sulle! sillain päältä tummemmat sit alta ei niiku ihan blondit vaa vaaleenruskeet :) kaunokainen!
  smile 0 Smiles


  en oikein osaa kuvitella liukuvärjäystä itelleni mut kiitti:)"

  haha hauska sattuma : D

  VastaaPoista
 3. Tiesin että kallistut siihen vaihtoehtoo !
  Itekki voisin kokeilla tai on tehny pitkää jo mieli testata minkälaista jälkeä tulis.
  Tällee btw,miten muuten hoidat sun pidennyksii ne näyttää aina niin luonnollisilta , tai ei niiku sellasit takkusilta jos tajuut mitä tarkotan :D

  VastaaPoista
 4. ansku: pitää koittaa:)

  anonyymi: kieltämättä aika hetkessä tehty päätös oli et koitan liukuvärjäystä:D

  sara: en mitenkään, harjaan vaan usein ja käytän lämpösuojaa jos suoristan/kiharran:)

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirtsakka kesäasu :)

  http://thoughtslovediamonds.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Jotenkin kyllä tuntuu siltä kuin toi munkin rusketus olis kadonnut jo aikoja sitten jonnekkin.

  VastaaPoista
 7. en malta oottaa sun uusia hiuksiaaa!! mulla on ollu kans semmonen vähän liukuvärityyppinen jutska päässä, tyvestä oli ihan tumma ja latvat sitte aivan blondit. oli se hyvännäkönen sen kuukauden :D mutta eiei ei ennää ! oon nyt värjänny pääälle ruskeella ja tossa oli kyl aika iso kontrasti nyt ku aattelee.... toivottavasti sun hiuksista tulee sitte nätimmät!:)

  VastaaPoista
 8. Tänä kesänä on rusketukset olleet kaikilla vähissä. Joskus kaupungilla tulee vastaan joku ruskettunut tyyppi ja silloin vaan miettii, että missä tuo on oikein ollut, kun ei muut ole ruskettuneet.

  VastaaPoista
 9. Onpa ihanat kengät:)

  VastaaPoista
 10. Voi että oot nätti! Ihana toi mekko :O
  Nyt vasta tajusin että sulla on pidennykset! Tosi hyvän näköset! Ootko värjänny niitä ite? (tai siis nyt teit ton liukuvärjäyksen, kärsikö pidennykset siitä?)

  VastaaPoista