26.9.2012

juttu iisalmen sanomissa

Nonii eli nyt olis luvassa kuvia siitä jutusta mikä musta oli lehdessä. Kesti näinki pitkään et sain tän aikaseks, sain nimittäin ton mun tulostimen skannerin toimii vasta viime yönä:D

Toivottavasti saitte selvää:) Ei tuolla sen isompia virheitäkää tainnu olla paitsi irinasta oli tehny inna ja roopen nimi oli vähän väärin kirjotettu ton ekan kuvan yläpuolelle (ei näy tossa kuvassa).

8 kommenttia:

 1. hyvän kuvan toi haastattelu susta antoi! :)

  VastaaPoista
 2. Munkin mielestä onnistunut juttu! Jotenkin sun puheista sai aiemmin käsityken, että toi olis jotenki vähä hämy haastattelujuttu tai jotain haha:D Ja tosi kauniit kuvat valittu:)

  Onnea muuten myös asunnosta!!!<3

  VastaaPoista
 3. näin iisalmelaisena jutun lukeneena voin sanoo et tosi hyvä oli! Toivottavasti ei ala anonyymit vinee, ku ei tosiaaoo aihetta:D toivottavasti tosta ois jotain hyöytyäkin, ainakin kiva kokemus?(kun sustakin toimittaja tulee...)

  VastaaPoista
 4. lehtijuttu anto susta kyllä huonomman kuvan kuin mitä tää blogi.

  VastaaPoista
 5. anonyymi: oot ainoo joka on sanonu noin nii ois kiva kuulla perusteluita?:)

  VastaaPoista
 6. miten se Roopen nimi oli kirjoitettu? :D

  VastaaPoista
 7. anonyymi: se oli kirjotettu että robert vaikka se on roobert:)

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä anto kyllä vaan positiivisen kuvan susta! :) ja mielenkiintosta tekstiä oli mutta oonko ainoo jonka mielestä toi toimittajan kirjotustyyli oli jotenkin vähän tönkköä :D ei se tietenkään sun vika oo, eikä mullakaa oo kyl varaa arvostella, pisti vaan silmään :)

  VastaaPoista