10.10.2012

answer

Nonii nyt vastauksia laittamiinne kysymyksiin. Tällä kertaa kirjallisena, teen sit jonkun videopostauksen joku toinen päivä:) Ideoita saa heittää, oon miettiny ite ainaki meikkivideoo.

Miltä Helsingissä asuminen tuntuu tällä hetkellä? Ihan hyvältä, vähän yksinäiseltä tottakai mut pääosin hyvältä. Oon jo ihan tottunu täällä olemiseen:) Ikävöitkö takaisin Iisalmeen? Tottakai! Irinaa on kokoajan ihan hemmetin kova ikävä ja muutenki on kokoajan vähä koti-ikävä päällä. Ootko kuitenkin tyytyväinen siihen, että muutit sinne? Oon kyllä, ei siitä mitään tulis jos olisin vielä iisalmessa ku se olis vaan sitä et napottaisin vaan yksin tekemättä yhtään mitään. Ootko nyt onnellisempi kuin sillon, kun asuit Iisalmessa? No tavallaan oon, tavallaan taas en ku nään roopee nyt vähemmän ja just se et en voi nukkuu enää joka yö irina kainalossa. Voi ei alkaa oikeesti itkettää ku ajattelenki irinaa, oon koittanu olla ajattelematta sitä nii ei olis niin ikävä:D Mitä juot yleensä baarissa? Ihan vaan siideriä, ei oo paljoo varaa muuhun:D sit joskus on tullu juotuu esim. punkkupullo ku halvalla on saanu. Oletko saanut uusia kavereita sieltä? Koulukavereita joo:)  Paljon sulla menee kuussa ruokaan rahaa? En osaa sanoo mut aika paljon on menny ku en oo tyytyny syömään mitään tonnikalaa tai makaronia mitä opiskelijat vissii yleensä syö:D Joudutko maksaa kaikki menos nyt itse, vai auttaavatko vanhempas? Tällä hetkellä on vanhemmat joutunu maksaa ku mä en oo saanu vielä tukia, mut sit ku tuet alkaa tulla nii maksan ite. Kertoisitko vähän tarkemmin sun opiskeluista, miten kauan ne kestää ja mitä aiot niiden jälkeen? Joo eli mä opiskelen crossmediatoimittajaks (median moniosaaja) ja linja kestää yhden lukukauden. Siitä ei valmistu mihinkään mut oppii kuitenki sen verran juttui et voi päästä suoraan töihin koulun jälkeen. En tiiä vielä mitä aion tehdä ku toi koulu loppuu, sen näkee sit lähempänä:)


Millainen olet kavereiden seurassa, tuntemattomien seurassa ja läheistesi seurassa? Esimerkiks roopen seurassa oon tosi puhelias, läheisimpien kaverien seurassa sekopää ja tuntemattomien seurassa ujo ja tosi vaikeesti oma itteni:D Missä näet itsesi 10 vuoden päästä? Mä en osaa sanoo yhtään! Ehkä jossain ulkomailla? Kannatatko turkistarhausta? En. Lajitteletko roskat/kierrätätkö esim. metallit, kartongit...? Kotona iisalmessa joo, täällä mulla ei oo vielä sellasta lajitteluroskista:) Mietitkö ruuan alkuperää (esim. sikojen huonot olot, häkkikanalat yms.)? En mieti. Ostatko luomua, lähiruokaa, reilun kaupan tuotteita jne.? En kiinnitä huomioo, ostan mikä on halpaa:D Mietitkö vaatteita ostaessasi niiden alkuperää (esim. lapsityövoima)? On sitä tullu mietittyy mut ei sen erikoisemmin kuitenkaa. Voi ei kuulostan ihan kauheelta ihmiseltä näitten kysymysten perusteella:D Mitä haluat viestittää tyylilläsi muille ihmisille? En oikeestaan mitään, varmaan että pukeutukaa miten lystäätte. Mitä muoti tai vaatteet merkitsee sinulle? Kyllä esimerkiks just vaatteet ja shoppailu tekee mut onnelliseks, eli merkkaahan ne aika paljon:) Missä maissa oot käynyt? En paljon missään:D Ruotsissa, virossa, espanjassa, turkissa ja portugalissa ainakin. Mikä on sun lempi tv-sarja? En mä osaa sanoo vaan yhtä! Tykkään gossip girlistä, 90210:sta, pretty little liarsista, salkkareista ja huippiksesta esimerkiks. Enpä mä paljon muuta noitten lisäks seuraakkaan. Miks oot noin helvetin ylimielinen? No en kyllä omasta mielestäni ole ja kiinnostas tietää et miks joku ajattelee noin:D


Mitä ajattelet iisalmesta nykyään? Ihan kiva paikka varttua, tosin nuorille ei oo oikein mitään:) Minkälaista ruokaa tykkäät laittaa? Kaikenlaista, nyt en oikein laita mitää ku en jaksa vaan itelleni vääntää:D Mitä Roope tykkäs kämpästä? Se ei oo nähny tätä vielä! Näkee varmaan ei nyt vaan seuraavana viikonloppuna vasta:D Ootko säästäny rahaa muuttoa ja kotia varten? Oon maailman huonoin säästää, kesätyörahat mulla jäi helsinkiin käytettäviks mut ne meni alta aikayksikön kaiken maailman bussikortteihin sun muuhun:) Mikä roopen ja sun suhteessa on parasta? Varmaanki samanlainen huumorintaju. Mistä asioista pidät Helsingissä asumisessa eniten? Täällä tapahtuu kaikki ja täällä on kaikkee:D Sit se on kans kiva et joka päivä näkee uusii ihmisii, ei oo aina samat naamat. Miten arvioisit itseluottamukses asteikolla 4-10? (4 on huonoin) Sanoisin ehkä 7. Mistä kaupoista teet eniten hyviä vaatelöytöjä? Nettikaupoista, esimerkiks forever21:ltä ja new lookista. Mikä on sun herkkua, jota voisit syödä joka päivä? Sipsit... Tykkäätkö laittaa kynsiä ja meikata ja kokeilla vaatteita? Kynsien laittamiseen mulla menee monesti hermot ku ne lakat lohkeilee kokoajan nii pitäs lakata tosi usein, mut meikkaaminen ja vaatteitten kokeilu on enemmän mieleen:) Paitsi illalla jos on kauhee vaatekriisi seuraavan päivän vaatteista eikä mikään näytä hyvältä nii menee hermot. Ootko tyttömäinen? Kyllä, mut myös poikamaisia piirteitä löytyy. Onko sulla sisaruksia? On isoveli ja isosisko. Kuka on tärkein ihminen sun elämässä? Onko pakko olla ihminen, sanoisin muuten että irina:D mut sit muuten varmaan roope tai porukat. Onko roope pinnallinen? No ei yhtään, ehkä sen pitäs olla ees vähän:D Haluatko vanhempana lapsia? Joo. Haluatko naimisiin? Ehkä, pitää vaan olla täysin varma siitä sitten.


Tykkäätkö katsoa big brotheria? Kyllä tykkään, ihan sama onko se typerää ja nolifea:D Kuinka usein juot alkoholia? Joka viikonloppu... Poltatko koskaan? En polta. Onko sulla läheiset välit sun vanhempiin? On ihan normiläheiset joo. Tykkäätkö sisustaa? Ei se mikään suurin intohimo oo mut tykkään kyllä. Kokis vai pepsi? Pepsi max!!! Viina vai viini? Punkku. Kiltti vai paha poika? Jos on pakko valita nii mieluummin paha, muuten jostain sieltä välimaastosta. Paljon ystäviä vai muutama hyvä ystävä? Muutama hyvä ystävä. Onko sulla paljon meikkejä? Onhan niitä aika paljon päässy kertyy. Kuinka usein shoppailet? Riippuu vähän, joskus monta kertaa kuukaudessa jos on ollu rahaa mut muuten ehkä kerran kuukaudessa jotai pientä. Kokkaatko paljon? Joka päivä joo, mut en mitään ihmeellistä. Miksi aloitit bloggaamisen? Tää on se perus että luin eka muitten blogeja, innostuin ajatuksesta ja halusin tehdä oman kans. Jos saisit kolme toivomusta, mitä toivoisit? Paljon rahaa, rakkautta ja terveyttä varmaanki. Mikä haluaisit olla ammatiltasi, jos voisit olla mitä tahansa? Joku sisäänostaja isossa vaateketjussa olis kiva:D Mitkä ovat lempiblogejasi? Oon sanonu nii monesti etten viitti luetella taas, mut esimerkiks motherfuckin fashion ja tickle your fancy näistä suomalaisista:) Mikä saa sinut lukemaan blogia? Yleensä ihan vaan kiva tyyli. Monessako vuodessa kävit lukion? Kolmessa. Mitkä aineet tuntuivat hankalilta? Matikka, fysiikka, kemia:D Ja mitä mieltä muuten olit iisalmen lyseosta? Ihan kiva koulu, jos nyt jotai huonoo nii se oli varsinki talvipakkasilla ärsyttävää kävellä kahden rakennuksen väliä.


Maksoitko sillä opintolainalla koulun vai maksoko sun porukat sen? Opintolainalla maksan. Täytyykö niiden avustaa paljo sua et on varaa maksaa laskut? Joo nyt aluks varsinki. Ootko läheinen sun sisarusten kans? En. Käytkö salilla/lenkillä tai jossai siellä helsingissäki? En käy, pitäs varmaan rueta ainaki lenkillä käymään:D Millon sulla on synttärit? 3.4.1993. Mikä on semmonen "varma" asuvalinta? Sortsit ja joku neule esimerkiks:D Kauanko ootte seurustellu? Vähän yli viis vuotta nyt. Onko joku tietty vaatekappale/kengät/asuste jonka haluaisit yli kaiken tällä hetkellä? Ei itseasiassa oo, oon koittanu olla nyt kuolailematta juttuja ku ei oo varaa mihinkää:D Mikä on sun mielestä pahin tyylimoka? No en tiiä pahin mut tää ei oo ainakaa ollu kauheesti esillä, nimittäin alushousujen rajat ku ne näkyy. Siis ihan vaikka farkkujen alta jos erottaa nii no no:D Ootko omasta mielestäsi kaunis? Ennemmin ihan perusnätti. Mitkä on Roopen parhaat puolet? Luonteessa höpsöys ja ulkonäössä varmaan huulet. Paljon sun kämpässä on vuokra? 640e/kk. Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle? Roopen, irinan ja punkkua:D Uskotko Jumalaan? Miksi/miksi et? En mä taida uskoo, jotenki kuulostaa vaan niin älyttömältä kaikki noi jeesusjutut sun muut. Mitä haluat tulevaisuudelta? Haluun ainaki saada jotain aikaseks. Uskotko ja toivotko että menette Roopen kanssa naimisiin? En haluu miettii tollasii vielä, tällä hetkellä ei todellakaan ainakaan olla menossa:D Oletko onnellinen? Ihan semi. Äänestätkö vaaleissa? En mä tiedä ku mulle tuli just ku olin muuttanu kirjoille helsinkiin nii se äänestyslipuke iisalmeen niin mulle on nyt vähän epäselvää et pitäskö mun nyt siis äänestää siellä vaikken oo enää kirjoilla siellä:D Kannatatko sä mitään puoluetta? Ehkä kokoomusta eniten. Kun ajattelet itseäsi peruskoulussa, lukiossa ja nyt, miten oot muuttunut vuosien varrella ja mikä on pysyny samana? Kai mä oon melko samanlaisena pysyny joka kantilta, mitä nyt vaan oon lihonu ja saanu vähä järkee päähän. 


Ketä/ keitä ihailet? En mä osaa sanoo, apua:D Sellasia itsevarmoja ihmisiä varmaanki. Mikä on sun lempiväri? Nude. Pelkäätkö yhtään että kun roopen olis aika muuttaa sun kaa yhteen, niin erootte? En mä usko että niin käy, periaatteessahan me asutaan nyt jo yhdessä. Mikä on kivointa tekemistä Roopen kanssa yhdessä? Ihan vaan lölliminen. Teetkö jokapäivä ruokaa? Joo. Mitkä on sun lempparit matalapohjaiset kengät? Varmaan ihan vaan valkeet tennarit. Jos saisit valita JOKAISELLE suomalaiselle naiselle vaatekaappiin 3 vaatetta mitkä kaikilla sun mielestä pitäs olla, nii mitkä ne olis? Apua, varmaan ihan jotkut perusvaatteet:D Musta mekko, joku kiva neule ja sitten vaikka farkut. Mitä vaatetta et IKINÄ laittas päälles? Never say never;) Mikä on ihanin teko minkä Roope on tehny sulle/sun vuoksi? Se oli suututtanu mut ihan kunnolla yläasteella nii se lepytteli mut kukilla, suklaalla, leffalipuilla, mäkkiruualla ja rosson jälkkärillä:D Pahin pelkosi? Jonkun läheisen kuolema.
Suurin unelmasi? Ainaki olla menestyny ja rikas:D Jos tulisit raskaaksi nyt, pitäisitkö lapsen? En osaa sanoo yhtään. Lemppari aamupala? Paahtoleivän päällä ite tehtyy jauhelihapihvii ja paistettui kananmunan valkuaisia:) Lemppari kouluruoka? Lukiossa oli ainaki hunajainen pata. Millainen syöjä oot? Siis syötkö säännöllisesti vai silloin kun ehdit, teetkö ruoan ite vai tyydytkö valmisruokiin, onko ruoan terveellisyys tärkeetä jne! Syön tosi epäsäännöllisesti, aamulla en yleensä mitään ja koulussa ehkä jotain pientä ellei sit oo hyvää ruokaa. Monesti syön ekan kerran vasta koulun jälkeen ja tyypillistä on yks ateria päivässä ja lisäks jotai pientä tai sit kaks ateriaa. Tällä hetkellä oon vältelly hiilareita kotona kokkaillessa, esim. pastaa ja perunoita en oo syöny ollenkaa. Silti oon herkutellu viikonloppusin ja jos on ollu jotai seuraa nii oon syöny ravintolassa ihan normaalisti. Onko toi nykyinen koulutusala se mille halusitkin? On joo:) Kiinnostiko joku muu koulu? Hain eka metropoliaan televisio-radioalalle mut sillon en tienny vielä tästä koulusta.

Siinäpä ne sitten oliki, toivottavasti ees joku jakso lukee:)

7 kommenttia:

 1. haha miks tunsin selittämätöntä ylpeyttä kun iisalmesta puhuttiin:D et oo viel unohtanu tätä tuppukylää!

  VastaaPoista
 2. Käytät melkeen joka asussa ristiä mutta et usko Jumalaan? Ja ihan mielenkiinnosta kysyn että mihin ajattelet kuoleman jälkeen meneväsi, jos vaikka kuolisit nyt? Toivottavasti ei oo liian ahdistava kysymys mut mua oikeesti kiinnostaa miten ajattelet :)
  Ihanaa syksyn jatkoa, sun bogi on ihan paras!

  VastaaPoista
 3. laura: en nyt sentää ku 19-vuotta siellä tuli asuttua:)

  anonyymi: en käytä ristikoruja uskonnollisista syistä vaan ihan vaan siks että ne on hienoja:) en oo oikeestaa miettiny sen kummemmin kuoleman jälkeistä elämää, parasta olis jos vois syntyy uudestaa

  VastaaPoista
 4. Jaksoin lukee tottakai! :D voitais käydä jossain jokupäivä! :)

  VastaaPoista
 5. ei vitsi rupesin nauraa tolle anonyymin risti-kommentille :D joo siis joku ginan risti-neulehan kuvastaa jokaiselle sitä käyttävälle teinitytölle jumalaa ja uskontoa :D tuskin...

  VastaaPoista
 6. juominen lihottaa:S ei kannata joka viikoloppu!!

  VastaaPoista
 7. Hei! Täälläkin on alunperin Savosta, ja myöhemmin karjalasta kotoisin pääkaupunkiseutulainen. Asuin lapsena Iisalmessa. En kyllä hirveästi sieltä paikkoja muista. Syy miksi kommentoin oli kun mainitsit että välillä olo on yksinäinen...no..mie tässä tuumailin et jos haluut joku päivä käydä vaikka kahvilla niin se passaa mulle! :) Ilmoittele mitä mietlä oot! :) xx

  VastaaPoista