20.8.2012

today's details

Huhhuh kahden tunnin yöunet, viiden tunnin junamatka ja muutaman tunnin koulupäivä takana. Juna lähti tosiaan 04.38 ja kymmeneltä sitten vaan suoraan kouluun. Kohta olis eessä vielä asuntonäyttö ja kaupassaki pitäis käydä. En tiiä johtuuko väsymyksestä vai mistä, mut jotenki tää päivä on tuntunu ihan yhtä vaikeelta ku viikko sitten ku muutin tänne. Mielessä pyörii vaan luovuttaminen kaiken tän suhteen, vaikka oonki oottanu tänne pääsemistä niin pitkään. Pitää vaan ajatella kaikkia niitä syitä miks halusin iisalmesta pois ja syitä, joitten takia halusin niin kovasti helsinkiin. Tää olis tuhat kertaa helpompaa jos irina olis täällä mun seurana, vinkvink vaan äitille.....

Koska tää päivä mentiin jäätävillä silmäpusseilla ja eilisen meikit naamassa niin naamaa ei tän päivän kuvissa näy. Ainii ja tosta eilisestä tuliki mieleen et kävin kajaanissa moikkaa tota mun sotilasta. Nyt on huomattavasti helpompaa oottaa perjantaihin asti ku se tulee tänne!
En tajunnu yhtään kattoo juna-aikatauluja ennen iisalmeen lähtöö nii en tajunnu ottaa mukaan mitään vaatteita ku ajattelin et tuun kuitenki sunnuntai-iltana jo takas helsinkiin. No toisin kävi, ja pitiki sitten kehitellä asu niistä vaatteista jotka oottaa kotona vielä muuttoo. Parhaat vaatteet mulla on täällä espoossa, mut kyllähän mä yllättävän hyvin onnistuin keksii asun niistä vähän huonommista vaatteista. Ohuita sukkahousuja mulla ei tosin ollu, mut kai noi paksut meni nyt ihan hyvin ku ilmatki on vähän viilentyny.

Paita on kirpparilta, hame vero modasta ja laukku h&m:ltä. Mitä tykkäätte hätävara-asusta?

14 kommenttia:

 1. hirmusesti tsemppii sulle, voin kuvitella millasta rohkeutta vaatii muutta yksin kauas kotoa opiskelemaan vieraaseen kaupunkiin vieraitten ihmisten kanssa! ite jänistin ja jätin hakematta helsinkiin, välillä kyllä kaduttaa:-( mutta u go girl!!

  http://bbisous.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Nätti asu, tykkään erityisesti hameesta:)

  VastaaPoista
 3. mikse koira ei saa olla siellä sun luona? :(
  Tsemppii!!

  VastaaPoista
 4. mun on ihan pakko ihmetellä miten sä jaksat valittaa kun oot niin pitkään nimenomaan halunnut pois....

  VastaaPoista
 5. anonyymi: vanhemmat ei anna :/ anonyymi: koska kerron miten asiat on, en mä itekkään olettanu että alku olis mitään ruusuilla tanssimista, ei tietenkään oo ku muuttaa pois kotoo, näin kauas josta ei tunne ketään ja sit vielä pitää asua vieraassa kodissa ku kämppää ei tahdo löytyä, tollaset nyt on sellasii asioita et ne väkisinki vaivaa:) on täällä todellakin myös paljon hyviä puolia mut noi huonot vie nyt näin alussa voiton, kyllä tää tästä paremmaks vielä muuttuu

  VastaaPoista
 6. Vitsi sulla on kivoja vaatteita, vaikka noissakin kuvissa vaan joku "hätävara-asu". HAH! Tosi hyvältä näytät. Sit kun saat asuntojuttus hoidettuu ja tavaras sinne, niin pistä pliis joku blogikirppis pystyyn jos sulle jää ylimääräsiä vaatteita, joita et enää käytä. :D

  VastaaPoista
 7. kiva asu ! (:

  whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. miksette muuten vuokraa sun poikaystävän kanssa asuntoa, kun armeija maksais siitä puolet? tai siis eihän sen oikeasti tarviis asua siellä, mut monet tekee silleen et vuokraa yhessä et molempien nimet on paperis yms!

  VastaaPoista
 9. anonyymi: niinhän me vuokrataanki:) eihän mulla muuten olis mitenkää varaa asua täällä

  VastaaPoista
 10. http://www.hoas.fi/www/hoaswww.nsf/sp?open&cid=etusivu Jos et oo viel laittanu hakemusta nii kannattaa, ei ainakaa ois kallist..:-)

  VastaaPoista
 11. Voimia!!! T. Itsekin iisalmesta karannut :)

  VastaaPoista
 12. Kela ei tule maksamaan roopen osuutta vuokraan, jos aijotte nyt vuokrata yhteisen asunnon. Asiasta voit lukea täältä:

  http://kela.fi/in/internet/suomi.nsf/NET/300508105449PV?OpenDocument

  Eli teidän olisi täytynyt muuttaa kolme kuukautta ennen roopen intin alkamista ja kelan sanojen mukaan "asua vakituisesti" teidän kämpässä.

  Koska kerroit, että sulla ei ole varaa asua yksin vuokrakämpässä helsingissä, niin sun kannattaa katsoa näistä paikoista solukämppää (ja muista mainostaa sitä, että oot asunnoton ja kannattaa pommittaa niitä puheluilla ja paikan päälle käymisillä!):
  -Hoas (et voi saada yksiötä, koska heidän mukaan sun tulisi olla viimeisen vuoden amk tai yliopisto-opiskelija. tosin kokemuksesta voit saada sen kuitenkin jo niin, että sulla on pari vuotta opiskeluja jäljellä)
  -nuorisosäätiö.fi
  -Sato
  -Vvo.

  Tsemppiä opiskeluihin ja kyllä se elämä alkaa rullaamaan täällä helsingissäkin :)

  VastaaPoista
 13. anonyymi: kela maksaa heti roopen osuuden ku vuokrasopimus on allekirjotettu, se et muutetaan yhteen katotaaan perheen perustamiseks nii siks ei tarvii oottaa sitä 3kk:)

  VastaaPoista