26.10.2012

blogitapahtumissa

Moikka! Jee olin eilen ekaa kertaa ikinä missään blogitapahtumissa. Mua jännitti ihan sikana mut eihän se sit niin pelottavaa ollukkaan varsinki ku mulla oli loviisa henkisenä tukena mukana:D Nikonin tapahtuma oli hotel glossa, se oli sellanen pieni ja intiimi tilaisuus ja siellä oli ammattikuvaaja Mikko Rasila (oli mm. muutama jakso sitten huippumalli haussa ohjelmassa kuvaajana) antamassa meille vinkkejä. Mä vähän hämmennyin ku tuolla nikonin illassa oli kaikkia tosi tunnettuja bloggaajia jotka tiesin siis kaikki entuudestaan. Ei voi olla muuta ku kiitollinen et pääsin kanssa mukaan!
Yllä näkyy vähän et mitä mulla oli päällä. Eli päädyin laittaa ton liukuvärjätyn farkkuliivin ja sit sen eilen esittelemäni mustan takaa pidemmän hameen:)

Toinen tapahtuma oli tradedoublerin ja se pidettiin namussa. Se oli vähän isompi tapahtuma mut sieltä puolestaan mä en tienny entuudestaan ku muutaman bloggaajan. Td:n väki oli oikein mukavaa ja tapahtuma oli tosi onnistunu. Aluks meille bloggaajille kerrottiin yves rocherin, fashionstoren ja sokoksen jutuista ja sit sen jälkeen oli mahdollista osallistua esimerkiks nellyn arvontaan. Siellä roikku nellyn vaatteita ja piti nostaa numerolappu jolla voitti itelleen jonkun tietyn vaatteen. Mä voitin mustan pitsimekon:) Sit saatiin sieltä nellyn ja yves rocherin goodiebagit jotka sisäls kaikkee kivaa ja saatiin kans pari lahjakorttia. Tapahtumaan mennessä saatiin heti ovella drinkkilippuja ihan kiitettävästi ja tuliki juotua illan aikana esimerkiks punkkua useempi lasillinen (liikaa):D

Sain sen verran tavaraa et noitten joukosta löytyy teillekkin arvottavaa;) Mahtavin juttu jonka sain oli ehdottomasti toi nellyn luomiväri!

Ei muuta ku paljon kiitoksia nikonille ja td:lle!:)

PS!!

15 kommenttia:

 1. toi on I-H-A-N-A toi Nikonin pikkuinen pussukka ♥

  http://veeruskankuvat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kuvaa mekko päälläsi! :)

  VastaaPoista
 3. Apuaaaa täällähän näkyy tuttuja! Tunnen ton Loviisan :D

  VastaaPoista
 4. Herrajumala! Anonyymi paljasta itsesi! :DD Mä haluun tietää kuka mut tuntee :DD Ja oli kyllä kivaa, kiitti ku pyysit viä! :)

  VastaaPoista
 5. Eewh, toivottavasti sunkin blogi ei ole muuttumassa yritysten mainokseksi. Suurimmat suomalaiset blogit on joskus melkein toistensa kopioita, kun kaikissa toistuu samat mainokset (Nelly, Yves Rocher, Sony tms.) Tykkään sun blogista, koska tää on "aito" ja persoonallinen, enkä haluais nähdä tänkin muuttuvan kaupalliseksi ja tylsemmäksi.
  En nyt tietenkään tiedä, oletko ryhtymässä yritysyhteistyöhön, ja se on luonnollisesti sun oma päätös SUN omassa blogissa, mutta tässä yhden lukijan näkökulma :)

  VastaaPoista
 6. ooh hienoa, että oot päässyt tollaseen tapahtumaan mukaan! (:

  http://siivujaonnesta.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Kuvat ei näy mun iPadissa :(
  Tai siis kolme kuvaa näkyy, lasit, luomiväri ja ne kassit. Aina ennen on näkyneet. Onko noi kuvat jotenkin erilaisia kun ennen.

  VastaaPoista
 8. ite katoin kans että onpa maailma pieni ku loviisan bongasin :D

  t. miia_92!!!111

  VastaaPoista
 9. Ihanaa kun joku on noin aidosti iloinen eikä sellainen ylimielinen noiden kutsujen ja tilaisuuksien takia. Pidä toi, oot ihanan aito ja jalat maassa-tyyppi!

  VastaaPoista
 10. anonyymi: ei oo erilaisia ku ennen:)

  VastaaPoista
 11. Ihana tuo luomiväripaletti, kelpais mullekin :) Kivoja varmaan tuommoset tapahtumat.

  VastaaPoista
 12. olin ihan _omgonkstoiloviisa_ :DDDdddd jännää bongata mun lempiblogista joku tuttu! mietin täs että teidän on varmaan hauska puhua toisillenne ku loviisa on etelä-pohjanmaalta kotoosin ja sä savosta :D murteet niin erilaisia :Dd

  VastaaPoista
 13. LOVIISA!!!!!!<3 mistä tunnette toisenne :)? Loviisa on mahti, ja blogin perusteella säkin :) toivottavasti teillä oli kiva ilta :-)!!!

  VastaaPoista
 14. anonyymi: haettiin samaan kouluun ja loviisa kommentoi mulle ennen pääsykokeita ja sit nähtiin pääsykokeis ja nyt ollaan samassa koulussa :)

  VastaaPoista
 15. Ihanaa senja et sullekin tuntuu vihdoin tapahtuvan jotain noin kivaa! Tuntuu et sul on ollu tavallista enemmän vastoinkäymisiä viimeaikoina

  VastaaPoista