5.9.2012

heard it on the radio

Tää savolaisjuntti lähti tänään seikkailee helsingin liikenteeseen autolla. Oikeesti, siis minä joka sain inssin vasta kolmannella kerralla läpi enkä muutenkaa oo hallinnu tota ajamista. En sen kummemmin kuitenkaa ajellu ku kouluun ja takasin, mutta keskustan kautta piti mennä. Oli se kieltämättä vähän pelottavaa pujotella siellä ratikkakiskojen päällä ja vaihtaa kaistaa jne:D Sitten vielä kännykkä toisessa kädessä navigaattori päällä, enhän mä täällä osaa ees kävellä mihinkää ilman navigaattoria. Älkää siis ihmetelkö jos näätte mut jossain hortoilemassa ympäriinsä nenä kiinni puhelimessa - koitan vaan löytää perille. Ajaminen suju poikkeuksellisen hyvin, parkkeeraaminen ei niinkään....... 60e pysäköintisakot rapsahti. Oli niin huonosti parkkipaikkoja koulun eessä ja ajoin sit vaa tien reunaan ku katoin et siin oli muitaki autoja. Olin kuullu kauhutarinoita lähellä asuvasta mummosta joka soittaa hinausauton paikalle ku auto on väärin parkkeerattu, noh nyt se oli sitten soittanu pysäköintivalvojalle. Oli siinä onneks joku toinenki auto sakkoalueella nii en ollu ainoo idiootti:D Ei näin!
Tällä kertaa vähä erilaisia asukuvia kera täältä asunnosta bongatun retroradion. Hiuksiin ylhäällä oon alkanu jo pikkuhiljaa tottuu, noi vauvahiukset vaan ärsyttää. Pidän hiuksii ylhäällä oikeestaan vähän pakon uhalla, ku en oo saanu yhtenäkää aamuna nyt otsiksii asettuu. Hermot alkaa mennä, olis varmaan sama koittaa ihan suoraa otsista ku sit voin kuitenki turvautuu tohon pinneillä ylös-tyyliin jos epäonnistuu:D Mitä mieltä te ootte - suora otsis or not?

29 kommenttia:

 1. Ehdottomasti koitat suoraa otsista! Vaikka tukkas sopii noinki erittäin hyvin :)

  VastaaPoista
 2. ihanan raikas yleisvaikutelma ku tukka on ylös kiinni. ja todellakin suora otsis enemmän ku taivutettu!!!

  VastaaPoista
 3. joo, suora otsis!! varmasti sopis sulle:) esim. tän tyyppiset hiukset olis kivat sulla http://static.iltalehti.fi/viihde/jenni_vartiainen_j0704MN_vi.gif

  VastaaPoista
 4. Mä sanoisin että tuolla tavalla ylhäällä tai ei otsista ollenkaan. Näytät paljon enemmän ikäiseltäsi ja raikkaammalta ilman raskasta otsatukkaa. :) Kaunis olet toki sekä otsiksella että ilman.

  VastaaPoista
 5. Mistä toi neule on?:) Kiva!

  VastaaPoista
 6. suora :) mutta muista ohentaa hieman

  VastaaPoista
 7. Eikä! Miulla on ihan samanlainen radio, löysin sen vuosia sitten suvun mökiltä! Hyvin toimii edelleen vaikka ikää onkin :D

  VastaaPoista
 8. Kokeile vaa otsista :) ja tuo radio on ihana lisä noihin kuviin :)

  VastaaPoista
 9. SUORA! oot muuten tosi kaunis:) ihan läheltäkin katsottuna..

  t. salainen ihailija:)

  VastaaPoista
 10. ehdottomasti ylhääl! sopii niin hyvin :)

  VastaaPoista
 11. ootko kattonu tori.fi:stä Helsingin vuokra-asuntoja? :) sieltä löytyy niitä aika paljon, että kannattaa tsekata jos löytys sieltä joku mieluinen ja jos vaikka tärppäis!

  VastaaPoista
 12. satuitko huomaamaan että kolmannessa kuvassa on suht suora näköyhteys jalkojen väliin ? :D muuten oot tosi kaunis, tsemppiä asunnonhakuun, kyl se oikee viel löytyy ! :)

  VastaaPoista
 13. Ei sun tarvii mitään piilotella. Näytät hyvältä ilmankin otsista :). Ihana neule sulla, näyttää lämpimältä !:)

  anninam.blogspot.com

  VastaaPoista
 14. anonyymi: oon kattonu:)

  anonyymi: juu tiedossa on mut ei se mitää ku sukkikset vaa näkyy:)

  VastaaPoista
 15. Noin kauniita kasvoja on turha piilottaa tukan alle eli otsis ylös vaan!

  VastaaPoista
 16. Voisitko tehdä jotain sisustukseen liittyvää postausta? Esim. että miten sisustaisit tulevan kämppäs/ unelmäkämpän jne. :)

  VastaaPoista
 17. anonyymi: varmaan sitten tulee jotain ku vihdoin saan joskus kämpän:)

  VastaaPoista
 18. Suora ehdottomasti. Taivutettua otsista on sulla nähty jo kyllästymiseen asti. Vaihtelu piristää!

  ps. Olisi kiva nähdä joskus kuvia joissa hymyilet kunnolla tai ehkä jopa _naurat_! Olen saanut sinusta tosi vakavan kuvan :/

  VastaaPoista
 19. anonyymi: ei se hirveesti naurata seisoo parvekkeella ja poseerata jalustan päällä nököttävän kameralle : D enkä mä muutenkaa harrasta oikei mitää hammashymyjä, mä esimerkiks nauran käsi suun eessä

  VastaaPoista
 20. http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1288497691126.html

  tuossa olis jotain halpoja kämppiä, en tie auttaako asiaan mutta kuitennii :D

  VastaaPoista
 21. oon varmaa ainoo mut mun mielest se sun vanha pitkä otsis oli just kiva :D

  VastaaPoista
 22. hei pakko kysyy mistä päi savoo sä olit ? itekki täälä meinaa asun:D

  + oot iha toosi nättti!:)

  VastaaPoista
 23. millon se sun haastattelu tulee lehteen ?

  VastaaPoista
 24. anonyymi: iisalmesta:) kiitti!

  anonyymi: muistaakseni torstaina:D

  VastaaPoista