4.9.2012

I know the perfect time and baby that's never

Porukat tuli eilen helsinkiin ja siinä meniki aika myöhään ku mä elättelin toivoo et ne ois voinu tulla muuttokamojen kanssa. Ei siis asuntoa vieläkään, en jaksa sanoo enää ees mitään. Nyt mulla on onneks irina täällä kainalossa nii ei jaksa surettaa niin paljoo. Tutustutettiin sitä julkisiin liikennevälineisiin ja aluks se oli ihan paniikissa mut lopulta nukahti syliin. Saateltiin irinan kanssa porukat satamaan ku ne lähti parin päivän laivareissulle. En tajunnu kattoo yhtään kelloo ja tuli sitte ihan hiton kiire espooseen yhteen tanssikoluun ku mentiin tekee videohaastattelua. Mä suunnistin ympäri matinkylää kännykän navigaattorin kanssa ja silti en löytäny paikalle ilman saijan neuvoja puhelimen välityksellä:D En siis kerenny käydä viemässä ees irinaa olariin niin se oli sitten mukana siellä. Oon tosi hyvä toimittaja: myöhässä ja koira mukana häiritsemässä. Lähin sit siitä isoon omenaan postiin irina edelleen mukana, onneks se meni helposti laukussa sen aikaa:D Harmi vaan et mitään pakettia ei ollu vielä edes tullu saapumisilmotuksesta huolimatta.
Yllä täydellisin laukku ikinä, jonka sain myöhäisenä 5v lahjana roopelta. Kuukaushan tossa lahjan saamisessa kestikin, mut kai se on ihan ymmärrettävää ku lähes kaikki aika menee armeijassa. Päädyttiin sit siihen et saan ite valita lahjan, ja minnekkäpä muuallekkaan me päädyttiin ku zaraan. Love! Unohdinki kertoo teille niinki ison jutun ku et roope joutuu olee vuoden armeijassa. Eka reaktio tohon mulla oli mikä oli, mut se kuitenki lohduttaa et roope pääsee melko varmasti rukkiin eli lähemmäks helsinkiä. Kyllä tää tästä!

20 kommenttia:

 1. Irina on niin söpö! :3 harmi et teille ei tullu haaveet kaatuu päivänä armeijasta hyviä uutisia toisin ku meille :/ tsemppiä vielä asunnon etsimiseen! :)

  VastaaPoista
 2. voi sua :( tosi kurjaa ettet oo vieläkään löytäny asuntoa. saitko tietää niin myöhään koulupaikan vai miten sulla on näin kauan kestänyt? tuntuu et kaikki tänä syksynä opiskelemaan muuttaneet tutut on löytäny kämpän suht helposti. hah, olipa lohduttavaa, mut pidän peukkuja että löytäisit asunnon :) ja kyllä se vuosi siitä kuluu, tekee suhteelle ihan hyvääkin et ei aina oo kumppanin kyljessä kiinni! :)

  VastaaPoista
 3. kjarni: kiitti:)

  anonyymi: sain tietää jo kesäkuus ja aloin heti laittaa kämppähakemuksii mut se oli vähä vaikeeta ku siin vaihees kaikki kämpät oli tyyliin 1.7 alkaen eli ihan liian aikasin, sitte viel seki etten päässy näytöissä käymään iisalmesta asti:)

  VastaaPoista
 4. aika huonoo tuurii sul sitte noitte asuntojen kans :( mun kaveri sai muutamas viikos helsingist asunnon. mistä kaikkialt oot asuntoo kattonu? helsingist vaa vai espoostaki?

  VastaaPoista
 5. anonyymi: helsinki espoo vantaa, pääasiassa helsinki:)

  VastaaPoista
 6. Kauheeta toi armeijahomma! mä oon jo ihan paniikissa jos oma poikaystävä joutuuki olee vuoden =( toivotaan että saisitte kämpän, älä lannistu!!! :) ja oo onnellinen että oot nyt siellä helsingissä! =)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia sinusta ja koirulista!

  VastaaPoista
 8. Tosi kurjaa ettei oo vieläkään löytynyt kämppää! En oo kyllä ikinä kuullut että noin vaikeeta ois ollut, tutuilla käyny sit vissiin vaan hyvä tsägä :) Muuten ku et Hoassilla, VVO:lla, kaupungin kämpissä on ihan järkyttävät jonot: kaveri oli soittanut keväällä niin 14 000 ihmistä jonossa :D

  Tsemppiä kuitenki vielä, kyllä se tärppää!! <3 Ja ihana laukku :>

  VastaaPoista
 9. Mitä mieltä olet Sharonin ja Lauran blogeista?

  VastaaPoista
 10. anonyymi: olen kyllä:)

  anonyymi: kiitti:)

  mirella: mulla ei oo ees hoasin kautta oikeutta asuntoon, muuten saisin sitä kautta melko helposti ku tuun kuitenki niin kaukaa:/

  anonyymi: lauran blogi on yks lemppareista, luen myös sharonin blogia:)

  VastaaPoista
 11. Hei, minkä rotuinen koira on Irina? Terveisiä Saksasta :)

  VastaaPoista
 12. bot to me, bitch: jackrusselinterrieri:) terkkuja sinne kans!

  VastaaPoista
 13. mikset mene espoon sosiaalitoimistoon ja varaa aikaa sosiaalityöntekijälle, joka saattaisi auttaa asunnon etsimisessä?

  VastaaPoista
 14. I feel your pain, minunkin mieheni aloitti heinäkuussa armeijan ja vuoden päivät viihtyy siellä. Haluaisinkin kysyä, oletko Roopen kanssa kuinka paljon tekemisissä ja miten (soittelemalla, viestit jne.) niinä päivinä kun hän on armeijassa? Haha vertaistukea siis tarvitaan!:D

  Ei mut pidä ihmeessä enemmän etuhiuksia tuolleen, sopii tosi hyvin sinulle!
  Hyvää syksyn jatkoa ja onnea asunnon etsimiseen. :)

  VastaaPoista
 15. anonyymi: en mä nyt ihan niin pahassa jamassa oo että sossun luukulle pitäis mennä:D koitan pärjätä ilman

  anonyymi: joka päivä se soittaa ja laittaa viestiä, välillä on sellasii päivii et vähä vähemmän mut kyllä se yleensä ainaki kerran päivässä soittaa:) kiitti!

  VastaaPoista
 16. Mitä blogeja luet?

  VastaaPoista
 17. anonyymi: tosi monia, en jaksa ees luetella:)

  VastaaPoista
 18. "en mä nyt ihan niin pahassa jamassa oo että sossun luukulle pitäis mennä:D koitan pärjätä ilman"

  anteeksi mitä kamalaa on mennä sosiaalitoimistoon pyytämään apua??? jos täälä parkut sitä ku ei löydy kämppää millään. Ne auttaa tosi nopeasti. Joten miksi pitäis yrittä pärjätä ilman apua jos sellaseen on mahdollisuus ???? taidat vaan olla liian ylpee pikku pissis.

  VastaaPoista
 19. anonyymi: no ei siinä mitään kamalaa varmaan oo, mut mä en oo valmis menee sinne vaan koitan pärjätä ilman:) ilmeisesti se on sitten siitä kiinni että oonko ylpee pikkupissis

  VastaaPoista
 20. Voi että Irina on sitten söötti! Ei mikään ihme, että ikävä on kova.

  VastaaPoista