28.9.2012

destiny don't take rain checks

Jeii vihdoin on perjantai, mikä tarkottaa sitä et muutto vaan lähenee. Roope on ajamassa just muuttokuorman kanssa tänne ja porukat tulee sit huomenna loppujen tavaroitten kanssa perästä. Aika ärsyttävää et muutto on just maanantaina, mut pitää olla onnellinen siitä et on ylipäätää ees muutto luvassa. Sain onneks järkättyy nykysen vuokralaisen kanssa sillee et päästään suunnuntaina käymään siellä kämpässä vähän mittailemassa ja tutkailemassa. Sitten oliski eessä ainaki ikeareissu, onneks roope pääsee edes siihen osalliseks (jos nyt miespuolinen henkilö voi olla onnessaan ikeaan pääsystä...) ku ei pääse ite muuttoon. Sit meneeki monta viikkoo et se ite pääsee näkee kämpän valmiina, ku ens viikonloppuna se on kiinni ja sitä seuraavana mä meen iisalmeen ja siitä eteenpäi ei oo tietoo et miten sitten.

Oon nyt jo vähän pakkaillu täällä tavaroita, vähän haasteellista oli vaatteitten kanssa ku enhän mä voi tietää et mitä haluun laittaa huomenna tai ylihuomenna päälle. Sit jos just ne vaatteet mitä haluan on matkalaukussa nii siitä ei seuraa mun tapauksessa muuta ku kaaos... Jätin kuitenki ison kasan vaatteita vielä pakkaamatta nii on vähä valinnanvaraa ettei välttämättä tartte matkalaukkuu alkaa penkoo. Huomisen suunnitelmista mulla ei ihme kyllä oo mitään hajua vaikka oonki kova suunnittelee, mut voisin veikata että kaupungilla tulee pörrättyä ja ehkä saan roopen houkuteltua jopa sisustusliikkeisiin:D

Tänään pääs ekaa kertaa käyttöön new lookilta tilattu korusekamelska. En osaa kuvailla tota mitenkää muutenkaa:D Koitin poseerata irinan kanssa mut eihä siitä mitää tullu ku se katto kaikkialle muualle paitsi kameraan. Sitte tietty unohdin et mulla on punasta huulipunaa ja irina sai punasen korvan... En tiiä miten mä pärjään ilman irinaa taas ens viikolla ku nyt oon ollu sen kanssa viikon putkeen. Vaikeinta on ku pitää taas totutella nukkuu yksin:(

Mitä tykkäätte asusta?

Ja hei kaikki muuttoon liittyvät vinkit on tervetulleita:) Vähän hirvittää et miten käy, toivotaan et kaikki menee hyvin. Seuraava postaus tuleeki sit varmaan aikasintaan tiistaina, sit paaaljon kämppäjuttuja luvassa!

14 kommenttia:

 1. Ihana asu, etenkin koru! Ootko leikannu hiukset?? Toi otsiis on kiva :) awws irina on söppänä<3 ja hei onnee ku pääsette muuttamaan

  VastaaPoista
 2. ootko tehny ikinä postausta sun poikaystävästä? jos niin ois kiva saada siihen linkkiä tai ois kiva jos tekisit semmosen:)
  onnea asunnosta !!

  VastaaPoista
 3. Minä myös tahtoisin kuulla sun ja Roopen elämästä ja suhteesta. Vaikutat niin vahvalle kaikista vastoinkäymisistä huolimatta ! Oma suhde päättyi juuri, joten jonkinsortin "vertaistuki" ois tervetullutta vaikka postauksen muodossa. Vaikka ymmärrän kyllä ettet halua ajatella huonoja asioita, kun on kaikkea mukavaa niinkun esim uusi asunto mielessä :)

  VastaaPoista
 4. onko sun poikaystävällä ulkomaalaisia juuria tms kun nimi kuulostaa vähän siltä?
  jos meette naimisiin niin ootko miettiny ottaisitko roopen sukunimen :D

  VastaaPoista
 5. Oon seuraillu blogias jo pidemmän aikaa mutten ikinä varmaan kommentoinu. Tykkään blogistas, kun puhut kaikesta suoraan ja avoimesti, vaikka aina välillä sanot "oikeassa elämässä" olevasi ujo. keep it going girl toivottavasti elämä alkaa nyt rullaa paremmin Helsingis kun pääset omaan kämppään ja yks ressinaihe poistuu:)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa että sulla menee hyvin! :)

  VastaaPoista
 7. ihanaa! eka oma kämppä, tiedän tunteen :D Muutto on kyl ihan ahterista, mutta sit ku kaikki kamat on paikoillaan niin kyllä kaikki oli sen vaivan arvosta!

  VastaaPoista
 8. Ottaisitko joskus kuvia muualtakin kuin parvekkeelta? Ois kiva nähdä sun elämää muustakin näkökulmasta.

  VastaaPoista
 9. Vooi sun blogi on niiin ihana! :)

  http://senjasnewbeginnig.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. olis kiva jos laittaisit tiedot, et mistä noi vaatteet on, koska aina tekee mieli kysyä, mut sit en viitti ku kysysin joka kerta :D mut tooosi kiva asu :)!

  VastaaPoista
 11. Minä muutan todella usein. Nytkin on muutto vähän mielessä. Minusta muutosta selviää helpoiten, kun nopeasti pois alta. Ei pakkaa niitä laatikoita viikko tolkulla vaan parissa päivässä pakkaa kaiken. Purkamisen kanssa on sitten ihan sama juttu. Ei pura kamoja sitä mukaa, kun niitä tavaroita tarvitsee vaan purkaa kaikki kerralla. On tosi vittumaista asua puoliksi purettujen laatikoiden keskellä viikko tolkulla.

  VastaaPoista
 12. hanna: joo joku aika sitten oon leikannu:) kiitti!

  anonyymi: en oo tehny enkä tee, en mä ainakaa oo kuullu et kukaa olis poikaystävästää tehny postausta, kuulostaa vähä hölmöltä:)

  anonyymi: ihan suomalainen on roope:)

  anonyymi: sitte ku muutan nii ei oo parveketta nii pitää keksii jotai muita asukuvataustoja:D

  anonyymi: en aina muista kirjottaa mistä vaatteet on mut saa tottakai kysyy jos jää joku mietityttää:) tässä asussa paita on muistaakseni onlysta, jakku lindexiltä, hame on vero modan ja koru new lookin:)

  VastaaPoista
 13. Ootko miettiny et joskus viiden vuoden päästä, ku katot näitä kuvia mitkä on otettu sun sukulaisen parvekkeella, saatat miettiä et "ai niin tuo oli tuota stressaavaa aikaa, ku etin kämppää enkä tuntenu helsinkiä." Sit ehkä saatat jo sanoo, että no onneks mä jaksoin olla kärsivällinen ;)

  VastaaPoista
 14. Voi kun oot kaunis! Ihana koiruli :)

  VastaaPoista